User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Dacia Logan Laurette 1.6 MPI Hakkında.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dacia Logan Laurette 1.6 MPI Hakkında.

Arkadaşlar Adana'da uzun zamandır kullanmadıgım 1996 model bir Şahinim mevcut. İlk sahibiyim, henüz 90k küsür kilometrede. Artık vedalaşma zamanı geldi. Biraz araştırma yaptıktan sonra Dacia'nın bu modelini buldum, sanırım üzerinde ki motor megane'larda kullanılanlardan. Eger alır isem aracı babam kullanacak, kullanılacagı yer ise dag yolları.. Lpg takılır yüksek ihtimal.

Aracın alt takımı, lpg'ye uyumu vesaire nasıldır.? Sümbül baktım biraz ama fiyatlar uçmuş durumda. 2006 model 33k km'de ilk elden buldum Adana'da; istedigi fiyat 14 bin lira.. Pazarlıgı yapılmadı ama araca baktırdım genel olarak iyi..

Siz ne dersiniz?
    Tango-1 never dies.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahini imkan olsa alırım diyorm öncelikle sonrasında daciaları oldum olası sevmedim
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahini imkan olsa alırım diyorm öncelikle sonrasında daciaları oldum olası sevmedim
    Ucuz araba arıyorum işte be seko, şahinin taliplisi varken elden çıkarmanın derdindeyim.
    Tango-1 never dies.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi şahinin herzaman talbi olur hatta şuna inan artık temiz şahinler ciddi güzel paralara satılıyor... dacia yerinede imkan varsa sümbül alıcak zamanı beklemeni öneririm onuda sevmesemde tutulması falan iyi satarkende cok uzmez gibi
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şahinin herzaman talbi olur hatta şuna inan artık temiz şahinler ciddi güzel paralara satılıyor... dacia yerinede imkan varsa sümbül alıcak zamanı beklemeni öneririm onuda sevmesemde tutulması falan iyi satarkende cok uzmez gibi
    sümbül satanlar inanmış valla seko bakalım acelemiz yok zaten. bi kullanan görüş bildirse ona göre şekillendiririm ben.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi baktım şimdi temizi 13-14 civarından başlıyor loganlar getz,corsa,fiesta ölüsü bile logandan kat kat daha iyi olacağını düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahin Adana'da küt diye satılır ama dacia aynı hızda satılır mı onu bilemem
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit Kerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi baktım şimdi temizi 13-14 civarından başlıyor loganlar getz,corsa,fiesta ölüsü bile logandan kat kat daha iyi olacağını düşünüyorum.
    alt yapısı reno diye takıldım ben.. yoksa bende farkındayım çok iyi bi model olmadıgının ama şahini verip minimum para ekleyip alacagım araba bu olur gerek model yılı gerekse ucuzlugu açısından.
    Tango-1 never dies.

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi valla fazla birşey beklemiyorsan güzel araç..
    parçası pahalı değil.
    2.eli de ne hızlı ne yavaş.
    model takıntın yoksa daha iyi modellere bakmanı öneririm.

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi hangisi ucuzsa onu al biri logan biri symbol yani ne farkı varki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi hangisi ucuzsa onu al biri logan biri symbol yani ne farkı varki
    Aynen öyle yapıcam zaten kardeşim. Bi beklentim yok alıp kendim kullanmayacam. Atıl durumda olan araba degerlensin derdindeyim.
    Tango-1 never dies.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Logan taş gibi araba dışarıdan söylenenlere kulak asma, hatta symbolden bile sağlamdır. Frenleri kesinlikle symbolden çok daha iyidir. içi symbolden ve söylenilen diğer araçlardan geniş ve rahattır. plastik kalitesi biraz düşüktür onun dışında sorunu yoktur. araç güzel olduktan sonra satılmayacak araç yoktur. üstelik bahsettiğin ara. 1.6 olduğu için taksiciler tarafındanda tercih edilmektedir. taksicilerde haliyle sağlam araba isterler buda bunun ayrı bir kanıtıdır. o araçta r19 ve megane I'lerde kullanılan 1.6 8v 90 hp lik motor kullanılmaktaki bu motor yıllardır sağlamlığı ve sorunsuzluğu ile kendini kanıtlamıştır. eğer bulursan logan laureate 1.6 güvenlik paketli gayet keyifle ve sorunsuz sürersin. o paraya alınabilecek en iyi araba yani para çokomel eğrisi doğru bir araç.

dipnot: kaç tane symbol satarsam mmutlaka direksiyon pompası, fren pedalı ötmesi, teyp ekranı gözükmemesi gibi incik boncuk sorunlarla geri dönerler ama loganı satarsın adam bi daha satıcam dediğinde getirir sana. tecrübe ile sabittir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Logan taş gibi araba dışarıdan söylenenlere kulak asma, hatta symbolden bile sağlamdır. Frenleri kesinlikle symbolden çok daha iyidir. içi symbolden ve söylenilen diğer araçlardan geniş ve rahattır. plastik kalitesi biraz düşüktür onun dışında sorunu yoktur. araç güzel olduktan sonra satılmayacak araç yoktur. üstelik bahsettiğin ara. 1.6 olduğu için taksiciler tarafındanda tercih edilmektedir. taksicilerde haliyle sağlam araba isterler buda bunun ayrı bir kanıtıdır. o araçta r19 ve megane I'lerde kullanılan 1.6 8v 90 hp lik motor kullanılmaktaki bu motor yıllardır sağlamlığı ve sorunsuzluğu ile kendini kanıtlamıştır. eğer bulursan logan laureate 1.6 güvenlik paketli gayet keyifle ve sorunsuz sürersin. o paraya alınabilecek en iyi araba yani para çokomel eğrisi doğru bir araç.

dipnot: kaç tane symbol satarsam mmutlaka direksiyon pompası, fren pedalı ötmesi, teyp ekranı gözükmemesi gibi incik boncuk sorunlarla geri dönerler ama loganı satarsın adam bi daha satıcam dediğinde getirir sana. tecrübe ile sabittir.
    Yetkili agızdan açıklama geldi sagolasın 13-14 arası temiz arabalar var.. Ederi bu mudur?

Sagolasın bu arada.
    Tango-1 never dies.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yetkili agızdan açıklama geldi sagolasın 13-14 arası temiz arabalar var.. Ederi bu mudur?

Sagolasın bu arada.
    ne demek elimden geldiğince. Sormak istediğin birşey varsada sorabilirsin.

2006-2007 Logan laureate 12-15 arası internette fiyat yazılırlar. reel fiyatlar seninde dediğin gibi güzel araçta 13-14 arasıdır. mümkünse yeşil alma rengi sevsende alma gümüş, beyaz, bordo daha çok tutulur ve sevilir. bulduğun araç varsa bana plaka ve şasi bilgisi yollayabilirsen ön kontrolde yapabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne demek elimden geldiğince. Sormak istediğin birşey varsada sorabilirsin.

2006-2007 Logan laureate 12-15 arası internette fiyat yazılırlar. reel fiyatlar seninde dediğin gibi güzel araçta 13-14 arasıdır. mümkünse yeşil alma rengi sevsende alma gümüş, beyaz, bordo daha çok tutulur ve sevilir. bulduğun araç varsa bana plaka ve şasi bilgisi yollayabilirsen ön kontrolde yapabilirim.
    Sagolasın valla, düşündügüm arabaları bi eleyeyim ona göre yollarım plakaları.
    Tango-1 never dies.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)