:D:D çok güldük yoruma :D
Printable View
2 tane makas atıp yavaşlıyolar bide arabanın dengesini bozuyolar zaten arabalar vsa lı ve coiloverlı ee arkadan itişlik bişey yok burda süratlerde gayet yavaş ??
Hiç tasvip etmediğim hareketler bunlar. Otomobil sitesiyiz diye herkezin böylemi kullanması lazım. Hiç kimsede çıkıp aksini yazmamış bravo felan demiş. Ayıp ayıp. Ya orada birisini bilmem kimi felan olsaydı. Sabah birde köprü trafiğinde gazlıyorlarmış yazık valla ne diyim. Elalem sabahın köründe işine gitmek için otobüse binmiş ekmeğinin peşinde gençler 200 ile dört şerit yapsın 2 otobüs arasından geçsin felan. Nereye gidiyor bu ülke nereye gidiyor bu gençlik. Bir kişide kalkıp yazmamış bunları ne diyim ben.
Yersen. Bunları diyen çıkmadımı ya. :D:D:D:D
ılgınc cıkmamıs:D
hastasıyız 2. kopru yolunun:)
ahudhasudhfasuhah :D tam bizim kalemsin :hahaha: denk gelsek bi gun guzel olcak da hep ters yonden gidiyoruz :o bu ara Sekerpinar'da calisiyorum, Kavacik'tan gidisler cok iyi oluyo, yari-yogun trafik, Mini olaydi simdi ahh ahh dedigim zaman cok ama idare ediyoruz bi sekilde :D
Benim servis soforu de gazci, Sprinter'la direksiyon cekti bugun herif, tek seritlikti ama guzel adrenalin oluyomus :D
haahgehuhaeh sen adamlara yol vermezsen boyle olur tabi, uslandin dimi kocum :D
bi isanbulda en hızlı şerit mantıgı yok heralde burda sagından gecersen onune kırarlar valla ılgınc:)
o 2. kopru yolu Köprü-Sahrayıcedid istikameti, herkesten çekmiş anlaşılan:hehe: bendende epey çekti
Bunları geçin eray abinin videosu konmalı o siteye :D
bende pmden alabilirmiyim vidyoyu acaba? :)
Bu mesaj kendini imha edecektir(yada sevgili modlar beni imha edecektir) :D
Neyse bende orjinal hali yok sansürlü hali var.Orjinalinide izleme şansı bulmuştum.Zaten sansürlü olanı nette aratınca çıkıyor.
helal olsun valla izlemesi bile keyifli:)
az önce cevırdım yorumlar fena
:D:D
konuya güncel çekeyim nette dolaşırken denk geldim :D
video hakkında olumlu yorum yok diyebilirim
Crazy driving on the road - Luxury4Play.com