Bole reklamcilari seviyorum bildigimiz mukemmel fikir bence![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
valla zamanında kalkma muhabbeti dogru
atlas jet genelde rotar yapıyor. hatta gecen o sayede ucagı kacırmadım
2 hafta kadar once antalyaya gidecektim atlas jet ucagı saat 19:30 da kalkacaktı.
son dakka cıkan sorunlar nedeniyle check ine geldiğimde saat 19:15 di kostur kostur anca gelebeldim
ucagı kacırdım dedim kendi kendime tamam yalan oldu falan ztn check in dede kimse kalmamıs gorevli dediki beyfendi cok sanslısınız ucagınız 30 dakika royar yaptı ahuahau daha once ucagımın rotar yaptıgına hiç bu kadar sevinmememistim
ama bu karsılıklı diyaloglar baya komikmis![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Pegasus bnm gözümde atlas jet in yanına yaklaşamaz valla ayrıca pegasusun zamanında kalkmasının tek nedeni sabiha gökçen in yoğun olmaması
yeşilköydeki inanılmaz yoğunluktan dolayı sırf atlas jet degil tk da dahil herkez rötar yapıyor artık pilot lar bile bu duruma isyan ediyorlar.
Onun tam halini vereyim ben
![]()
rotar yapma konusunda ben onur air tek geçerim
geçenlerde başımıza gelen olay
![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
en son bu hostesler için yapılan birini gazetede görmüştüm
![]()
ayda 1-2 kez peg ucuyorum zamanında kalkma olayı genelde dogru hatta bu aralar erken bıle kalkıyor seviyorum peg i
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
ali baba ya yıkmış gene ortalıgı. hakatten de küçük ama zamanında kaldırıyosa ne ala![]()
atlası bilmemde pegasus bitmiştir benim için.Almanyadan dönüşte bindik , adamlar öyle sıkış tıkış yerleştirmişlerki koltuğu ; Utamnasalar hava alanı içindeki otobüsler gibi ayakta seyahat ettirecekler milleti.Hele bide en arka cam tarafına oturdum ki görmeyin rezaleti...O kadar dar ki sanki oyun parkında salıncağa sığdırıyosunuz kendinizi...
Bide en arkadaki yolculara bagaj yeri ayırmamışlar , sağlık seti ve 30 tane tuvalet kağıdı rulosu koymuşlar sanki herkes oraya tuvalet için gelmiş gibi..El valizlerimiz, montlarımız 4 5 bagaj önlerde anca yer bulabildi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)