ben gittim geçen sene deniz dışında herşey güzel o suya bir kere girdim bir daha girmem.. tavsiye etmiyorum ada da denize girmeyi.. ;)
Printable View
günübirlik denize girmek için hep ağva tarafına gittim kurfalı diye bir yer var cuma günleri filan müthiş sakin oluyor pazarları şile ağva tarafını hiç tavsiye etmem.. :)
damsız girilemeyen gayet düzgün bi yer kilyosda tırmata tavsiye edilir.
Sileden 20 km sonra akcakese koyu var denizi falan col guzel pazar gunleride digerlerine gore daha az kalabalik hafta ici rahattir herkeste bilmiyor belediye plaji ama sileye gOre bence cok daha temiz yosun pislik olmuyor guvenlide hic bogulan duymadim her yaz gunluk gideriz resmini bulamassan mail verirsen resim atabilirim kimi goturduysem oraya pisman olmadi ertesi hafta ailesiyle gitti:)
uzunya diyorum başkada bişi demiyorum :)
valla kanka anlamadım bende tesadüfen gördüm :D
ne yapıyoruz bu hafta sonu bahim :D
agva şile avşa ya gidilebilir günübirlik, yeniçiftligin denizide kötü sayılmaz orasıda olabilir
valla gecen arkadaslarla gece estı emirgan beach e gıttık harıkaydı bogaz akıntıda var pıslık yok harıkaydı ahahahha:D
bızde 3 4 senedır gıdıyoruz bı ara dogalgaz ıcın yolu kazdıklarını hatırlıyorum okdr:D sıleye gore sakın.denızıde guzel bu sene bende gıdemedım ıst gelınce ıns dırek oraya :)
marmarada denize girilmez kanımca çünkü üstten sifonu çek alttan içine gir özellikle anadolu yakası maltepe-tuzla arası
şile ağlayan kayaların son durumu ne her yer isparktı son dönemde
İstanbul Genelinde Denize Girilebilecek Plajlar
Silivri
Gümüşyaka Ankara Evleri Sitesi Önü (Yeterli kalite) Gümüşyaka Belediye Çadır Yeri Mevkii (İyi kalite) Çanta Beldesi Albayraklar Sitesi Önü (İyi kalite) Çanta Beldesi Kınalı Deresi Mevkii (Yeterli kalite) Marmara Uyumkent Sitesi Önü (Kötü kalite) Semizkum Basınkent 4 Sitesi Önü (Yeterli kalite) Semizkum Çadır Yeri Mevkii (Yeterli kalite) Altınorak Sitesi Mevkii (Yeterli kalite) Kumluk Mevkii (Kötü kalite) Bizimköy Sitesi Önü (Yeterli kalite) Parkköy Sitesi Önü (Kötü kalite) Selimpaşa Beldesi Başkent Sitesi Önü (Yeterli kalite) Selimpaşa Beldesi Duruman Mevkii (Kötü kalite) Celaliye Beldesi Bel Tesisleri Önü (Kötü kalite) Kamiloba Beldesi Ağar Kamping Önü (Yeterli kalite)
Büyükçekmece
Gürpınar Sahili (İyi kalite) Albatros Sahili (Yeterli kalite) Çocuk Sahili (İyi kalitede) Halk Plajı (Yeterli kalite) Mimarsinan Sahili (İyi kalite) Kumburgaz Sahili (İyi kalite)
Çatalca
