User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Yakın bir arkadaşımın sigarayı bırakma macerası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,5 yıl oldu ılaçsız bıraktım ıcmıyorum ama babam 42 yıl içtiği sıgarayı bu ılacla bıraktı su an bır yıl oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazıyı okuyamadım kusura bakmayın..bilgi olsun diye söylüyorum ilaç işe yarıyor..hem de öyle böyle değil..çok kısa sürede doğrudan etkisini gösteriyor.günde severek içilen 2 paket sigaranın ardından " bende işe yaramaz abi.seviyorum bunu" iddiasıyla çıkılan bir yolda sigara bırakıldı..
    sonrasındaysa gelen 12 kilo

edit not : çecremden 6 kişi(günde 2.5 paket içen babam dahil) bu ilaçla bıraktı sigarayı.sadece 1 tanesinin bırakması uzun sürdü (27 gün)..sigarayı bırakmak isteyenler denemeliler..179 liraydı fiyatı şimdi kaç para bilmiyorum..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kerem Abi kaç ay oldu konuştugumuzdan beri hala içmeye devam ediyorsun desene

babamda yaklaşık 2 hafta önce kendi isteği ile bıraktı bırakıcam dedi bıraktı ben daha öncesinde defalarda söylerdim babam içme diye kavga çıkardı evde
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Serkan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 yıldır içiyorum, günde en kötü bir paket net içerim, ikinci pakete yoğunlukla sarkarım heleki alkol varsa paketler havada uçuşur, ben bu gidişle çok yaşamam. lanet olsun başladığım güne, ama yalnız yaşayınca insan sigaraya sarıyo napim...
    farkı yaratan ayrıntılardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuna kadar okudum gercekten etkısı olmus ama kafada da bıter bı durum gıbı ben 8 senedır ıcıyorum ama gunde 1 padet degıl ortalama 2.5 gunde 1 paket gıbı su an 2 gundur hıc ıcmıyorum tamamen sılmeyı ıstıyorum.
    gecmıs olsun

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    pfizer de çalışan arkadaşım çok methetmişti bu ilacı , dediği kadar varmış demek ki

ama tamamen irade meselesi

genelde bir anda bırakan herkes gibi 3ay önce birr gün kalktığımda hiç canım istemedi bırakıcam dedim.
    ama düşünüyordum yemek sonrası veya dışarda çay kahve birşeyler içerken canım isticek nasıl baş edicem falan diye , korktuğum gibi olmadı.Canım hiç istemedi ve çok şaşırdım.Kız arkadaşım,arkadaşlarım yanımda içti durdu hiç canım çekmedi zaten bir süre sonra yanımda biri içtimi rahatsız olmaya başladım.

Bu böyle sürdü güzel gidiyordu , artık merdiven çıkarken nefes nefese kalmıyordum falan taa ki vizelere gelene kadar.Sıkıntı stres derken bir baktım almışım arkadaşımdan yakmışım.Ucu koptu orda.

Bunuda yazarken içtim bir tane

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Annem ve babam yaklasik 40 yildir sigara iciyorlar...Tum israrlarimiza ragmen birakmadilar taa ki buradan bir ilac gibi birsey gonderene kadar...Yaklasik 2.5 ay oldu ve ikiside mucizevi sekilde biraktilar icmeyi...

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok sükür ailemde içen kimse yok.Ben yaklasık 1sene falan içtim baktım öksürükler,sabah uyandığımda bogazımda yanmalar falan olunca dayanamadım.Hadi bıraktım bırakcam derken yaklasık 1ay belkide daha fazladır tuttum kendimi ve daha sonra agzıma almaya calıstıgımda ilk içmeye calısanlar gibi bogazım acıdı içime çektiğimde tüyler diken diken oldu ve cok sükür tam alısmadan bıraktım

Ayrıca eniştemde yaklasık 40 senedir içiyor ve bigün nolduysa artık paketi çöpe atıyor orda bitiriyor sigarayı 3 senedir agzına dahi sürmedi,sigara dediğimizde yüzü tuhaf oluyor tiksiniyor hatta kıraathaneye bile gitmiyor insanların üzeri sigara kokuyor diye

ÖNDE-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla baştan sona kadar okudum su zıkkımı bende içiorum senesini hatırlamıorum ama epey var bu illeti gerçekten bırakmak istiorum bana da bi champix şart galiba

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben iciyorum mutluyum sigara ile icipte vahvah yapmiyorum acikcasi hayatima kast eden bukadar seyin icinde sigara hic olmazsa bilerek icime cektigim tek zehir ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)