Beyler Mercedes şase numarasını girerek arama yaptırdığınızda aracın resmi çıkarak parça kodlarını gösteren programı ara ara bulamadım bi yardımcı olursanız. Hani şu servislerde kullanılan program acil yardımlarınızı bekliyorum..
Beyler Mercedes şase numarasını girerek arama yaptırdığınızda aracın resmi çıkarak parça kodlarını gösteren programı ara ara bulamadım bi yardımcı olursanız. Hani şu servislerde kullanılan program acil yardımlarınızı bekliyorum..
Dostum çok teşekkür ederim ilk verdiğin site işe yarıyor fakat yine parça numarasını tam olarak göremiyorsun, ikinci siteden ise hiçbirşey anlayamadım
bende bunları biliyordum açıkçası kurcalamamıştım içeriklerini, bizim toyo-diy gibi bi sitesi vardır belki diye mercedes benz diy şeklinde google da arattım, deneyin belki farklı daha işlevsel birşeyler bulursunuz![]()
bnde bunun için konu açmayı düsünüyodmiyi olmus konu
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Programın adı EPC.Bazı yerlerde download linkleri var 3 dvd kapasitesinde.
Fakat servislerde kullanılan online bir sistemdir.Sadece bir link üzerinden programa ulaşılabilir.Sürekli günceldir.Aynı zamanda parça numarası ile anında sipariş geçilebilir.Bu hizmetlere ulaşabilmek için bir kullanıcı adı ve şifreniz olması gerekiyor.Bunlar içinde bayii.
Ne için kullanacaktın ?
R-Turbo
w123 kasa bir mercedes topluyorum, neredeyse çıkan hiçbir parçayı kullanmayacağım sadece parçaları sağdan soldan yada yurtdışından sorarken parça numarası ile sipariş vereyim istiyorum. Parçaların fiyatını görebilmem veya stok durumu ve sipariş verebilmek benim için önemli değil, güncel olmasındada sıkıntı yok.
Çıkan parça?
Söktüğün sökeceğin her parçanın üzerinde parça numarası bulunmakta.
Genelde şase,yürüyen,iç aksam malzemeleri 123 koduyla başlar.Başka şaselerle ortak kullandığı parçalarda başlık kodu farklı olabilir.
Bu arada araç nerede ankara'da bir ara buluşup fikir alışverişi yapmak isterim.
R-Turbo
Çıkan parçalar çok kötü durumda dediğin gibi parçaların üzerinde çıkıyor ama zaten asıl arayacağım parçaların üzerinden nedense çıkmıyor. Araç Ankarada şuan tamamen soyuldu kaportaya bırakacağım birkaç gün içerisinde, istişare herzaman iyidir sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)