User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Suzuki Grand Vitara 1.9 ddis sorgusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Suzuki Grand Vitara 1.9 ddis sorgusu

İyi akşamlar herkese Peder beye sonunda bir araç beğendirdim gibi.
    grand vitara 1.9 dizel 07-08 model bakıyoruz.
    Buaraçlara sahip olan test eden vs var mıdır ? Yakıtı , servisi , parça fiyatı , parça sorunu vs nasıl araçlardır ? sorun çıkartır mı bize yoksa koy yakıtı bakımı geldiğinde bakımını yaptır bin midir ?
    daha önce 95 model vardı 96 da aldık 10 sene kullandı peder sorunsuz sıkıntısız.
    Şuanda aracını sattı istanbuldan bir araç buldum konuştum sahibiyle sol iki kapı sacı değişik başka biyerinde oynama boya vs yok servis bakımlı 40 liraya bırakıcak aracı.ilanı paylaşıyorum aşağıda
    2008 Suzuki Vitara Grand Vitara 1.9 DDiS 42.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
    bu aracı ciddi ciddi düşünüyoruz kapı sacı değişmesi sorun değil bizim için km de abartılı değil.Olumsuz bi yorum olmaz ise ptesi salı gidip almayı düşünüyoruz.

Bikaç tane daha var onları da paylaşayım ben yine de

2007 Suzuki Vitara Grand Vitara 1.9 DDiS 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 53983293 bu araç kazasız boyasız km düşük fakat fiyatı nedense düşündürüyor insanı bilgilere göre fiyat çok iyi
    buaraca yakın olan gidip bakabilecek olan biri var mıdır diyarbakır da ?

Suzuki / Vitara / Grand Vitara 1.9 DDiS / TEKNİK OTO SUZUKİ GRAND VİTARA 1.9 DDİS sahibinden.com'da bu aracında fiyatı baya uygun fakat galeriden olduğu için pek sıcak bakmıyorum.
    2007 Suzuki Vitara Grand Vitara 1.9 DDiS 44.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 53336231 bu da iyi duruyor

2007 Suzuki Vitara Grand Vitara 1.9 DDiS 43.500 TL Galeriden satılık ikinci el boyasız aslında pazarlıkla alınır fakat renkten dolayı biraz soguk bakıyorum

2008 Suzuki Vitara Grand Vitara 1.9 DDiS 43.500 TL Sahibinden satılık ikinci el bu araçta 08 model boyasız iyi bir pazarlıkla bunuda almayı düşünebiliriz aslında.
    Şuanlık bu araçlar ilgimizi çekti.İçlerinden bunu al bu diğerlerinden daha iyi diyebileceğiniz ve 1.9 ddis vitara hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

ismail_karakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Swift 1.3 ddis kullanıyorum. Gidişindende yakışındanda memnunum. Vitaraları kullanmadım hiç ama görüntüleri gayet güzel. Antalya Durmazlar'ı araştır ellerinde kesin vardır 2.el temiz bişeyler.
    İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)

07 AL 114 64 JAWA 250

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz söyledikten sonra baktımda bir adet 3k var sadece.

fanatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 yıldır 2005 (bir önceki kasa) 2000 cc, otomatik grand vitara kullanıyorum.
    Peryodikleri dışında sadece sol arka teker bilyası değişti:Başka masrafı olmadı.
    Alınca LPG taktırmıştım, o da sorunsuz ve uyumlu çalışıyor.Şehir dışı 9-9.5 lt LPG/100 km (200-210 krş/km), sehir içi 12-13 lt LPG/100 km (270-290 krş/km) yakıyor ve çok memnunum.
    Bence dayanıklı ve sağlam, kronik problemi pek olmayan araçlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende öyle düşünüyorum diyarbakırdaki boyasızın sahibiyle görüşeyim o veya ilk ilandaki aracın birini alıcağız heralde bikaç güne.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel diyelim yok mu bilgisi olan ?

