Arkadaşlar blackberry almayı düşünüyorum ama tam tamına kullanmak için Bis alınması gerekiyormuş onsuz bişey yapamıyormuyuz. internette dolaşamazmıyım ?
bide 8520 modelini kullanan varmı ?
Arkadaşlar blackberry almayı düşünüyorum ama tam tamına kullanmak için Bis alınması gerekiyormuş onsuz bişey yapamıyormuyuz. internette dolaşamazmıyım ?
bide 8520 modelini kullanan varmı ?
internet paketi ile kullanabilirsin illa bis olmak zorunda değil. İnternetsiz kullanacaksan hiç alma o kadar para vermeye gerek yok.
İnternet için alıyorsan hiç alma çıktığından beri 8320 curve kullanıyorum. İnternet te gezinmek çok verimli değil. Fakat benim gibi maillerine anında ulaşım ilk sıradaysa vazgeçilmez bir cihazdır. BIS olmadan telefon bile denmez benim kanımca
benim için mesajlaşmak -internette dolaşmak ve birazda karizma olsun istiyorum. int paketi kullanıcam ?
2.el 250 liraya 9000 bold var onu almayı düşünüyorum
yada sıfır 9700 alıcam
gereklimi gereksizmi kararsız kaldım
9700 bold kullanıyorum internette sıkıntı yok mesela Tech turkey'e sıkıntısız girip ne istersem yapıyorum. 1 gb internet paketi alırsın bulduğun yerlerde de Wİ-Fİ kullanırsın sıkıntı olmaz
Bis olmadan ama internet paketi varsa cihaz nasıl mail alışverişi yapıyor.
benim bis aboneliği bitti tekrar almak istemiyorum 30 tl çok para 10tl lik 100mb lık internet aboneliği yetiyor.
adama bak karizma için blackbery alıyoryanında tork da istiyonmu kanka
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
BB sadece BİS geçerlidir harici olarak wirelees kullanılabilir BİS olmayan BB de bir işe yaramaz sadece alo demek için telefon almış olursun BİS de aylık kullanımı 42.15 tl bayide 12 imza atarsan 30.15 tl sına iniyor BİS e vereceğin bedel yerine Iphone4 al kampanyalı daha iyi
sanırım öle yapıcam bende
siteler arasında kolay gezinebiliyorum sanırım. blackberry ler arasında mesajlaşma konuşma varmış onu yapamıcam o zman dimi
tabiki karışmazi çin değil telefon güzel karizmadik. senin gibi dilim kankamilattan kalma samsung arattın şirketi ayağa kaldırdım bizde biel üretimi bitmiş telefonu aldın
![]()
bi seneye yakındır kullanıyorum yerden yere vuruyorum yağmurda kullanıyorum suya atıyorum hiçbişey olmuo kanka içim rahatay telefonum düştü beyni yamuldu ay ıslandı olayı yok
![]()
I love B2100
http://onlygizmos.com/content/2009/0...ung-b21001.jpg
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ayfon al chok qHarİzMa telefon
bis/bes olmadan hiç bir işe yaramaz bb... yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum,3 tanede blackberry server yönetimi yapıyorum. bu hizmetler olmadan çöp![]()
Bis/Bes alıpta bosuna soguslenme ınternet paketı alırsın rahat ınternete gırersın karızmanıda yaparsın BB ıle ayfon artık cok sıradanlastı bnce..
TeKS@S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)