User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Volkswagen Polo 6N2 Hakkında

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Volkswagen Polo 6N2 Hakkında

Arkadaşlar biraz tavsiyeye ihtiyacım var; aracın kronik sorunları, satın alırken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında. Düşük kilometreli, donanım açısından zengin bi örnegini bulduk yakın bir arkadaşım için. Satın almayı düşünüyoruz. Tavsiyeler nelerdir? Motor olarak 1.4 benzinli versiyon.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç korkmadan alın binin bakımlıysa, kronik olarak hepsinde olmamakla beraber şanzuman sorun çıkarabilir ya da önceki sahibinde çıkardıysa yapıldıysa sorun olmaz bir daha , genelde geri vitese takarken 2ye takmadan geriye takılırsa cırtlar

Özellikle merak ettigniz bişe varsa bildigim her konuda cevap veririm , 3 sene iyi ugraştım Polo 6n2 ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç korkmadan alın binin bakımlıysa, kronik olarak hepsinde olmamakla beraber şanzuman sorun çıkarabilir ya da önceki sahibinde çıkardıysa yapıldıysa sorun olmaz bir daha , genelde geri vitese takarken 2ye takmadan geriye takılırsa cırtlar

Özellikle merak ettigniz bişe varsa bildigin her konuda cevap veririm , 3 sene iyi ugraştı Polo 6n2 ile
    Çok sagol, yakıt durumu vesaire nasıl peki.. Almayı düşündügümüz araç full donanım, sunroof dijital klima 4 hava yastıgı vs. Agırlıgı performansa çok etki ediyor mu? Bi de ben bijon aralıgını 4*100 olarak gördüm ama dogru mudur? Ats Cup takılmış mavi bir örnegi var yurtdışında..Çok şık.. Coilover meselesi ne alemde? KW'nin ya da başka bi markanın bulma şansımız var mıdır Türkiye'de.
    Tango-1 never dies.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anil'a arti olarak konsol soyulmalari, arada sol cam dusmesi gibi tipik vw sorunlari pololardada var....Buldugunuz model highline ise birkac islemle guzel yuruyebilir ( Duhan da vardi cok guzel yuruyordu ) Genel olarak kalite, model, dayaniklilik ve fiyat olarak alinabilecek en mantikli modellerden biri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KW coilover bulabilirsiniz diye düşünüyorum ben almamıştım ama nam da yapytırmıştım , yaptırmaz olaydım bijon aralığı 4x100 , ağırlıgı 980 kg oldugu için sınıfındaki çoğu arabadan iyidir o konuda hatta şöyle bir video da paylaşayım , 1.6 megane ile roll videosu , yakıt konusunda da çok yakmaz ben 2 sene önce 20 tl ye 80 km gidiyordum ama şu an ne durumdadır bilemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anil'a arti olarak konsol soyulmalari, arada sol cam dusmesi gibi tipik vw sorunlari pololardada var....Buldugunuz model highline ise birkac islemle guzel yuruyebilir ( Duhan da vardi cok guzel yuruyordu ) Genel olarak kalite, model, dayaniklilik ve fiyat olarak alinabilecek en mantikli modellerden biri.
    Eyvallah; evet o sıkıntılar var volkswagen'da.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada plaka bilgileri varsa ya da üzerinde modifiye varsa paylaşırsanız belki tanıdıgmız bildigimiz bir arabadır detaylı bilgi verebilriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soner aracin plakasi ve hatta varsa sasi numarasini yollarmisin ozelden yada msn den gecmisini ogrenelim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah; evet o sıkıntılar var volkswagen'da.
    Evet ben o sorunu soyleyemiyi unuttum çünkü ben iç kısımları piano black boyatmıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KW coilover bulabilirsiniz diye düşünüyorum ben almamıştım ama nam da yapytırmıştım , yaptırmaz olaydım bijon aralığı 4x100 , ağırlıgı 980 kg oldugu için sınıfındaki çoğu arabadan iyidir o konuda hatta şöyle bir video da paylaşayım , 1.6 megane ile roll videosu , yakıt konusunda da çok yakmaz ben 2 sene önce 20 tl ye 80 km gidiyordum ama şu an ne durumdadır bilemiyorum
    Çok sagol valla makbule geçti. Custom işine bende karşıyım, Almanya'da baglantılar var olmadı oradan zorlayacaz eger alınırsa. 4*100de alternatif çok aslında jant açısından. Peki ederi ne kadardır arabanın.. 17.500 civarı bi fiyat isteniyor baktıgımız araca, iyi donanımı ve düşük kilometresi avantaj (70k civarında)
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soner aracin plakasi ve hatta varsa sasi numarasini yollarmisin ozelden yada msn den gecmisini ogrenelim...
    Kanka plakası kapalı arabanın ama ilanına şuradan bakabilirsin.

