User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Acil yardım 2004 subaru impreza (1.6 ts hakkında bilgi)

jdm039 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy Acil yardım 2004 subaru impreza (1.6 ts hakkında bilgi)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4146528/detay#

Slm arkadaşlar 2004 model -1.6 ts -105***bg-çok temiz subaru impreza buldum ,otomobilimi sattığımdan dolayı 3-4 aydır japon aramaktayım bu bahsettiğim otomobil de takılı kaldım çok temiz ve km çok düşük garaj otomobili ..
    benim sizlerden yardımınızı istediğim konu
    *trakyada subaru servis ve ustası yok en yakın istanbulda ve bu otomobilin bakımı honda yada toyota gibi servislerde yaptırabilirmiyim?
    *bu otomobil i almamı tavsiye edermisiniz yakıtı gidişi ve kullanımı albenilimidir yani masraflımı yoksa temiz kullanıldığında sorun çıkarmayan bir otomobilmidir?ayrıca yedek parça sorunu yaşatırmı ?
    *lpg takılırmı bunun motoruna?
    *ikinci eli nasıldır?
    kısaca arkadaşlar bu aracı kullanan bilgisi olan daha önceden sahibi olan yada hala sahibi olan arkadaşlardan artıları eksileri ile bana bilgi yazabilirlermi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bilen kullanan tüketen alan satan yokmu bu otomobilden bana tavsiye edermisiniz yoksa hiç bulaşmamı dersiniz?

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz şirkette 2007 wagon kulanıyoruz aynı motor... Yol tutuşu muhteşem ama çok devirli kullanman lazım ki normal gitsin... Araç yürümüyor hiç.... Ama yaktığı benzinde cabası... ^kişi tavan taşıyıcısı ve bagaj full dolu uludağ istanbul ve dağdan busaya iniş 1 depo tam... üstelik pendik yalova arası hızlı feribot...

Yani ben olsam almam

Kapıları kapatıyosun tangır tungur teneke sesi ayrı... Hani giden bişey olsa eyvallah denirde 105hp olana gerek yok
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

maskaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son sahibi olmak ıstemıyosan alma
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam valla servisini iyi araştır sizin yakınlarda varsa al derim yoksa sanayide hiç ederler arabayı baskı balata değişimi bile olaydır ama uzun gider bir çok arabaya oranla =) . ben bir fiil 4-5 ay kullandım çok keyifli bi arabadır kışın 1.6 bile olsa keyfinden 4 köşe olursun heleki yer az biraz buz tutsun =)

diğer sorularına gelirsek yedek parça bulunduğun yere bağlı ama istanbul ankarada tanıdık varsa maksimum 1-2 gün kargosunu beklersin.bildiğim kadarıyla tüp takılıyor bir sıkıntı yaşanmadığını duydum,ben benzinli kullanmıştım. bence tek dezavantajı biraz fazla yakar 4 çeker olduğundan ama hertürlü değer.onun harici 2.eli biraz ağırdır yani hastası alır oda alırken 3üne5ine bakmaz.
    feel is everything

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şirket arabası olarak kullandım bi süre. patronun arabasıydı. otomatik viteslisi şehir içi 1 depoyla 400km yapıyordu
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir subaru kullanıcısı olarak subaruyu binin derim ancak spor segmentte binin derim bu gibi 1.6 tarzlarını tavsiye etmem buarada bende yazları keşana çiftliğimize geliyorum yağını değiştiricek olsam sıkıntı oluyor inanın...
    imza...

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    hani 2006 ve üstü 2.0 modeli (1.5'den 10-15 bin daha pahalı) olsa belki,1.6 için gelen düşüncelerden biraz daha farklı yaklaşım olabilirdi ama yakıt açısından tasarruf düşünen biriysen hiç bulaşma o fiyata az yakan bir sürü araçlar var onlara bak
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subaru sahibiysen, sen aracından fazla bir şey beklemesen bile görenler aracından birşeyler bekler... Yani Az Kaçar Çok YAKAR bir araç almak tamamen keyfiyete kalmış...

LPG lisi war mı, warsa kaç yakar bilemiyorum ama benzinli olarak yaktığına değecek mi?
    Şimdiden kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pes ediyorum konu kilitlenebilir yorum yapan fikrini paylaşan emeği geçen herkesten Allah razı olsun bana max 18-20bine kadar bir otomobil tavsiy edin gönlümde 1.6 ies sedan civic var gerçi onlarda yaşına göre çok fazla istenilio ,kısaca 1.6 otomobil arıyorum neyse konuyu kilitleyebilirsiniz teşekkür ediyorum

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eniştemde vardı 1.5 awd 2007. En son dayanamadı lpg taktırdı Fakat memnun aracında, bi ara 2008 kasa hb alıcam diyodu vazgeçti, hala 2007yi sürüyor
    Instagram: mutusgarage

