User Tag List

Sayfa 4/14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
253 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Fıkra !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kompozisyon ödevi:
    Aşağıdaki konulara kısa ve etkili bir şekilde değinen bir yazı yazın.

1. Din
    2. Cinsellik
    3. Gizem

100 alan ödev:

Allahım! Hamileyim. Acaba kimden?

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı. Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu.
    Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını farketti.
    Üzerinde -Babama- yazıyordu.
    Aklından geçen bin bir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu:

Sevgili baba; Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum.
    Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim.
    Gerçek tutku ve aşkı ben jale ile buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam…
    Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri, derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olmasıda bir sorundu.
    Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk…
    Baba jale hamile! Jale’nin dediğine göre çok mutlu olacağız.
    Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var.
    Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor.
    Jale benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez.
    Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız.
    Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDSin çaresi bulunsun ve Jale sağlığına kavuşsun diye…..
    O kesinlikle iyileşmeyi hakediyor.
    Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim..
    Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak,seveceksin Oğlun…..

NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. Ben Mehmet’lerdeyim. Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim.
    Benim bile içim rahatladı
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öğretmen derste çocuklara sormuş:
    çocuklar kim cennete gitmek ister Temel hariç bütün öğrenciler parmak kaldırır öğretmen Temele sorar:
    temel sen niye parmak kaldırmıyorsun
    Temel şu cevabı verir:
    -annem dediki okuldan sonra hemen eve gel..

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir gün sınıfta öğretmen etek örerken içeri bir müffetiş gelir.bunun üzerine öğretmen de eteğini havaya atar ve etek haritanın çivsine takılır.müffetiş bunu görmezden gelerek bir öğrenciye tahtaya kalkıp doğduğu yeri göstermesini ister.haylaz öğrenci bunun üzerine tahtaya kalkıp öğretmene "öğretmenim eteğinizi kaldırır mısınız?doğduğum yeri göstericem" der. =)

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    titanicten aklıma geldi

Hitlerin önüne üç esir getirmişler.Bir İngiliz,Bir Fransız ve bir Yahudi.Demişki size birer soru soracağım,bilen canını kurtarır.
    İngilize sormuş:
    -Titanik ne zaman battı?
    -1912, demiş İngiliz.Hitler:
    -Bırakın,demiş ve Fransıza sormuş:
    -Titanik kazasında kaç kişi öldü.
    -1124 kişi,demiş Fransız.Hitler :
    -Bunu da bırakın,demiş ve Yahudiye dönmüş:
    -Say lan ölenlerin ismini.
    bunu çok begendım yaw koptummm

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fıkra değiller gerçi ama hazır cevaplık ile güldürüyor sonuçta

-Benim babam toyota gibi adam. + Ee ne yapalım babana mı binelim yani ?

+Kanka titanic'i izledim süper film sen izledin mi? -İzledim kanka da oradaki geminin adı neydi ya?

-Gece uyurken sana msj atılmasından nefret eder misin? +Uyurken nasıl göreyim mesaj atıldığını gerizekalı.

+ bana o... çocuğu olmadığını kanıtla .. ? - kardeş değiliz.

+Eft s!md! Herkez bna doqm qünümde alacaqi hediyeyi yassin baqim .d -imla klavuzu...

- bıyıklı kızlar hakkındaki düşüncelerin? + babalarına benzemeye çalışıyolar

+Kanka 'İntikam Peşinde ' yi izledin mi ? - İntik kim kanka ?

+ favori dizin?? - sağ.

- Hayatın Çok Si...mişe ßenziyor ! + ßenim hayatım Senin q.tüne ßenzemez ;D

-Neden Erkekler Rusyaya Giderken Karısını Götürmezler ? + Sen Çoruma Giderken Leblebi Götürüyon mu ?

-Bir Ev Yanıyor İçinde Kankan ve Sevgilin Var Hangisi Kurtarırdın ? + Onlar Aynı Evde Napıyor la.

- Baş harfi "N" olan hayvan? + ' Nimet çubukçu'

- Eski Sevgilini Anlatsana. + Babamın Harçlık Vermesi Gibi İyi Niyetli Ama Yetersiz.

-Bataryanız ne kadar dayanır size? + Bataryamla ilişkiye girmiyorum.

