turkcell alo120 paket 39 tl internet paketi 1 gb 29
daha hiç 68 tl gelmedi hep fazla bütün vergiler diger ücretler dahil olmasına ragmen mms paketimde yok![]()
turkcell alo120 paket 39 tl internet paketi 1 gb 29
daha hiç 68 tl gelmedi hep fazla bütün vergiler diger ücretler dahil olmasına ragmen mms paketimde yok![]()
faturalı hatlar sakat biraz sınırı olmadığı için dikkat edemiyoruz her zaman
genç avea mı ne öyle bir paketim var
aylık 37liraya
120dakika her yöne+30dakika arandıkça geliyor
10bin her yöne kısa mesaj
150mb internet
yetiyorda artıyor
enesin vodafone tarifesi güzelmiş denemek lazım
banada 500 kusur gelmişti cemcim.
ek sms paketlerı var mesela 3000 sms paketi 10 veya 15 tl civarıydı. eger cok sms kullanıyorsan tavsiye ederim.
Gold plus'a geçtim şimdi.. 95 Liramıymış neymiş.. En iyisi bu sanırım benim için..
Çok kötü birşey ya.. Valla aklım çıktı Özgür..Bi an ağlamak istedim
hahha
Yaşlandın artık.. Kabul et
Vay beee.. 56 ay
Abi bu ara dalga dümen oldu çok.. O yüzden böyle oldu..Yoksa çok mesaj atan birisi değilim..![]()
işte turkcell kalitesi.. hala bu kazıkçı operatörü kullanmaya devam edin siz
vodafone'da 10.000 sms voda içi + 2.000 sms diğer yönlere = 9 TL![]()
![]()
Haklısın abi ama benim için en uygun olan paket o.. Ben normalde mesaj atan birisi değilim.. Bu ay sadece öyle oldu.. Ama işim gereği çok telefonla konuşuyorum..Hatta elimden düşmüyo..
Vodafone'a geçsem belki daha ucuz ödeyeceğim ama istediğim paket için yine aynı rakamlara çıkmam gerekecek..
Taahhütlü paket yaptık şimdi..
5000 dk Turkcell + 1500 dk heryöne + 1500 Sms Her yöne + 1gb İnternet..
E dışarıdayken yine işim gereği maillerimi de takip etmem gerekiyor.. İnternette işimi görecek.. O yüzden en mantıklısı bu benim için..
hacı naptın senolm online işlemlerden kontrol etsene arada yalan yanlıs bilgi veriyor ama yine yakın oluyor
gecmiş olsun bana da 2 ay boyunca wın dan kaydılar sürekli kontrol ettiğim halde aşmadım kotayı yok son 48 saat gözükmüor vs bi ton hikaye okudular ne kadar üstüne gitsemde eşşek gibi ödedim parayı orası ayrıda küfürler kar kalıo işte
. bu arada kıllandım şimdi bende kontrol ettim netten faturamı herhangi bi yerden sokuyorlarmı die
300 msj paketi aldım 1 ay sonra otomatik kendi sürekli yüklüyor anlamadım kafası güzel yemin ederim bu turkcellin ya .
avea 39 liralık tarife bana bi girdi398 lira ödedim ilk ay neymiş değiştiremezmişz konuşmamız gerekn yerleri arayınca
malesef
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
cepten internet pek kullanmıyorum ama turkcell de her aylık aldığım paketler şunlar
9 tl ye 10.000 mesaj
20 tl yede 100 tl konuşma
aşırı derecede işime yarıyor
74 model sehpa...
Valla gold plus'a geçmekle iyi yapmışsın çünkü vodafone'a geçsen red tarife ile yine 99 liranı alacaklar.Heryöne yada sadece turkcell ile çok konuşan için turkcell yine ucuz..Vodafonun avantajlı paketleri heryöne kısıtlı oluyor.Yani mesela v.f kendi arasında 5000 dk verse hiç bir anlamı yok etrafta konuşacak v.f yok çünküama turkcell kendi içinde 5000 dk verince baya işine yarıyor.İnsanlar sadece rakam üzerinden yola çıkıp vodafone ucuz diyor hata yapıyorlar..Az konuşan için vodafone genç tarife eşsiz ayrı mesele..
arada yazıldımı bilmiyorum ancak müşteri hizmetlerini arayın, sinirlenmeden düzgün bir diller bunu ödeyemeyeceğinizi ve bu konuda yardımcı olmalarını söyleyin.
1 kereye mahsus geriye yönelik sms paketi başlatırlar ve 23 lira+ konuşma bedeline falan düşer.
Bunu yapma hakları var ve sıklıkla da kullanıyorlar.
Not : Benim 1257 liralık faturam 130 lira olmuştu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)