yanınızda fotoğraf diploma fotokopisi aslı nüfus cüzdanı fotokopisi vs götürün
biraz inceleme sonunda sanırm arızalıya ayrılıcam 1.75 boy 114 kilo ile 31kgdan fazlalığı olanlar askerlik yapamaz barış ve savaş durumunda askerlik yapar maddesi var
kendi askerlik şubeme sordum tokat askerlik şubesine 2 yıllık mezunuyum dedim şimdi bozdurursan kasımda yoksa şubatta askersin dedi
1 yıl içinde belli periyotlarda 3 defa diye biliyorum bende kontrol süresini.
bir kesimde diyorki muayene eden doktorun insiyatifinde diyorlar. askere elverişsiz diyebilir direk.
2014 mayıs askeri olucam nasipse. bende bozdurdum.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
hayır bu çürük raporu alınca elınıze ne gecıyor anlamıyorum.Askerlik yapmak istemeyen insanın bu ülkede işi yok düşüncesindeyim.
Orası sizin düşünceniz . Kimse kimseyi ilgilendirmez![]()
1 yıl arayla, eğer kilon 2 kilo bile fazla ise muayene erteliyor ,bir nevi tecil . 1 yıl sonra tekrar gidiyorsun 3 yıl sonunda çürük veriliyor . Bunu bana askeri hastane de söylemişlerdi . Bende 1 kere muayene erteledim kilo dan ondan sonra gitmedim , okul a başladık bu sefer de okul tecil etmemiş jandarmalar paket etti![]()
Kimsenin askerlikten kactigi yok. Kacmak istesem 3 sene daha babalar gibi tecilim var bitirir okulumu kisa donem yapardim ama okulu birakip gitmek istiyorum bi an once.yalniz cevrem de cogu kisi seni almazlar alsalar da bi ay sonra geri gonderirler diyolar.bu olabilirmi onu merak ediyorum
5 sene önce askere gittim 1 sene bende tecil aldım kilodan..askeriyedeki kural şu boya 30 ekleniyor..yani senin boyun 1.73 maksimum olman gereken kilo 73+30=103
bende 1.87 yim o zaman kilom 140 civarıydı1 yıl tecil verdiler 3 yıl boyunca her yıl muayene gidiyorsun ama 1.yılda ama 2.yılda 102 kilo ol direk alıyorlar..ama 3 yıl boyunca baktılar sana 103 altına inemedim direk çürük veriyorlar..çook uçuk kilo farkı varsa direk veriyorlar 3 yıl bile beklemiyorlar..bir arkadaşıma öyle oldu çünkü oradan biliyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)