ne zaman alıyoz abi :)
Printable View
Exper aldım yeni garantili ve kaliteli bişi isteyen alsın dierk 3g değil wifi olan modeli aldım
600 tl migroslarda war taksitte yapıyo migros
çok memnunum 1ghz çiftçekirdek işlemci 16gb hafıza ekran falan baya iyi zaten trde şuan en iyisi o imiş
babamda inat etti şu çindekilerden alıo şmdi en iyisi 170 dolarmış bakalım kıyaslıcam gelsinde bi :)
Arkadaşlar şu linke bi bakabilirmisiniz ,,, 1ghz işlemci , 10''led ekran tablet 275 lira...bide en büyük avantajı satıcı beylikdüzünde...gider inceler elden alırım beğenirsem diye düşünüyorum.
Ama benim atladığım zayıf bi özellik falan yazıyormu ona bi bakabilirmisiniz?
http://forum.donanimhaber.com/m_4890..._/key_//tm.htm
linki yeniledim
Tabletçi panpalar yokmu inceleyen? :)
ram düşük gibi geldi bana 256
wallahi ileriye dönüklük olarak çok fazla bi beklentin olmasın bence öyle görünüyorki kendide denemek için almış anlaşılan pek memnun kalmamış. dün bende bir exper easypad aldım bimeks ten 565 tl yrn elimde olur araştırdım araştırdım en mantıklısı bana easypad geldi şuanki tabletler arasında
Bende gaza geldim exper easypad aldım migrostan ,,,545 lira , vade farksız 12 taksit te yapıyolardı...
şuan şarjda , tanışma aşamasındayız , ben ona o bana boş boş bakıyoruz , ama alışınca bayaa bi işe yarayacağa benziyor...ama ilk iş eve internet bağlatma lazım:D , vınnı kapattırdım , ttnet e başvurucam yarın...internete 15 gündür nokia e72 ten girmekten , onun hap kadar tuşlarına basmaktan , kücücük ekranına bakmaktan deliricem ama bu ilaç gibi gelicek gibi gözüküyo:D
yahu kazıkladılarmı bizi 600 e sattılay yeni easy pad migrostan 16gb hafıza kartı ve garanti belgeside daha vermediler vericez dediler
Banada hafıza kartı vermediler ,, sadece micro sd yi sd ye çeviren kabuk var:D
Bu arada sizin experde neler var , bLraz değiştirebildinizmi orjinalinden?
exper de andoid market orjinalinde yok sanırım düzgün bi rom yüklemek lazım :D
exper'ciler, hiç üstündeki rom ile kullanmayın. ben kraaz rom yüklemiştim onu kullanabilirsiniz market ve root için. alternatif olarak, corvus'un ntfs destekleyen romu da denenebilir hatta daha bile iyi. biraz bunlarla idare edin, 1 aya kalmaz 3.0 zaten hazır olacak.
3.0 için de buray takip edin:
[ROM] VegaComb BETA 1.3 - by TeamNewCo and TeamVillain!
şua evde net bile yok:D , ama biraz daha çözmeye başlayınca Room olayını yapmak istiyorum...
Yanlız farkettiğim bi sıkıntı var.usbye resim müzik video numunesi attım , tablete taktım.Ama tepki vermedi tablet ,,,dosya yöneticisi içersinde usb yazan biyere tıkladım ama boş dosya gibi davrandı...yapmam gereken başka bişey mi var?başka biyerde mi arama gerekiyor dosyalarımı?
tablet pc almayı düşünenler biraz beklesin türk telekomun kampanyası var bugün yarın başlar
almak isteyen olursada yardımcı olurum