arkadaşlar Almera1.5 Luxury almayı düşünüyorum sizce nasıl bir arabadır kullanan arkadaşlar varsa yazabılırmı yol tutusu konforu vs. gibi bilgileri kronik sorunlarını yorumlarınızı beklıyorum
arkadaşlar Almera1.5 Luxury almayı düşünüyorum sizce nasıl bir arabadır kullanan arkadaşlar varsa yazabılırmı yol tutusu konforu vs. gibi bilgileri kronik sorunlarını yorumlarınızı beklıyorum
herkes şimdi ikinci eli zayıf alma falan diyecektir ama konfor - yol tutuş - donanım - yakıt tüketimi olarak gayet başarılıdır.
özellikle makyajlı kasa düşünüyorsanız güzel araçtır, bildiğim kadarıyla triger kayışı yok zincirli, 1.5 90 hp motor performans olarak zayıf ama günlük kullanımda yeterli.
yakıt konusunda uzun yolda sabit hızda inanılmaz ekonomik oldugunu biliyorum (sabit hızda uzun yol 1 depo 900 km.ye yakın yol yapabilir), arkadaşım 5 yıl sorunsuz kullandı.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)