User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Playstation 3 Slim En uygun fiyat??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jehuty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xbox 360 tavsiye etmiyorum kinect çok eski bir teknoloji kullanıyor..
    Ps2 de bu teknoloji PS eye ile zaten vardı. Ps3 için move tavsiye ederim. kinecti youtube ve ign gibi birkaç forum üzerinden araştırınca çok eski teknoloji olduğunu gösteriyorlar hatta Kinect çıkar çıkmaz hemen kırdılar vatandaş evinde 3d kamera olarak kullanıyor.
    Kırılmış Ps3 almak için onlinedan fedakarlık yapacaksın buda yeni gelen CoD : MW3 multiplayer iptal demek. Ben olsam iki kere düşünür öyle hareket ederim. Oyunlar 80-120 tl arası doğubankta satılıyor zaten taksitle gittigidiyor üzerinden de alabilirsin.
    Kinect - Wikipedia, the free encyclopedia

EyeToy - Wikipedia, the free encyclopedia

sadece kumanda olmadan kullanilabiliyor olmasi ayni teknoloji anlamina gelmiyordur umarim

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu incelemeni tavsiye ederim..

PlayStation Eye - Wikipedia, the free encyclopedia

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    playstation eye in ozelliklerini cok iyi biliyorum aksamlari evime geldigimde oynarim
    ancak soyle bir durum war demek istedigim kulanislilik acisindan kinect bir adim onde
    onde olmasinin sebebi ise 2 adet kameraya sahip olmasi sayesinde 3 boyutlu tarama islemi yapabilmesidir kameralardan birininde kizil otesi isinlar sayesinde derinlik algisinin olusturulabilmesidir. oysa ps eye da ise rgb led isinlarina duyarlilik vardir geri kalan islemleri move kumandansindan almis oldugu sensorlerdeki verileri isleyerek iki durumu birlestirir ve yapilabilecek komutu verir. oysa kinect de farkli durum var kislerin yerlerini belirler ona gore komut verir biraz daha acacak olursak bir cisim sadece sag ve sol yonde (tek eksende) hareket etseydi bunu cozumlemek daha kolay olurdu ancak cisim öne veya geri yönde (diger ikinci eksende) hareket etmis olsa bunu algilayamazdi. bu durum kinect de 2 kamera pensibi ile aşılmıştır (insan gözleri gibi ek bilgi: insan gözlerinden herhangi biri olmasaydı eger ınsandaki derinliği algılama yetisi olmayacaktı) ps de ise bu durum kumanda sensörleri sayesinde bir yere gelmiştir. sensorler ayrıca şiddeti de ölçmektedırler her oyun baslangıcında sureklı kalıbre edımesı gerekır.

Gelecektekı teknolojılerde artık kumanda kollarının kalkması hedeflenıyor artık ınsanlar bırseye komut verebılmek için baska bir alete bağımlı olmak istemiyor kısacası özgür davranmak istiyorlar bu yüzden kumandasız sistemlerin gelistirilmesi daha fazla para yatırılıyor.

kinectin proje yonetıcısı Johnny Chung Lee nın sunmus oldugu bır vıdeo

Procrastineering - Project blog for Johnny Chung Lee

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TulsaDom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    playstation eye in ozelliklerini cok iyi biliyorum aksamlari evime geldigimde oynarim
    ancak soyle bir durum war demek istedigim kulanislilik acisindan kinect bir adim onde
    onde olmasinin sebebi ise 2 adet kameraya sahip olmasi sayesinde 3 boyutlu tarama islemi yapabilmesidir kameralardan birininde kizil otesi isinlar sayesinde derinlik algisinin olusturulabilmesidir. oysa ps eye da ise rgb led isinlarina duyarlilik vardir geri kalan islemleri move kumandansindan almis oldugu sensorlerdeki verileri isleyerek iki durumu birlestirir ve yapilabilecek komutu verir. oysa kinect de farkli durum var kislerin yerlerini belirler ona gore komut verir biraz daha acacak olursak bir cisim sadece sag ve sol yonde (tek eksende) hareket etseydi bunu cozumlemek daha kolay olurdu ancak cisim öne veya geri yönde (diger ikinci eksende) hareket etmis olsa bunu algilayamazdi. bu durum kinect de 2 kamera pensibi ile aşılmıştır (insan gözleri gibi ek bilgi: insan gözlerinden herhangi biri olmasaydı eger ınsandaki derinliği algılama yetisi olmayacaktı) ps de ise bu durum kumanda sensörleri sayesinde bir yere gelmiştir. sensorler ayrıca şiddeti de ölçmektedırler her oyun baslangıcında sureklı kalıbre edımesı gerekır.

Gelecektekı teknolojılerde artık kumanda kollarının kalkması hedeflenıyor artık ınsanlar bırseye komut verebılmek için baska bir alete bağımlı olmak istemiyor kısacası özgür davranmak istiyorlar bu yüzden kumandasız sistemlerin gelistirilmesi daha fazla para yatırılıyor.

kinectin proje yonetıcısı Johnny Chung Lee nın sunmus oldugu bır vıdeo

Procrastineering - Project blog for Johnny Chung Lee
    Bu konuda sana katılıyorum çok haklısın ama benim demek istediğim konu çok farklı yeni yapılan bir sistemde olması ve beklenen teknolojinin hala gerisinde olması yani 640×480 pixels @ 30 Hz (RGB camera) 640×480 pixels @ 30 Hz (IR depth-finding camera) gibi değerlere sahip bir sistem karşısında 640×480 pixels @ 60 Hz (RGB camera) gibi bir sisteme sahip PSeye var. Kumandasız oynanan oyunlar var bu arada Kung-Fu fight diye çokta keyifli bir oyun. Kinect sahiplerinin yakındığı şey latency bu yüzden kaynaklanıyor sanırım. PS eye sahibi isen sende çok iyi bilirsin herhangi bir gecikme (latency yaşanmadan çok rahat istediğini yapabiliyorsun)
    Kinect şu bakımdan bir adım önde sistem açılışından itibaren kumandasız ve aynı zamanda sesli komut ile konsolu yönetmesi çok güzel. Youtube üzerinde IR kamerayı hackleyen kullanıcılar opensource ile bir sürü şey deneyebiliyorlar. Buda artılarından birisi bence. Ama ne olursa olsun PS3 içerisindeki teknoloji mimarisi Xbox360 ile kıyas kabul etmez.
    Burdan da bir haber vereyim yakın zamanda tek bir PS3 üzerinden splitscreen yapmadan 2 kişi 3 boyutlu gözlük ile oyun oynayabilecek 3. kişi ise spectator modunda yanlarında onları izleyebilecek tek ekranda 3 ayrı görüntü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)