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm attım sana
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CR-V'den önce araştırmıştım. 2.eli zayıf bi araç. Kullanan birisiyle görüşmüştüm,o zaman arka amörtisörünün patladığını ve gelmesinin biraz geciktiğini söylemişti. Sanırım parça konusunda biraz sıkıntı olabilir. (Bulamama değil,parçanın size ulaşması kısmında zaman olarak.)

Bunun dışında güzel bi araç...

Bende bi konu açmıştım araştırdığım zamanlarda;

http://www.techturkey.com/forum/sohb...-hakkinda.html
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel olmasına ragmen cok yakar ve hic gitmez ama arazi kabiliyeti oldukca iyi güzel bir arac saglamdır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son iki yorum korkuttu biraz ilk ilandaki araç sahibiyle görüştüm yakıt şehir içi 28 kuruş dedi o da pek bişey değil yani sonuçta clio corolla tarzı araç değil çok aşırı az yakmasını beklemiyoruz.

@ cery cahit abi sağolsun dbakırdaki araca bakıcak dbakırdaki gri ya da isttaki füme yi alıcaz gibi duruyor.

edit : @b.kaya teşekkürler bu konu çok iyi oldu aracın tek kusuru motor sesi ve arka taraftan gelen tıkırdamalar heralde onlarda teybi açtığımızda kaybolur zaten
    kronik sorunu olmaması yakıta göre gidişinin güzel olması donanımı vs çok yattı kafamıza 40 liraya iki araç var ikisinden biri olucak bikaç güne alıp kurtuluruz umarım. Pederin arabayı sattık evde araba kavgası çıkmaya başladı ptesi salı halletmeyi düşünüyoruz artık bu araba işlerini

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 3k 1.6 otm vardi kasa agir geliyordu motora perf disinda cok memnunduk sorunsuz bir arabaydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2004 3k 1.6 otm vardi kasa agir geliyordu motora perf disinda cok memnunduk sorunsuz bir arabaydi
    teşekkürler ptesi salı alıcağız 1.9 4k sını inşallah

cery cahit abiye tekrar teşekkür ediyorum dbakırdaki arac satılmış istanbuldaki fümeyi alıcağız heralde iki araç vardı biri satılınca diğerinde karar kıldık.O da satılmaz ise ptesi ye gidip alalım kurtulayım bende
    yorum yapan herkese teşekkürler tekrar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suzuki yetkili servisinde tanıdığı olan var mıdır ? bu aracın kaza geçmişini değişenlerin kapısacı mı komple kapı mı direkte vs darbesi var mı ögrenmem lazım.
    Ya da herhangi bir yetkili servisi arayıp sorsam söylerler mi ?
    2008 Suzuki Vitara Grand Vitara 1.9 DDiS 42.750 TL Sahibinden satılık ikinci el - 54641473
    34 elj 03

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son iki yorum korkuttu biraz ilk ilandaki araç sahibiyle görüştüm yakıt şehir içi 28 kuruş dedi o da pek bişey değil yani sonuçta clio corolla tarzı araç değil çok aşırı az yakmasını beklemiyoruz.

@ cery cahit abi sağolsun dbakırdaki araca bakıcak dbakırdaki gri ya da isttaki füme yi alıcaz gibi duruyor.

edit : @b.kaya teşekkürler bu konu çok iyi oldu aracın tek kusuru motor sesi ve arka taraftan gelen tıkırdamalar heralde onlarda teybi açtığımızda kaybolur zaten
    kronik sorunu olmaması yakıta göre gidişinin güzel olması donanımı vs çok yattı kafamıza 40 liraya iki araç var ikisinden biri olucak bikaç güne alıp kurtuluruz umarım. Pederin arabayı sattık evde araba kavgası çıkmaya başladı ptesi salı halletmeyi düşünüyoruz artık bu araba işlerini
    sehir ici 32- 35 den assagı yakmıyor biraz sıkarsan 40krs u geciyor 28 kurus anca uzun yolda olur.suan 1.6 dizel 4 ceker olmayan düz vites arabalar 25 kurustan assagı yakmıyor

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi de otomatik olsa alınırmış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)