Selam hiç bir markayı kötülemek bana düşmez ama en sorunsuz ve evde en iyi görüntü istiyorsan Philips 42pfl5405 al derim. Derinliği en fazla,servis hizmeti ise başarılı. En kral arıza için birhafta beklersin:)
Printable View
Selam hiç bir markayı kötülemek bana düşmez ama en sorunsuz ve evde en iyi görüntü istiyorsan Philips 42pfl5405 al derim. Derinliği en fazla,servis hizmeti ise başarılı. En kral arıza için birhafta beklersin:)
ben 2 tane alıcam önceliğim 32" olduğu için onu araştırmıştım;
Samsung 32C6000 LED TV 100 HZ
bimeks 1.697 tl / 6
teknosa 2.099 tl / 12
elektrowolrd 1.999 tl / 10
mediamarket 1.999 tl / 10
darty 2.00 tl / 5
6000 serisi de iyidir. hatta 600 serisinden daha iyi olması lazım. fiyatlar çok değişken oluyor. kesinlikle her tv için özellikle ayrı ayrı bakmak lazım. yani en ucuz yer istanbul bilişim degil her zaman.
birde istanbul bilişim ucuz olabilir ama kendi garantisi var markanın değil., bu dezavantaj
doğrudur. zaten çok ucuz olmadıkça bulaşmamak lazım. bu adamlar sahte bandrol basıp trt yi dolandıran adamlar sonuçta.
bu arada samsung un garantisi için artık arada anadolu elektronik yok. bütün ürünler ki istanbul bilişim gibi paralel ithalat yapanlar hariç samsung türkiye garantisi kapsamında satılıyor. bütün elektronik marketlerden kafanız rahat rahat alabilirsiniz. inanmayacaksınız ama teknosa da buna dahil :)
peki bir sorum olacak, ben samsung ve lg arasında kaldım. tavsiyeniz nedir?
samsungla lg arasnda dağlar kadar fark var. sansung u tek gecerım dusunmem bıle lg yı :) BEN OLSAM TABİ
üstadım çetin ne oldu hıc bır yerde kampanya yok :D
depoyu actıramadım aklımdasın baktırcam;)
alican bi ara hd ve şifreleri kıran receiver alacagız unutma.. bi ara ama .. gelecek te birgün gelecek kenk :)
Şuan için samsung 40c650de karar kıldım. Hesaplı alabileceğim bir yer eş dost vs :D
VATAN COMPUTER - LG - Full HD - 120cm LCD TV, 1920x1080, 50.000:1, 2xHDMI, USB - 47LD420 - Televizyon
bunu 1650 ye vermışlerdi vatan kampanyada olmayınca pazarlık yapabiliyor... Git sor world kartın varsa kacırma
buyuk her zaman iyidir. Ya da LG ye karar verirsen seni bir yere yönlendiririm istediğin modele fiyat alırsn...
ben 1700 e 120 ekran almıstım lg marka ıstanbul bılısımden
40c650 yi en uygun fiyata darty den aldım ben alican. ama vatanda daha iyi fiyatta idi almadan 1 hafta önce ama tabii ki tr nin hicbiryerinde kalmamıştı. takip et yine de vatan ı. bir de darty nin kendine has bir garanti uzatma proseduru var. misal samsung un kullanıcı hatası veya elektrik voltaj degişimlerinden kaynaklı cortlamalara karşı bir garantisi yok. ama darty anında yenisi ile degişiyor. inanmadım 8k liralık led tv nin birebir degişim belgesini gördüm inandım. bunun dışında teknosa bimeks ve electro world e göre 3 yıl uzatma için çok daha az alıyorlar. ve 3 yıl uzatmanın dışında bu yukarıda dedigim darty garantisini 5 yıl boyunca sunuyorlar. güzel bir iş açıkcası.
eş dost pek ucuza veremez çünkü aldıkları miktarlar belli. bu elektronik marketlerin distributorlerden cektikleri miktara göre iyi fiyat verebilme yetileri var. bütün marketleri tek tek gezeceksin kenk. bu arada yanında alacagın hdmi kablo markalı birşey olsun. philips in altın uçluları olabilir mesela. giriş jack ın dan katlamalı modelleri var mesela gayet ergonomik ve goruntu kalitesini farkettirir. kabloda ucuza kaçma sakın koy gitsin .. olan olmuş ne de olsa bırak rahvan gitsin :D
o insert sabah çıkmış akşam best buy ı aradım iomega 500 gb lık hdd için gelen yanıt bittiği üzerine. dumur bi durum tabi. belli ki açın biri toplamış hepsini bugun yarın sahibindende falan kitlemeye çalışır 10 lira kar koyarak.
yani fiyat iyi ise diğerler marketlere göre, bitmiş olabilir bile..