User Tag List

Sayfa 19/21 İlkİlk ... 91718192021 SonSon
381 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Saç dökülmesi sorunu...

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saç kıran gibi bir sorunum yok baktırdım ona. Minoxili deneyeceğim artık omuzdan umarım kıl çıkarmaz iğrenç bir görüntü oluşturuyor. Minoxilin hangisini tercih etmeliyim nereden temin edebilirim orijinalini, dökülen yerleride canlandırıyor mu? Saçımıda kazıtmayı düşünüyorum iki kere filan belki canlanır biraz saçlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aposport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam,

Linkteki ürün ile başlayabilirsin. Saç dökülmesine neden olan eksik vitamin mineral vs hepsi içinde. Ben faydasını görmüştüm.

Medobiocomplex Kadın ve Erkek Kapsul

Kesmezse b planımız var. Yazarsın.
    Abi şimdi sipariş verdim onerdiğin siteden bu dökülen yerlerde ki saçlarıda canlandırıyor mu? Senin saçlarda canlanma oldumu hiç? Çok teşekkür ederim gerçekten

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denedi görüldü şu taktik işe yarıyor , tamamdır denilen bir sonuç yokmu , kazıtıp sarımsak basıcam kafaya sonra buz masajı he bide hacamat düşünüyorum
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben turlu sey kullandim.Ise yarayan sadece minoxidil.Duzensiz kullanmadigimda cok etki ediyor.Uzun zamandir dogru durust kullanamadim.Dermotologa gidin yoksa ilac deneye deneye ise yarayacak ilaci bulursunuz oda doktor parasi yapar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    propecia harici hepsi yalan arkadaşlar denendi görüldü , en yakın arkadaslarım kullandı bizzat şahidim fakat ciddi oranda alt takım rot kolu salıncak vs. mahfediyor

aposport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi şimdi sipariş verdim onerdiğin siteden bu dökülen yerlerde ki saçlarıda canlandırıyor mu? Senin saçlarda canlanma oldumu hiç? Çok teşekkür ederim gerçekten
    selam, evet dökülmeyi durduruyor, mevcut saçları kalınlaştırıyor ve canlandırıyor. Ama saç çıkarma kabiliyeti kısıtlı. Saç çıkarma için Minoxidil kullanman gerekli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    propecia harici hepsi yalan arkadaşlar denendi görüldü , en yakın arkadaslarım kullandı bizzat şahidim fakat ciddi oranda alt takım rot kolu salıncak vs. mahfediyor
    üst takımı yapalım derken alt takımı bozuyorlar.. Onun stresiyle yine saç kaybı yaşıyorlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saç kıran gibi bir sorunum yok baktırdım ona. Minoxili deneyeceğim artık omuzdan umarım kıl çıkarmaz iğrenç bir görüntü oluşturuyor. Minoxilin hangisini tercih etmeliyim nereden temin edebilirim orijinalini, dökülen yerleride canlandırıyor mu? Saçımıda kazıtmayı düşünüyorum iki kere filan belki canlanır biraz saçlar.
    Minoxidil konusunda SPECTRAL DNC serisini tek geçerim. Gerçekten faydasını görüyorsun. Ama pahalı. Çoğu arkadaş ona vereceğim parayı biriktirir saç ektirrim diyor. Karar senin. Bu da B planımızdı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Minoxidil konusunda SPECTRAL DNC serisini tek geçerim. Gerçekten faydasını görüyorsun. Ama pahalı. Çoğu arkadaş ona vereceğim parayı biriktirir saç ektirrim diyor. Karar senin. Bu da B planımızdı.
    Abi önerdiğin ilacı bir deneyim ondan sonrası Allah kerim. Bu ilacı ne kadar kullanmak gerekiyor abi?