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu başlığı açacak şüphelerin varsa hiç alma derim. Al bi sivik tak lpg yi mutlu mesut gez. nasılsa her sokakta 5 tane sivik var. Herkes gibi olursun, her usta kurcalaya kurcalaya çözer düz sıralı motoru.
    Şimdi kalkıp bu Subaru'yu alacaksın. Yolda boxer sesi ile herkesden farklı olacaksın. Park halindeyken çocuklar gelip fotoğraflarını çekecekler. Hava filtresi 10 lira, yağ filtresi 20 lira, istanbuldan kargo ile gelecek 1 gün bekleyeceksin, 4 çeker çok yakacak, kaç defa buzda gideceksin ki symetric 4 çeker işine yarayacak ?
    Sivikle kalırsan çoluk çocuk anne baba ile , çağırırsın bi traktör , boynuna tasma takılmış yavru golden gibi çeker hondayı kurtarır olur biter. Bi de egzoz yaparsın hondaya , spoon jantların zaten alayı 300/500 lira takar geçersin. Şimdi Subaruyu alsan arayıp duracaksın 5x100 bijon jant vs vs vs

Ne gerek var Subaruya ...
    Boxer in side

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heee bu arada 1.5 lpg ile şehir içinde 22/23 krş yakıyor
    Boxer in side

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gitmez.. Kahreder.. Birde üstüne çok yakar.. Tek avantajı 4 çeker olması..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UĞUR YUMAK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu başlığı açacak şüphelerin varsa hiç alma derim. Al bi sivik tak lpg yi mutlu mesut gez. nasılsa her sokakta 5 tane sivik var. Herkes gibi olursun, her usta kurcalaya kurcalaya çözer düz sıralı motoru.
    Şimdi kalkıp bu Subaru'yu alacaksın. Yolda boxer sesi ile herkesden farklı olacaksın. Park halindeyken çocuklar gelip fotoğraflarını çekecekler. Hava filtresi 10 lira, yağ filtresi 20 lira, istanbuldan kargo ile gelecek 1 gün bekleyeceksin, 4 çeker çok yakacak, kaç defa buzda gideceksin ki symetric 4 çeker işine yarayacak ?
    Sivikle kalırsan çoluk çocuk anne baba ile , çağırırsın bi traktör , boynuna tasma takılmış yavru golden gibi çeker hondayı kurtarır olur biter. Bi de egzoz yaparsın hondaya , spoon jantların zaten alayı 300/500 lira takar geçersin. Şimdi Subaruyu alsan arayıp duracaksın 5x100 bijon jant vs vs vs

Ne gerek var Subaruya ...
    kesinlikle haklısın ama şunu bil servis olayı en yakın istanbulda olduğu için sorun burda zaten ve inanmazsınız japondan anlayan bi usta yok koca trakyada ..civic i bile korka korka götürürlerken tanıdıklar imprezayı nasıl emanet edebilirsinki fransız marka servislere ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jdm039 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle haklısın ama şunu bil servis olayı en yakın istanbulda olduğu için sorun burda zaten ve inanmazsınız japondan anlayan bi usta yok koca trakyada ..civic i bile korka korka götürürlerken tanıdıklar imprezayı nasıl emanet edebilirsinki fransız marka servislere ..
    Tamamen haklısın. Bu arabaya binmek için fanatiği olman lazım. Yakın bir arkadaşım Tunceli de subay ve Subaru'ya biniyor. Gül ve diken olayı.
    Boxer in side

impreza_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence alınır ve babalar gibide binilir hemde 2004 diyosun bir scoop bir kanat ve bir kaç sticer ile bulunduğun yerin gözbebeği olursun herkes seni tanır hele birde güzel bir son susturucu ve 17'' advan rg2 replikalar ve 3,5 cm yay,xenonlar ile tabi aracın rengi 555 jantlar bronz olacak camlardada ön cam dahil 3m kalite film bence tadından yenmez,,,Awd nin sürüş zevki çok farklıdır 1.6 motor hacmine sahip olsa bile bence o duyguyu bir tad ondan sonrası zaten TURBO İMPREZA...

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı impreza_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence alınır ve babalar gibide binilir hemde 2004 diyosun bir scoop bir kanat ve bir kaç sticer ile bulunduğun yerin gözbebeği olursun herkes seni tanır hele birde güzel bir son susturucu ve 17'' advan rg2 replikalar ve 3,5 cm yay,xenonlar ile tabi aracın rengi 555 jantlar bronz olacak camlardada ön cam dahil 3m kalite film bence tadından yenmez,,,Awd nin sürüş zevki çok farklıdır 1.6 motor hacmine sahip olsa bile bence o duyguyu bir tad ondan sonrası zaten TURBO İMPREZA...
    bu kadar masraf yapılacağını..Gidip gc8 almak daha mantıklı değil mi

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    96 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı jdm039 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pes ediyorum konu kilitlenebilir yorum yapan fikrini paylaşan emeği geçen herkesten Allah razı olsun bana max 18-20bine kadar bir otomobil tavsiy edin gönlümde 1.6 ies sedan civic var gerçi onlarda yaşına göre çok fazla istenilio ,kısaca 1.6 otomobil arıyorum neyse konuyu kilitleyebilirsiniz teşekkür ediyorum
    tertemiz 2001 corolla vvti alınır, dolusundan, hatta benim kasa 2002-2007 e12 1.6 vvti bile denk getirebilirsin o bütçelere bakımı da kolay parçası da bulunur, o 1.6 az kaçar çok yakar subarudan çok daha tatminkar gider hemde..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)