Bu kampanya yeniden başlamış
http://www.sehirfirsati.com/deals/tu...ampaign=Varies
Bu kampanya yeniden başlamış
http://www.sehirfirsati.com/deals/tu...ampaign=Varies
geçen gün tv'de gösterdi bunu ama araçlarda güç azaltıcı bazı önlemler varmış acaba nasıl bir sistem tapa gaza izin veriyor mu vs![]()
gereksiz 106 ya 50tl benzin koyup otobanda sıkmak daha keyfli ferrariye binmek için kuyruga gir sanki bedava bilet dağıtmışlar gibi![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
2 araba var kırmızı kantlı ama kanadı sökülmüş spider kırmızı birde füme coupe winter mod da kullanıosun hafta arası gidersen sıra kuyruk vesayire yok direk biniosun vitesi otomatikte kullanıosun cok kısa sürüyo ama sonuçta f430 kullanıosun benim için sonuç önemliydi ve keyifli geçti
ilk kampanya iyi kar etti galiba![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bence bu yeni bi meslek dalı olabilir ..alcan bi ferrari 200 bin euro 400bin tl yapar. 10 bin kişi 50 tl den= 500bin tl arabayıda sat 300 e = 400bin tl kar . mis gibi.
Dr.ECU
o hesap ole deil kantarin topuzu kacar adama![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
İyi para kazandılar..![]()
3 bın kısı den 100 tl ye gıtse ferrarının parası cıkıyo zaten sanırmdıyer harcanan paraları saymadık tabı
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ıyımıs parayı dondurduler![]()
adamların kazandığı paraya bence laf etmek doğru değil ....
sen de yap sen de kazan adam düşünmüş nasıl kazanırım diye kazanıyor ekmeğine göz dikmek gibi olmasın şimdi...
Hayırlı işler denilmeli bence...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)