Herkese merhaba ,
bu telefonu 2 günden beri aramaktayım
ama İstanbul da beyaz rengini bulamadım kalmamış
sizin bildiğiniz satan bir yer var mı ?
makina bu![]()
Herkese merhaba ,
bu telefonu 2 günden beri aramaktayım
ama İstanbul da beyaz rengini bulamadım kalmamış
sizin bildiğiniz satan bir yer var mı ?
makina bu![]()
bazen getirmiyorlar bende e55 aldım beyazını aradım 2 hafta ama bulamadımbunun daha önce gördün mü beyazını önce bi onu araştır derim
![]()
evet var mediamarkt e getirmişler bitmiş
4 tane mm ye sordum kalmamış
400 450 arası değişiyor
media markt te 460 TL
abi aldığında sana bi iki sorum olacak bende alıcam bundan ama 5800 gibi olmasın o yüzden tereddüte kalıyorum
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
tabii ne gibi tereddütlerin var bi kaç yerde okudum bunun özelliklerini belki şimdi bile yardımcı olabilirim.
bu ne ya telefonlar araba modeli gibi olmuşlar hep.
citroen c5, mercedes e55, peugeot 5800 falan.
5008di gerçi o...
bu telefon çok şık duruyor biraz da ondan gönlüme yattı nokia nın diğer güncel modellerine baktım biraz kaba duruyor bazıları
beyler bu telefondan kullanıp bana yardımcı olabilecek kimse varmıbiraz acemiyim telefon işinde ihaleden bana kaldı bu telefon
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sırf şık ince kibar diye aldım ama beyazı yoktu.nokianın klasik donma dorunları falan hariç bi problemi yok.
whatsaap falan nasıl indiriliyo ahmetbide varmı şunu bunu yap deidğin bişiler daha 24 saat olmadı ele geçeli
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bende telefon alıcaklardanım bu aralar,samsung glasxy 2 önerdiler banada nasıldır buna göre
Serkan abi bende alalı 2 3 ay oluyo ama şuana kadar sadece alo dedim.![]()
![]()
bende şuan telefon almayı düşünüyodum 2010'nun başından beri 6700clacis kullanıyorum artık değiştirim diyorum önerirmisiniz arkadaşlar kullanımı vs nasıl ve fiyat ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)