İyi akşamlar herkesePeder beye sonunda bir araç beğendirdim gibi.
grand vitara 1.9 dizel 07-08 model bakıyoruz.
Buaraçlara sahip olan test eden vs var mıdır ? Yakıtı , servisi , parça fiyatı , parça sorunu vs nasıl araçlardır ? sorun çıkartır mı bize yoksa koy yakıtı bakımı geldiğinde bakımını yaptır bin midir ?
daha önce 95 model vardı 96 da aldık 10 sene kullandı peder sorunsuz sıkıntısız.
Şuanda aracını sattı istanbuldan bir araç buldum konuştum sahibiyle sol iki kapı sacı değişik başka biyerinde oynama boya vs yok servis bakımlı 40 liraya bırakıcak aracı.ilanı paylaşıyorum aşağıda
2008 Suzuki Vitara Grand Vitara 1.9 DDiS 42.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu aracı ciddi ciddi düşünüyoruz kapı sacı değişmesi sorun değil bizim için km de abartılı değil.Olumsuz bi yorum olmaz ise ptesi salı gidip almayı düşünüyoruz.
Bikaç tane daha var onları da paylaşayım ben yine de
2007 Suzuki Vitara Grand Vitara 1.9 DDiS 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 53983293 bu araç kazasız boyasız km düşük fakat fiyatı nedense düşündürüyor insanı bilgilere göre fiyat çok iyi
buaraca yakın olan gidip bakabilecek olan biri var mıdır diyarbakır da ?
Suzuki / Vitara / Grand Vitara 1.9 DDiS / TEKNİK OTO SUZUKİ GRAND VİTARA 1.9 DDİS sahibinden.com'da bu aracında fiyatı baya uygun fakat galeriden olduğu için pek sıcak bakmıyorum.
2007 Suzuki Vitara Grand Vitara 1.9 DDiS 44.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 53336231 bu da iyi duruyor
2007 Suzuki Vitara Grand Vitara 1.9 DDiS 43.500 TL Galeriden satılık ikinci el boyasız aslında pazarlıkla alınır fakat renkten dolayı biraz soguk bakıyorum
2008 Suzuki Vitara Grand Vitara 1.9 DDiS 43.500 TL Sahibinden satılık ikinci el bu araçta 08 model boyasız iyi bir pazarlıkla bunuda almayı düşünebiliriz aslında.
Şuanlık bu araçlar ilgimizi çekti.İçlerinden bunu al bu diğerlerinden daha iyi diyebileceğiniz ve 1.9 ddis vitara hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler