User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
59 sonuçtan 58 ile 59 arası

Konu: Turizm İşletmeciliği Bölümü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan_akin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun çıkmaz gel ben tek kalıodum ama seni eve alcam bak no maddi sıkıntı only makara
    Eyv saolasın ben bekar evinde yapamam çamaşır bulaşık vs beni aşar

Alıntı hello there Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turizmci uyumaz turizmci nefes almaz.bende liseyi anadolu otelcilik turizm ve meslek lisesinde okudum.üniversitede seyahat işletmeciliği okudum.7 senedir turizmle ilgili verebildiğim tek karar.aklın varsa sivil havacılık oku ve sonra turizm olayına gir
    Sivil havacılığın puanı yüksek benim için zor.. hayırlısıyla su ünvye girip bi bitireyimde gerisini ondan sonra düşünürüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F.A.T.İ.H Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonunda memnun olan bir kişi yazdı Bu kadar kötü bir bölüm olamaz ya mutlaka eğlenceli tarafları vardır. Bu arada yaşar üniversitesinden mi mezunsunuz ?
    izmir ekonomi universitesinden mezunum,hıc sıkıntı yapma kesınlıkle ac kalmazsın her turlu her sektorde ıs bulursun askerlıgını yap gel represant olabılırsın,satıs temsılcısı olabılırsın bılımum ısletmelerde yonetıcı olarak iş bulabılırsın,host olabilirsin secenk cok,suan calıstıgım otelde turk hava yolları ekıbı konaklıyor,her gun 80 odaları fıx sureklı host ve hostes lere gırıs cıkıs yapıyoruz %80 i turizim cıkıslı bunların %50 sı de resepsıyon kökenli söylediklerine göre onların mesleğıne gecıs yapmak ıstersem bır gun cok rahatlıkla secılebılırmısım ayda 3000 ila 4000 tl maasları var ve dunyayı bedavaya gezıyorsun yanı turizm in seceneği bol ac kalmak istemiyosan e muhendislik okucak kadar çalışkan değilsen kesinlikle turizm i gözün kapalı yaz pişman olmazsın ama çok küfür dersin ben hergün ediyorum
    İlkay Akçakoca-İZMİR
    35 TC 126(EJ9),35 CUK 44(EJ9),35 CAR 50(GTC),35 CAR 78(116i), 35 DY 642 ( C30 )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)