-Esra Erol'la İzdivaçı İzliyon mu ? + Esra ile değil babannemle izliyoruz .

- muhteşem yüzyıldaki sevişme sahnelerine ne diyorsun ? - Koskoca Kanuni'ye Sülüman dersen senide becerir.

-Sadece bir kez mi aşık olunur? +Bir buçuk kere. Bi tam bi öğrenci gibi düşün.

+saçlarında s..im gibi olmus - deme be çokmu kısa kestirmişim ?

-Portakalı soydum sonra öpüştük. +İyiki muzu soymamışsın dostum.

- Aşk dediğiniz genel evde 50 lira + O senin çalıştığın zamandı ..

-Gözlerinde bir hırsı kamçılayan bi arzu var mı ?+soru çok seksi ama ben anlamadım

-aşk'tan kaçmak neye benzer ? + Aşk'tan Kaçmak ' Usain Bolt'a Parmak Atıp Kaçmaya Benzer .

-yeni sevgilisinin,eski sevglisi senin en yakın arkadaşın olsa ,senin yeni sevgilin kim olurdu ?+Kavak yellerinde miyiz biz?

-Sizce pembe t-shirt erkeklere yakışıyor mu çok tatlı oluyor bence + bıyıkta kızlara yakışıyor biraz ağır görünüyorlar
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Murat Özcan
    Misafir
    ceryy senin arşiv baya kalabalık galiba fıkralar yazılar falan iyi gidiyorsun

dd-vti
    Misafir
    temel bir gün evin önundeki hurda hacımuratı alıp tamirciye götürmek için yola çıkar frenleri tutmamaktadır korka korka gider kırmızı ışıkta duramayıp lüx bir spor araca arkadan dokundurur adam iner aşağı ya ne yaptın hemşerim ver masrafların parasını der temel başlar haykırmaya yalvarmaya abicim etme eyleme gariban adamım bende para ne gezer frenlerim bozuk onları yaptırıcaktım edicektim adam affeder temeli biner arabasına temelde atlar hurdaya ilerki ışıklarda temel duramaz birdaha vurur adam yine iner abi vallihi son anda durdurabildim vallahi bişey yok bak aynı saglam duruyo der adamı yine ikna eder ve biner arabaya adam ilerki ışıkta durunca temel duramaz bu sefer fena geçirir arkadan lüx arabaya ADAM TAM İNECEKKEN TEMEL CAMDAN ÇIKAR BAĞIRIR ADAMA !! BENİM ABİ BEN DEVAM EETT.)

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AMCANIN biri birgün ölür ve diğer tarafta melekler karşılar amca derler bıdaha dunyaya gerı dönmek ıstermısın amca evet der tabi melekte amca elımızde 2 kimlik var biri profesör digeri ipne kimliği hangisini istersin amca ipne kimliğini isterim der melek şaşırım amca profesör dururken neden ipne kimliğini istiyosun amcadan cevap=bilmediğim birsürü şeyi kafaca sokacağıma bildiğim birşeyi kı...so.k.rım. daha iyi
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

dd-vti
    Misafir
    hırsızlığın önune geçemeyen japonlar bir robot yapalım derler ve yaparlar hırsızları 5 dakikada yakalayabilecek kapasiteye sahip bir robot üretirler ve denemeye karar verirler robotu japonyada denemişler 5 dakikada hırsızı yakalamış.rusyada denemişler. 5 dakikada hırsızı yakalamış.türkiyeye getirmişler ve denemişler 5 dakikada robotu çalmışlar )

crxvtec
    Misafir
    Adamın biri motosiklet almış. Satıcı adama bir kutu vazelin hediye e...derek "yağmu...rlu havalarda bunu metallere sür, pas yapmaz" demiş. Adam motorunu göstermek üzere kız arkadaşına gitmiş. Akşama doğru kız "gel seni bize götürüp ailem ile tanıştırayım, hem de akşam yemeği yeriz." demiş. Hemen arkasındanda bir hatırlatmada bulunmuş. "Yalnız dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz. Konuşan olursa o bütün bulaşıkları yıkar..." Adam 4 kişinin bulaşığından ne olacak diye düşünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dağ taş her yer bulaşık... Uulan bir konuşursak yandık demiş... Yemek yerken aklına "Ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey diyemez." fikri gelmiş. Kızın elini tutmuş, kimseden çıt yok. Bir de öpeyim demiş, Öpmüş gene çıt yok.. Ulan ben bununla bu işi burada pişireyim demiş. Herkesin gözü önünde kızla yatmış ama gene çıt yok.. Adam iyice pişkinliğe vurup yahu bunun anası da güzelmiş deyip onunla da yatmış. Gene çıt yok. Tam bu sırada dışarıda gök gürleyip yağmur yağmaya başlamış. Bizimki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden çıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış.

