hayvanı kaçıncı kattan attı serefsız naptı sankı sana o hayvan aynısını buna yapacan aslında
Printable View
hayvanı kaçıncı kattan attı serefsız naptı sankı sana o hayvan aynısını buna yapacan aslında
Oha a.k attı hayvanı ya , anasını siktmin evladı onu yapanıda çekeninde Alalh belasını versin , ****** çocukları inş sizi tespit ederler götünüzden kan alırlar , yaşatmıcaksin bölelerini acı çektirerek geberticen bu yaratıkları
beni çok kötü etkileyecek bişey olduğunu biliyorum ve açmıyorum linki.
ama tahmin ediyorum yorumlardan ordakinin ne aşşağılık bişey olduğunu.
allah merhamet etmeyene merhamet etmez.
ve onun azabı buna benzemeyecektir...
bu tam bir kahpeliktir ya.tüylerim diken diken oldu.allah inş hem bu dünyada heem öbür dünyada belalarını fazlasıyla verir.
bunların soyunu sopunu ahlakını eğitimini annesini babasını ablasını kardeşini sikim.inşallahh 10 katini yaşarlar kendileri
ya izlemeseydim daha iyidi ama a.q şerefsiz inasn görünümlü hayvanları ne desem yetmez ya sinir oldum izledim.nerede dir bu şerefsizler bilen varmı yayalım soralım.
ALLAH BELANIZI VERSİN ******NUN ÇOCUKLARI soyunuz kurusun lanet olsun ya yazık ag ya
Cidden kolay kolay bela okumam ama bunun Allah belasını versin bu nedir ya...Kuyrugundan cekiyor falan oynuyor sandım başta da en üst kattan atmak nedir cok kotu oldum arkadas izleyince Allah belasını versin şerefsiz karakter yoksunu herif...
senin allah belanı versin acayip canım sıkıldı gözlerim doldu.yahu birde yavşak yavşak gülüyorlar ****** çocukları nasıl bir varlık bunlar anlamadım ki !
sen mi verdin onun canini ...
şu herifin bile köpek sevgisi varmis nasi insan lan bunlar
adam mısırlı
youtube profili de bu
YouTube - Kana
o hayvanın çektigi acının beş mislini çekerek ölür inşallah
bu insanlar bunların hesabını nasıl verecek merak ediyorum.
savunmasız bi hayvana böle bişi yapmak kadar büyük hayvanlık varmı ?
çok zor can verir bu eleman bence.bunu yapanın can veriş anını aynı bu şekilde izlemek geldi şuan içimden ...
Zavallı hayvan acı içinde inledi ya.. Bu şerefsiz seni kuyruğundan çekerken testislerinden kapıp kopartacaktın ki anasının a....ı görecekti. yaw bu ibneleri bulalım arkadaşlar nolur ya..:ofk:
YouTube - HE SAID HE KILLED MANY DOGS BEFORE THIS ONE
bu bebe utanmadan ne diyor acaba
köpegi attıgı yeri falan çekmiş