atlanta hd box al keyfine bak hepsini izle![]()
atlanta hd box al keyfine bak hepsini izle![]()
digitürk kullanıyorum + olarak belgesel paketi var çok memnunum tek sıkıntılı yanı faturayı ödemeyi unutursanız kesiliyor hemen
D-smart'dan ailece memnun degiliz belki sadece bizimkinde sorunlar vardır ama zannetmiyorum
imzasız..
Biz üst katta uydu + drembox alt katta teledünya kullanıyoruz.Teledünya ayda 9 tl gibi güzel bir rakamı var normal kablotv üzerine bikaç fazladan belgesel çocuk ve yabancı kanallar mevcut + olarak kablo tv üzerine teledünyaya geçildiğinde görüntü kalitesi kesinlikle es geçilmez bariz belli oluyor. Digiturk ü film ve ajans sektöründe olan çopu tanıdığım kullanıyor hepsinin ortak yorumu normal görüntü kalitesinin Dsmarttan aynı televizyonda çok daha iyi olduğu.Dreamboxda 3 senedir falan bağlı 3-4 ayda bir gaza gelip çözmeye çıkıyorum donuyo falan geri bırakıyorum aslında çözersen değişik bi aletmiş![]()
Güzel konu takipteyim. bende şuan digiturk kullanıyorum sözleşmenin btimesini bekliyorum bittiği an iptal üyeliğimi kapatıcam, neye geçiceğim hakkında kararsızım. Bana belgesel (nat. geo. vs..) ve müzik kanalları lazım tabi birde normal kanallar siz hangi sistemi önerirsiniz ?
benim pederde var dreambox hd kanallarda var benim ev bekar evi olduğu için pek tv izlemiyorum ama baba ocağına gittiğimde takılıyorum dreambox a biraz izlenimleri anlatayım öncelikle kategori sistemi çok iyi digitürk-digitürk hd-dreambox-dreambox hd-film kanalları-belgesel kanalları-Adultgibi
çanağı hangi uyduya çevirirseniz onu izliyebiliyorsunuz. aslında 2 uydu yeterli ama adult isterim dersen 3 digitürk d smart olarak 2 çanak bide ekstradan hotbirtd için bir çanak şu aralar d smart ı kıramıyorlar ama yakında çözerler o işi. Hd belgesel on numara oluyor
konu hort.yeni konuya gerek yok
şuan normal uydu ve ttnet 8mbit internet var.internet 60 lira falan sanirim.
digi'de
Digitürk Giriş Paketi + 2 Keyif Paketi + SINIRSIZ İNTERNET aynı pakette.
- 55,99 TL toplam faturanız gelir.
- HD isterseniz, ilk 3 ay hediyedir, sonrasında 4 TL eklenir.
- Uydu alıcı üyeliğiniz boyunca kullanımınıza sunulur.
- 8 Mbps'ye kadar sınırsız internet hizmeti alırsınız.
- İnternet için kablosuz modem hediye edilir.
- Kurulum ücretsiz olup, sadece 30 TL aktivasyon ücreti vardır.
- Bu kampanya 24 ay taahhütlüdür.
evdekiler için tv pek onemli degil ama belgesel kanallari olmasi avantaj.
digi de hem discovery hem national var.
digini internet saglayicisi doping diye bişy sanirim.
benzer kampanyalar dsmarttada var sanirim.
lig tv ile işimiz yok bu arada kıyas yapan olursa ona gore yapiversin
evde bu urunleri kullananlardan tavsiye bekliyorum.
tesekkurler.
bu durumda digi ye geçmek daha mantıklı gibi. zaten internete 60 lira öduyoruz.. digi'yi kimse övmuyor istemiyor fakat bana da lig tv lazım, sanırım elimiz kolumuz bağlı
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Ben de digiturk üyeliğimi iptal ettirdim 3 Şubatta kapanacak. Bir sürü vaadde bulundular indirimler yaptılar ama kararım kesin. İnternet+D-Smart düşünüyorum siz ne dersiniz? Sırf Discovery showcase için istiyorum D-Smartı aslında. Güzel otomobil ve motosiklet programları var mı Showcase'de?
Önceden normal Discoveryde vardı overhaulin falan sanırım. Ben Digiturk aldım yok oldu proramlarSonradan öğrendimki Showcasede alayı. Overhaulin artık hiç yok ama sanırım. Nette yayın akışlarını bulamıyorumki adam gibi...
Birde D-Smartta daha çok müzik kanalı sinema kanalı falan var gibi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)