- "Tamam tamam koy onu yerine bulaşıkları ben yıkarım

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyiymiş

crxvtec
    Misafir
    bir masa etrafıdnda Rus İngiliz Alman Hollandalı İranlı ve Türk oturur konu dolanır döner memleket hikayelerine gelir, Alman lafa atılır

Alman: Bizim bir arabamız var komfor abidesi binmeye doyamazsın ,

ardından hollandalı lafa atılır ve

Holandalı : bizim dünya şirini evlerimiz vardır yaşamakla eskitemezsin

arkasından iranlı karışır ve

İran: bizim dünyaca ünlü halılarımız vardır der

ve arkasından ingiliz

İngiliz: hepsini bırakında bizim bir kızlarımız var bebek gibi bakmaya doyamazsın der

Ardından rus atılır ve

Rus: bizim dunyaca unlu KGB mız var dunyanın bir ucunda kuş uçsa bızım haberımız olur der

sonra temel gayet sakın hepsı doner ve temele alaycı gülümsemeyle bakarlar ve sorarlar

eeee temel siz Türklerin nesi meşhur bakalım derler ?

temel cevabı patlatır

Valla uşağum bizim neyimiz öeşhur bilmem ama Biz ingilizin kızını alır Almanın arabasına atar Holllandalının evine götürüp dünyaca ünlü İran halısına yatırıp bi si..riz bi si..riz ki deği KGB kocasının bile ruhu duymaz

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
    Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
    Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
    Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
    Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
    -Kime : Sevgili karıma
    Konu : Yeni ulaştım.
    Tarih : 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
    Not : Burası çok sıcak
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkayGLRN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
    Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
    Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
    Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
    Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
    -Kime : Sevgili karıma
    Konu : Yeni ulaştım.
    Tarih : 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
    Not : Burası çok sıcak
    bunu okuyan eş o an hakkı rahmetine zaten kavuşur

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kızla babası yolda jip ile ilerliyorlamış, birden önlerini teröritler kesmiş ve kız teröristleri görünce nekadar değerli eşya varsa bitarafına sokup saklamış....

teröristler bunları jipten indirip üzerlerini aramışlar, birşey bulamayınca jipi alıp götürmişler, ardından kızın babası üzgün bir şekilde yolum kenarına oturmuş başlamış off pofff çekmeye, sonra kız hemen babasının yanına gitmiş ve....

kız: üzülme babacım bak bu eşyaları kurtardım.... demiş.
    baba: annen olsaydı jipide kurtarırdık kızım....

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fıkra değil ama fıkradan beter uahduashdasudhasfbhjadsf

Bu da 'Angry Nihad'! - Eğlence Videoları - Habertürk Video
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

DR808 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temel bir dağ başında oturuyormuş ve en büyük zevki günlük gazete okumakmış fakat tembelmiş ve gazete alabilecegi tek yer oturduğu dağın eteğindeki bakkalmış. Bu iş için hep Fadimeyi gönderirmiş. Fadime birgün sıkılmış ve pazartesi günü 7 tane o günün gazetesinden almış. Ve pazartesi günü bir gazete verip diğerlerini saklamış. Ertesi gün Temel gazete isteyince dün aldığı gazetelerden birini ben çıkıyorum deyip işlerini hallettikten sonra çıkarıp vermiş. Çarşamba günü yine Temel gazete istemiş Fadime yine işlerini halledip Temele gazeteyi vermiş. Perşembe günü yine Temel gazete istemiş Fadime yine vermiş. Akşama doğru Temel Fadimeyi çağırıp
    - Ula Fadime . Habu Dünyada ne salak insanlar var; ula dört cündür aynı adam aynı yerdeki ağaca arabasını çarpıyii daa
    Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)