Arkadaşlar 2 saat sonra yola çıkıyorum, ilk kez ankaradan Anamur'a gidiyorum, Konya Karaman Mut üzerinden gidicem ama MUT'tan sonrası muamma, bilen arkadaşlar yardımcı olursa yolda telefondan bakmak niyetindeyim...
Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar 2 saat sonra yola çıkıyorum, ilk kez ankaradan Anamur'a gidiyorum, Konya Karaman Mut üzerinden gidicem ama MUT'tan sonrası muamma, bilen arkadaşlar yardımcı olursa yolda telefondan bakmak niyetindeyim...
Şimdiden teşekkürler
Muttan sonra silifke, silifkeden tasucu, tasucundan anamur![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Korhan Mut tam ortada hesap etsek silifke ile anamur tam ters istikametlerde kalıyor, google maps ten baktım az önce![]()
mutdan sonra gülnara girip aydıncıktan çıkabilirsin... ama oranın yollarıda köy yolu gibi... silifke üzerinden gidersen anamura 3 saatde varırsın silike-anamur arasını zorlanmadan....
taşucu anamur yolu direk mideye tecavüz edecek bir yol
hayatımda o kadar virajlı bir yol görmedim arabanın viraja başı girince kıçı yoldan çıkıyordu![]()
Antalya tarafından gitmekte kötü, Mersin tarafından da . Mersin üzerinden giderdim ben. Mümkün olduğunca gitmek istemezdim tabi bulantıdan.![]()
mut-silifke-taşucu-anamur diye git.. mut-taşucu arasındaki en düzgün baglantı yolu silifke üstüdür.. muta varmadan göksü nehrini kuşbakışı izleyen mekanlardan birinde çig börek ye![]()
son model bir jiple bile midemin annesine tecavüz eden yoldur bu yol![]()
RACE WERKS
sahil yolunu çok severim itina ile virajlara giriliren son 3 ay önce girdim tam 4.5 saat ızdırapppp o yolda kol kası yaptım
![]()
![]()
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
yol sonrası balık lokantasına girmiş bulundukgerisini anlatmak istemiyorm
![]()
RACE WERKS
o yolda giderken 10 dk gider sonra yol kenarında meyve satan tezgahlara durur muz limon alırdım yerdim geri yola devam![]()
aslında arkadan iter bi araban olacak o viraajlara yan yan girecen ne zevkli olur heAma fazla yanı verirsen uçurumdan direk denize
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
yol eskisi kadar kötü degil arkadaşlar.. eskiden daha berbat haldeydi.. şimdi biraz toparladılar yine en azından90-100 falan gidilen yerler var baya
![]()
Valla 5 yıl öncekiyle şuan ki yol arasında bayağı fark var.
Geçen yıl arabayla gittik , bu yılda arabayla gideceğiz.
Öyle aman aman dik viraj kalmadı
80-90 giriyorduk virajla , yürüme hızında döndüğümüz yerlerde oldu
Gayet eğlenceli ve zevkli bir yol
Çalışmalar biterse dahada süre kısalacak.
Geçen ay otobüsle gidip geldim hayatımda gördüğüm en kötü yol otobüsün tam manevra yaptığı virajlar var.Giderken iyiydi de dönerken elimde poşetle geldim Ankara'ya![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)