Durusu Karaburun Ön Deniz Doğu Tarafı (Yeterli kalite) Durusu Karaburun Ön Deniz Batı Tarafı (Yeterli kalite) Durusu Karaburun Arka Deniz (İyi kalite) Karacaköy Ormanlı Plajı (İyi kalite) Karacaköy Evicik Plajı (İyi kalite) Karacaköy Çobankule Plajı (İyi kalite) Karacaköy Yalıköy Plajı (İyi kalite) Binkılıç Çilingoz Plajı Dereağzı (İyi kalite) Binkılıç Çilingoz Plajı (İyi kalite)
Tuzla
Kamil Abduş Gölü Mevkii (Yeterli kalite) Dodo Beach Club Önü (Yeterli kalite) Marmados Sitesi Önü (Yeterli kalite)
Sarıyer
Kısırkaya Plajı (İyi kalite) Gümüşdere Plajı (İyi kalite) Kilyos Plajı (İyi kalite) Demirciköy Dalya Plajı (Yeterli kalite) Demirciköy Uzunya Plajı (Yeterli kalite) Rumeli Feneri Koyu (Yeterli kalite) Rumeli Kavağı Plajı (Yeterli kalite) Kocataş Sahili (Yeterli kalite) Tarabya Plajı (Yeterli kalite) Emirgan Sahili (İyi kalite)
Beykoz
Riva Plajı (İyi kalite) Poyraz Plajı (İyi kalite) Riva Elmasburnu Plajı (İyi kalite) Riva Su Ürünleri Plajı (İyi kalite)
Kadıköy
Caddebostan Plajı-Büyük Kulüp Arkası (İyi kalite) Caddebostan Plajı-Irmak Okulları Arkası (Yeterli kalite) Suadiye Plajı (Yeterli kalite) Yeniköy Sahili Otel Önü (Yeterli kalite) Yeniköy Sahili Köpek Çiftliği Önü (Yeterli kalite)
Bakırköy
Menekşe Plajı Cankurtaran Kulesi Önü (İyi kalite) Menekşe Plajı İskele Önü (Yeterli kalite) Florya Güneş Plajı (Yeterli kalite) Yeşilköy Çiroz Kumsalı (Yeterli kalite) Yeşilköy Polis Merkezi Önü (İyi kalite) Yeşilköy İnternational Hospital Önü (İyi kalite)
Şile
Ağva Halk Plajı Mendirek Yanı (İyi kalite) Ağva Halk Plajı Çamlık Mevkii (Yeterli kalite) İmrenli Plajı (İyi kalite) Akçakese Akkaya Plajı (Yeterli kalite) Kabakoz Plajı (İyi kalite) Uzunkum Plajı I (İyi kalite) Uzunkum Plajı II (Yeterli kalite) Uzunkum Plajı (İyi kalite) Ağlayankaya Plajı (İyi kalite) Ayazma Plajı (İyi kalite) Ayazma Plajı Kumbaba Mevkii (İyi kalite) Sahilköy Plajı (İyi kalite)
Üsküdar
Küçüksu Plajı Göksu Deresi Tarafı (İyi kalite) Küçüksu Plajı Beylerbeyi Tarafı (İyi kalite)
Adalar
Büyükada Nakibey Plaj Önü (İyi kalite) Büyükada Su Sporları Kulübü Önü (İyi kalite) Büyükada Seferoğlu Tesisler Önü (İyi kalite) Büyükada Yörükali Plajı Önü (İyi kalite) Heybeliada Su Sporları Kulübü Önü (İyi kalite) Heybeliada Sadıkbey Plajı Önü (İyi kalite) Burgazada Su Sporları Kulübü Önü (Yeterli kalite) Kınalıada Vapur İskelesi Sağ Taraf Önü (Yeterli kalite) Kınalıada Vapur İskelesi Sol Taraf Önü (Yeterli kalite) Kınalıada Su Sporları Kulübü Önü (İyi kalite) Kınalıada Ülker Restaurant Önü (İyi kalite)
ALINTIDIR...
Yeni konu açmak istemedim
Kilyos'un asfalt durumu nasıl ? Bahçeköy sonra zekeriyaköy orman yolu falan nasıldır basık araçla gidilir mi ? gideceğim yer
Kumköy Köyü, 34450 Kumköy/Istanbul
acileyeti vardır bilen arkadaşlar lütfen :D