lfs online oynamak ve araçları açmak için hangi linkleri nasıl indirmem lazım bulamadım kaç saat aradım yardımcı olurmusunuz .
lfs online oynamak ve araçları açmak için hangi linkleri nasıl indirmem lazım bulamadım kaç saat aradım yardımcı olurmusunuz .
full sürümünü almadan tüm arabaları açıp onlıne oynayamazsınız.
crack yaparak tüm arabaları açabilirsiniz.ancak onlıne oynayamazsınız.
demo online oynamak da zevkli lfs.net'den üye olabilirsiniz..
...
demo online da olur ya sadece gtx turbo mu ne bir araba var o s1 sürümünde var sanırım ama s1 i indiremedim s2 indirdim oda online için kullanıcı ve şifre istiyor s1 de istemiyordu şuan online oynayanlar hangi sürümü kullanıyor acaba ?
s1 indirebiliceğim br link verirmisinz lütfen .diğer arabalar açılmasada olur şu turbo ola n açılsın yeter
ben zaten lfs.netten indrdim ama lfs s2 indiriyor.oda online için kullanıcı ve şifre istiyor.
ilk sürümde yani s1 de öle bişi, istemiyordu . ben sadece online oynamak istiyorum
If you have bought a voucher code, you can enter it here:
Voucher code ----
(a valid code upgrades your account after the account has been created successfully)
buraya ne yazcaz?
serial number gibi bişi istiyor
oo bu iimiş hehe
ya e30 falan gördüm baya yama çıkmış ben en az 4-5 senedir oynamıyorum .neler çıkmış yaw ama nolur biri şu turbo yu nasıl açıcağımı anlatsın
ama online da oynıcam he:
bende turbo olan aracla cok oynadım.
z patche gectigimde yıkım oldu direk![]()
ama alısıyosun bi sure sonra ben race e basladım z ye gecince bayaga da alıstım cok iyiyim diyebilirim![]()
tavsiye ederim race'i cunku herkes drag yapıp duruyo artık bebe işi oldu driftte aynen ole
race konusunda yardımcı olabilirim gerek ayar gerek sürüs tarzı falan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)