ooo benim konum =)
arabam daha yeni bağlandı çıkardım ve dediklerinin hepsini araştırdım..
1) 2. renk araçta veya renk değişimi ruhsata işlenebiliyo.. ben bundan önceki arabamda işletmiştim ( 206 ) kırmızı-siyah ıolarak ruhsattaydı ve kimse birşey yapamıyordu..
2) cam filmi , egzos vs.. işlenebiliyo.. şöyleki ; faturalarını alıp müşavirine gidiyorsun,biraz rüşvet ve her 6 ayda bir vergileri.. daha geçen hafta araştırdım sordum bunu.. hatta cam filmi için şöyle söyliyim, iş adamlarının hepsinin işli
3) aracın bağlandımı el sürülmeden çıkarabilirsin.. tabiki müşavir tanıdığın olucak..
eğerki bağlanma gecesi operasyonlarında bağlanmassan atıyorum egzostan bağlandın.. gidiyosun servisten egzos değişimi yapıldı diye fatura alıyorsun sonra trafiğe gidip buyur söktürdüm buda faturası diyosun.. sonra cezan neyse ödeyip vın...
Yalnız ! sakın bunu özellikle caddede olan bağlama gecesi operasyonlarından sonra deneme çok sıkı oluyolar.. Bunu sen nerden öğrendin diye sorarsan direk trafik polisi

arkadaşım aynen bu sayede çıkarı ben çıkaramadım..
Bahsettiğim operasyonlarda bağlanırsan başına gelecekleri ve yapman gerekenleri yazıyorum.. ;
- bağlandığın bölgenin trafiğine gidip işlemlerini yaptırıyosun,orda sakın rüşvet falan deneme..
- sana verilen belgeyle ( aracının neden bağlandığını yzana belgenin orjinali ) muayeneye gidiyosun.. Yalnız gitmeden bir müşavir bulup artık ne istiyosa verip onunla gitmen gerek.. ondan sonraki çok kolay.. sadece egzos muanesi oluyosun sen..diğerlerini o hallediyo.. ayarladığı adam gelip sana nasihat verip arabanı aynen geçiriyo.. paranın gücü konuşuyo..
- sende ondan sonra onaylanan belgenle birdaha trafiğe gidip arabanı askıdan çıkarıyosun ( sana muayene için 3 veya 7 gün süre veriliyo ! )
herhalde bukadarı açıklayıcı olmuştur