MerhabaLar..
Sakarya universitesi Fen Edebiyat fakultesi 1. Sinif ogrencisiyim. Bu sene yeniden sinava girdim gecen seneden cok cok daha iyi bi puan ve siralamam var. Bende burdaki kaydimi sildirip seneye baska bi universiteye gecme planlari yapiyorum. Fakat bazi yanitini bulamadigim sorular var..
1.si Kredi yurtlar kurumundan Ogrenim kredisi almaktayim. Burdan kaydimi sildirip seneye baska uni'ye gecince bu kredi islerini nasi yapicam ? Kaydimi sildirince aldigim para da kesilecek. Bunu yeniden devam ettirmek icin nasi bi yol izlemeliyim ?
2. si kaydim oldugu surece ben bu parayi alicam sonucta. Sitede 2016 nin 1. ayina geri odemem gorunuyo. Bu para kesilince almadigim aylar olacak bunu nasi halledebilirim..
3.su kaydimi sildirmek icin en dogru tarih nedir ? Bursa ya donmeden sildireyim mi yoksa sinava girip tercih zamanini beklemelimiyim ?
Kredi yurtlar kurumuna gidiyorum burda bana net bisey soyleyemiyorlar. : 0 312 430 17 80 nolu numarayi arayin yardimci olur díyorlar arayinca biz burdan bisey yapamayiz ordaki mudurlugumuze gidin diyorlar..
Aramizda bicogumuz uni okuyoruz. Belki kendinin yada cevresinden birinin basina boyle bisi gelenler vardir..