Volkswagen Polo 1.4 Highline 2001 Model 17.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sagol valla makbule geçti. Custom işine bende karşıyım, Almanya'da baglantılar var olmadı oradan zorlayacaz eger alınırsa. 4*100de alternatif çok aslında jant açısından. Peki ederi ne kadardır arabanın.. 17.500 civarı bi fiyat isteniyor baktıgımız araca, iyi donanımı ve düşük kilometresi avantaj (70k civarında)
    Km si çok iyimiş ama fiyat biraz yüksek açıkçası , şöyle söyleyeyim benim ki en boşu idi Polo'nun ve sattıgımda 106000 km de idi 12400 TL ye gitti , tabi alacak kişi uzun süre binecekse falan düşünülebilir. bir arkadaşım bir ara 2006 model polosunu satacaktı otm. vites falan ama full donanım değildi 21000 istiyorlardı , siz yapın hesabını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka plakası kapalı arabanın ama ilanına şuradan bakabilirsin.

Volkswagen Polo 1.4 Highline 2001 Model 17.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
    Plakayi ogrenebilme sansin varsa iyi olur arastirmasini yapalim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat bana göre de çok ama nihai pazarlık yapılmadı daha.. Eder 16bin felan benim gözümde. Bakalım son darbeyi araba başında vurmayı düşünüyoruz
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakasını öğrenmeden yüzyüze görüşmeye falan gitmeyin bence , önce bir sorgulattırın sonra karar verin , plakası kapalı ilanlar nedense bana hiç güven vermiyor.

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Özellikle merak ettigniz bişe varsa bildigim her konuda cevap veririm , 3 sene iyi ugraştım Polo 6n2 ile
    şaanzuman şanzuman iyi biliriz. ama yüklenilmezse fazla sorun olmuyor biz insan evladı gibi sürmüyorukki esasen düzgün sürülürse pek sorun çıkarmıyor.
    kapı döşemeleri soyulması hoş olmuyor boğaz kelebeği fare bile geçemeyecek kadar küçük olunca çabuk tıkanıyor düzenli olarak temizletmeli ve adaptasyonunu yaptırmalısınız. pek problemi olmayan bir arabadır diğer emsallerine görede oldukça iyi yol tutar ve gider. iyi bir seçim olur. highline modelini öneririm 100hp sunroof ve diagnoıstic mevcuttur. comfortlineda bu saydıklarım yoktur birde basicline mevcuttur onda hiçbirşey yoktur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video linkini vermemişim bu arada şimdi farkettim

Benim ki 75 hp olanı idi 100 lüğü çok çok daha iyidir bundan denediğimizde plakasını göremiyordum nerdeyse

KingoPolo vs. Megane Rolling - Car Videos on StreetFire

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakasını öğrenmeden yüzyüze görüşmeye falan gitmeyin bence , önce bir sorgulattırın sonra karar verin , plakası kapalı ilanlar nedense bana hiç güven vermiyor.
    Mantıklı bende aynı fikirdeyim, detayları kesinleştirip Yusuf'a atarım plakayı olmadı varsa bi şansımız ona göre hareket ederiz.

Edit: Maşallah gitseymiş
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SoutHeRn FixeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaanzuman şanzuman iyi biliriz. ama yüklenilmezse fazla sorun olmuyor biz insan evladı gibi sürmüyorukki esasen düzgün sürülürse pek sorun çıkarmıyor.
    kapı döşemeleri soyulması hoş olmuyor boğaz kelebeği fare bile geçemeyecek kadar küçük olunca çabuk tıkanıyor düzenli olarak temizletmeli ve adaptasyonunu yaptırmalısınız. pek problemi olmayan bir arabadır diğer emsallerine görede oldukça iyi yol tutar ve gider. iyi bir seçim olur. highline modelini öneririm 100hp sunroof ve diagnoıstic mevcuttur. comfortlineda bu saydıklarım yoktur birde basicline mevcuttur onda hiçbirşey yoktur
    Bir eski polocu daha döküldü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)