User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: Fiat Tempra 2.0 i.e 16V incelemesi | Otohaber - 1996

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OverDose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam beygiri nedir bu aracın 130 mü 150 mı hafif ve güçlü olmasına rağmen neden iyi gitmiyor Türkiye'de yukleyen varmi sonucları nasıl oluyor Avrupa'da 700 hp ye kadar yüklediklerini duymuştum dogrumudur bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
    katalogda 148hp diyo ama ölçümlerde 130küsürlerde bir güç veriyordu.Yine katalog verilerinde 0-100km/h 8.4sn olması lazım ama biraz iyimser bir rakam yine.Tr'de benim hatırladığım kırmızı tek kapı tipo vardı hatta üzerinde fiat coupe turbo motoru vardı ve araç 6ileriydi.

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OverDose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam beygiri nedir bu aracın 130 mü 150 mı hafif ve güçlü olmasına rağmen neden iyi gitmiyor Türkiye'de yukleyen varmi sonucları nasıl oluyor Avrupa'da 700 hp ye kadar yüklediklerini duymuştum dogrumudur bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
    hocam 148 yazar ama malesef yok öyle bişe trye gelen 16v motorların gerçek gücü 139 dur.148 liklerde egr falan var egzanrtrik falan değişik ve işletim sistemi değişik diye biliyorum.O değeride dynoda vermesi gene zordur yani epey temiz bakımlı bişe olcakki.. İtalya ingiltere ve özellikle brezilyada hastası inanılmaz derecede çoktur.Var yani o güçleri çıkartanlar
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tunelsız rolıng kasarsız tost gıbıdr

tipo16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kodu ve görüntüsü 139HP luk makina ile aynı ama Onno usta sıkıştırmasıda 139 luktan daha az demişti. Brezilya üretimleri var sıkıştırması düşük olan belki onlarla ortak olabilir.
    Benim tipoda çip filtre egzoz ile 150hp 195nm tork almıştım. Sadece çip filtre kat iptal ilede 145hp 190nm tork.

148 liklerin boğaz kelebeği egzantirikleri headersı farklı zaten motor koduda farklı. En kolay boğaz kelebeğinin üstündeki ayar vidalarından anlaşılıyor fark.
    http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
    __________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgiler için tesekkurler yani atmosferik olarak yuklenebılırlıgı var ç/f/e 150 hp 195 nm tork guzelmis piston takıp sıkıstırmayı arttırılabılırse dereceli egzntrik ve beyin ile 170 hp cıkıralabılır herhalde gayet guzel yurumesi lazım dıye dusunuyorum 170 üstü bir güç alınabilirse degisik bir makina olur kanımca son süratlerininde stok olarak 240 gordugunu soyleyenler vardı

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı korki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tr'de benim hatırladığım kırmızı tek kapı tipo vardı hatta üzerinde fiat coupe turbo motoru vardı ve araç 6ileriydi.
    6 İleri mi onu bilmiyorum ama o araba bizim mahalledeydi (Etiler civarı) 240hp olduğunu biliyorum.Bazen hafif gazlarken görürdüm,muhteşem bir sesi vardı.Rallici Saffet Üçüncü'nün aracıydı.Kaputunda ufak bir hava girişi ve beyaz jantları vardı.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin tempra evladiyekti zaten kanka mavi mavi ne kullandınız onu be
    aynen bro 14 senemi 15 senemi ne kullandık araba yazlıkta otoparkta duruyordu gelip çarptılar pert ettiler yoksa peder kafadan 3-4 sene daha kullanırdı

Zamanında iyi arabayudı gerçekten
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    '' Ya tempra ya vetra(vectra) ''

Babam öyle diyoo ...
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 İleri mi onu bilmiyorum ama o araba bizim mahalledeydi (Etiler civarı) 240hp olduğunu biliyorum.Bazen hafif gazlarken görürdüm,muhteşem bir sesi vardı.Rallici Saffet Üçüncü'nün aracıydı.Kaputunda ufak bir hava girişi ve beyaz jantları vardı.
    O araç zaten Saffet beyin kendi aracı.'94 model;Coupé.Geçen sene Ntv'deki 0-100 programında o Tipo'yu tanıtmışlardı.S.Üçüncü Tofaş'tayken;ilk gelen araçlardan birini almış ve motorunu da söküp yerine 5 silindir HGT/HLX motoru koymuşlar.Araç 6 ileri mi bilmiyorum ama yapılan işlemler fabrikada yapıldığı için çok orijinal olmuş.

Zamanında biz de yollarda bu arabayla iyi şaka yaptık gibisinden konuşmuştu hatta..

O araç ta şimdi Maslak'taki sanayi sitesinde kendi özel kapalı garajında duruyor.Kimbilir hangi kısımda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''90 km sabit hızda 100km de verilen 6.6lt lik deger ancak kagıt üstünde kalıyor.Biz test boyunca ortalama olarak 100km de 13 lt den asagı tuketmedik ''

demekki hepsini okumamıssınız.
    o kısmı atlamışım.
    birde test verisi yerine katalog verileriymiş onlar hey allahım...

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bügün yeni tempra aldık 93 model sx a 175kmde gri yarın tamponları flan takılacak
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tempra severim ama nedense tempre deyince aklıma mafya arabası die geliyo

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mükemmel bir araçtır 97 yılında babamda 94 W140 V12 vardı 408 lıklardan o zaman para b.ktu bide manager vardı 94.. bir gün bunun açık yeşiliyle geldi dedim önce bu ne lan... içine bir bindim tam benim tipimdi futuristik detaylar mükemmel kaliteli bir arabaydı zamanının, o zamanlarda bu varken yüzüne bakmıyordum W140ın, sonra polisin birine samtıştık halende o adamda görüdkce morlaim bozulur... aynı zamanda fiat serisinin hiç çürümeyen aracıdır fiatında otomobillerinde şase olarak en fazla arge harcadığı araçtı bir zamanlar... bana göre halen zamanın ötesinde bir araç... ama mallesef bunlarıda katlettiler hep...

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde 94 yılında tempra s vardı herkez devirden bahsediyor ben çok 8000 devir dönmüştüm ve çok zevkliydi hala özlerim o günleri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)