Merhabalar,
Önceki konularda arattım fakat çok güncel değil açıkcası, kullananlardan yorumlarını duymak isterim açıkcası, seyahatte kullanılcağını düşünürsek, hız&fiyat olarak ne dersiniz?
Merhabalar,
Önceki konularda arattım fakat çok güncel değil açıkcası, kullananlardan yorumlarını duymak isterim açıkcası, seyahatte kullanılcağını düşünürsek, hız&fiyat olarak ne dersiniz?
Vodafone K3765
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
ev telefonu ve internetini lkapatıp turkcell vınn 8 gb almak gibi bi hata yaptım geçen sene...79 tl olan 8gb bedeline ramen bir ay bile 170 liradan aşağı inmedi ödemem...
Sebebi aşırı hızlı olması...indirme , torrent kullanımı hızlarını bilmem ama nette gezerken , video açarken falan aşırı hızlı , çok çabuk doluyordu videolar...böyle oluncada 8gb ı geçer geçmez hızı kağnı hızına düşürüyor otomatik (ki bu yeni fatura döneminin 10. Gününe falan denkgeliyor aktif bir kullanıcıysanız...) , sonrasındada internet için başla alternatiniz yoksa ve kullanıma devam ederseniz 170 liraya kadar ulaşıyor fatura...
özette evdeki işteki mevcut interneti kapatıp böyle bişey alıcaksanız kaçarak uzaklaşın(faturayı kapamama ramen hala cayma bedeli ve faizlerlle 150 liraya yakın bi para ödemem gerekiyo siz düşünün) , ama mevcut internete alternatif değilde sadece tatillerde kullanırım , kota falan da dolmaz diyorsanız turkcell vınn ı kesinlikle tavsiye ederim...geçen yaz , tarafımdan tüm ege akdeniz kıyı şeridinin en ücra köşelerinde bile kullanıp hızı test edilmiştir.5erçektan hiçbi yavaşlama olmadı.
kotanı kontrol ettiğin sürece türkcell çok iyi çekiyor tt netden bile hızlı ama almakotayı geçtinmi direk kastırıyorlar
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
İşim gereği çok sık ofis dışında oluyorum. Türkiye' nin her yerinden bağlanmam icap ediyor. İlk Vodafone' nun 3G sini aldım. Tam bir fiyaskoydu. Nerede olursan ol ilk taktığında önce 3G devreye girer gibi yapıyor ve giriyor. Tam surfe başlıyorsun bir anda farkediyorsun ki hız inanılmaz yavaşlamış. Aa o da ne3G den Edge' e dönmüş
Ve bunu çoğu zaman yapıyor. Neden mi? Çünkü 3G si çekmiyor. Birçok yerde çekmiyor. Hatta en son Atatürk Hava Limanında Dış hatlar kısmında uçağıma binmeyi beklerken takıp kullanayım dedim baktım 3G çekmiyor
Oha artık dediğimi hatırlıyorum. İstanbulun göbeğinde Havaalanında 3G çekmiyor. Tam bir rezalet...
Baktım olacak gibi değil gittim Turkcell VINN aldım. Abartmıyorum şu ana kadar 3G nin çekmediği yer ben bulamadım. Teknede kullandım, arabayla şehirlerarası seyahat ederken antin kuntin yerlerde mola vererek kullandım, şehir içi arabayla hareket halindeyken kullandım vs vs. O nedenle çok memnunum.
Ayrıca Vodafone' nun yazılımından mıdır bilmiyorum ama Vodafone' nun modemi ile çok teknik sıkıntı çektim. Abartmıyorum her iki kullanışımdan birinde modemi sıfırdan yüklemek zorunda kalıyordum. Sürekli bir driver çakışması sürekli bir modemi görmeme. Artık bıktırmıştı.
Tavsiyem Turkcell VINN' dır.![]()
bunu okuduktan sonra direk kota olayına baktım programdan ama pek bişey anlamadım. sınır 102.400 mb gösteriyor, ben şimdiye kadar 8.504 kullanmışım. Rakamlar bana alakasız geldi![]()
Bu arada bende vodafone modem var ve ttnetten rahat 2 kat hızlı. genelde ofiste evde yazlıkta kullanıyorum o yüzden çekmesi hakkında bişey diyemem ama ben çok memnunum.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Evde TTnet kullanıyorum açıkcası iş sebebiyle kullanıcam, o yüzden çok kota gibi bi derdim olacağını çok düşünmüyorum, bazen alakasız yerlerde olabiliyorum, o yüzden nerede nasıl bağlanacağım önemli, şimdiki yorumlara bakılırsa Turkcell'den şaşmıcaz gibi görünüyor![]()
vınn tavsiye ederim kullanımınızı ara sıra kontrol ederseniz bir sıkıntı yaşamazsınız. Netten dizi ve filim seyrediyor ve işim gereği de bol bol kullanıyorum ve 8gb lık kullanımımı aşmamaya çalışıyorum.
Telefonumu hotspot a çevirip telefonum üzerinden bağlanıyorum 4gblık paket mevcut.... Hem ekstra modem parası vermiyorum hemde telefonlar her zaman modem cihazlarına göre daha yüksek çekim gücüne sahip olduklarından bağlantım daha iyi oluyor...
Kullandığım cihaz nokia e71... Artık bir çok cihazı bu şekilde hotspot a çevirip kullanmak mümkün.
Bu host a cevirme olayini birazdaha acarmisniz, ,,, bendede e 72 var, , disarda android tabletle takildigimda yapabilecegim biseyse super olur.
bu türkselin allah belasını versin.
vınn modemi ve müşteriyi resmen keriz yerine koyan türkseli kimseye tavsiye etmiyorum.
40 liralık aylık bedeli sırf türkselin aptalca hizmetinden dolayı ben ve onlarca kişi 100 tlnin üzerinde ödedik.
hemde kaç defa...
fransa ingiltere afrikayı sömümüş bunlarda bizi sömürüyo işte...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)