Burak Demirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendımı bıldım bılelı ınce tellı seyrek saclarım destek amaçlı hafıfde sıklaştırması acısından yan etkısı vs alt takım olmayan varmı onerecegınız .propecıanın yan etkısı cok dıye yazıyordu çoğu yerde xpecıa varmış bıtkısel vs bunu kullanan varmı aramızad acaba.XPecia Tablet Resmi Sitesi
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi önerdiğin ilacı bir deneyim ondan sonrası Allah kerim. Bu ilacı ne kadar kullanmak gerekiyor abi?
    ilk zamanlar hergün. 2-3 ay sonra saçların istediğin kıvama gelince 3 günde 1 fıs sonrasında 5 günde 1 fıs falan. Ama bırakmıyorsun hiçbir zaman. Hep bir kenarda duracak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk zamanlar hergün. 2-3 ay sonra saçların istediğin kıvama gelince 3 günde 1 fıs sonrasında 5 günde 1 fıs falan. Ama bırakmıyorsun hiçbir zaman. Hep bir kenarda duracak.
    Abi kargom geldi bugun hapı içtim yok böyle bir koku. Kullanayım işe yaramazsa gözü kararttım minoxidil deneyeceğim. Propecia'nın yan etkileri çok riskli olmasa onu tercih ederdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi kargom geldi bugun hapı içtim yok böyle bir koku. Kullanayım işe yaramazsa gözü kararttım minoxidil deneyeceğim. Propecia'nın yan etkileri çok riskli olmasa onu tercih ederdim
    içinde vitamin mineral olan haplar genelde kokar. Sonrasında mideni rahatsız etmiyorsa sıkıntı etme.

Propecia ya sakın bulaşma. Daha gençsin. Yolun uzun. Makine lazım. Kalıcı yan etkisi falan olur mazallah...

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende saçlarım varken gitmesin tutayım diye minoxil kullanmıştım. Gerçekten işe yarıyor fakat bende sinir stres te yapmıştı Sonra bıraktım.
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtec26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende saçlarım varken gitmesin tutayım diye minoxil kullanmıştım. Gerçekten işe yarıyor fakat bende sinir stres te yapmıştı Sonra bıraktım.
    Sırtta omuzda kıllanma yaptı mı hiç? Sinir stres zaten bünyede bayağı bir mevcut onun üstesinden geliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içinde vitamin mineral olan haplar genelde kokar. Sonrasında mideni rahatsız etmiyorsa sıkıntı etme.

Propecia ya sakın bulaşma. Daha gençsin. Yolun uzun. Makine lazım. Kalıcı yan etkisi falan olur mazallah...
    Abi Medobiocomplex'i bir aydır kullanıyorum dökülme hala aynı düzenli şekilde vitamini de aldım şampuanı da her gün kullandım, hatta 3-5 dk arası bekliyorum şampuanı iyice sürdükten sonra ama bi gelişme olmadı diyebilirim. Önler her geçen gün açılmaya başladı hatta şöyle bir fotoğraf atayım fark bariz belli vesikalık fotoğrafta 19 yaşındaydım şimdi ise 23e girdim sayılır arada 4 yıl bile yok. Serum merum artık ne olursa denemek için gözü kararttım propecia bile kullanacak kadar gözü kararttım acil daha güçlü önerine ihtiyacım var. Saç spreyi filanda kullanmıyorum kış gelsin kafayı kazıtacağım bere takarak kamufle etmeyi planlıyorum.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mezoterapi ile tedavi yapan yerler var. Ben de saç ekimine kalmadan önce bu yöntemi deneyeceğim büyük bir ihtimalle doktor ile konuştuk. Saç ekimine şuan için pek sıcak bakmıyorum, anca kel kalma gibi bir durum olursa başvururum sanırım.

Umarım faydasını görürüz.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bu yan etkiler gelip geçici mi gözü kararttım artık dökülen yerlerde ki saçlarıda çıkartıyor mu? Ne kadarlık bir kullanımda etkisini görüyoruz sadece dökmeyi engelliyorsa kullanmam ama benim her taraftan döküldüğü için o dökülen yerlerden yeniden çıkartıyorsa kullanacağım.

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saclari kurtarmak icin para harcamayin elbet dokulecek,sadece dokulmesini yavaslatirsiniz bu isin sonu sac ekimi bekleyin dokulen dokulsun sonra sac ektirin 1 hatta 2 seans.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)