User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Amerikada yaşayanlar için elektronik mağaza tavsiyesi

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Amerikada yaşayanlar için elektronik mağaza tavsiyesi

Yurtdışından Wacom tablet ve kalem satın almak istiyorum
    İstediğim ürünlerin toplamı 480 $ gibi bir fiyat tutuyor.

Intuos 4 Tablet
    Intuos 4 Airbrush Pen
    Intuos 4 Medium Case

İnternet sitesinden satın almicam, direk olarak Amerikadaki kız arkadaşıma nakit para göndericem. Yani sizden Brooklyn veya Manhattan civarlarında önerebiliceğiniz, nakit alımda güzel discount yapabilicek, bildiğiniz güvenilir bir elektronik mağaza varsa çok makbule geçer.

Teşekkürler
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    micro center , best buy , comp usa , pc richards son ilk aklima gelenler , yapman gereken sadece bunlarin web sitelerine girmek ve kiz arkadasinin yasadigi sentin posta (zip) kodunu yazmak , en yakinindaki dukkanlari siralayacaktir . tabi bu mallar oralarda var mi bilmiyorum , elektronik magasi olarak yazdim . nakit alimda bir indirim soz konusu olmaz bu firmalarda . sadece firmalarin kartlarindan alabilirse kiz arkadasin taksitlendirme mevcut olabilir , oda belirli bir alt limiti gectigi surece ,( yani toplamda 250 dolarlik mal alirsan 18 aya bolebilirsin best buy karti ile ) . aslinda netten almak senin icin avantajli olur cnk bu tip parcalari net ustunden daha ucuza free shippingli bulabilirsin .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    micro center , best buy , comp usa , pc richards son ilk aklima gelenler , yapman gereken sadece bunlarin web sitelerine girmek ve kiz arkadasinin yasadigi sentin posta (zip) kodunu yazmak , en yakinindaki dukkanlari siralayacaktir . tabi bu mallar oralarda var mi bilmiyorum , elektronik magasi olarak yazdim . nakit alimda bir indirim soz konusu olmaz bu firmalarda . sadece firmalarin kartlarindan alabilirse kiz arkadasin taksitlendirme mevcut olabilir , oda belirli bir alt limiti gectigi surece ,( yani toplamda 250 dolarlik mal alirsan 18 aya bolebilirsin best buy karti ile ) . aslinda netten almak senin icin avantajli olur cnk bu tip parcalari net ustunden daha ucuza free shippingli bulabilirsin .

Bilgi için teşekkür ederim aslında sitelerin hepsinde fiyatlar aynı gözüküyor benim aklıma acaba mağazadan direk elden nakit olarak 3 parça alındığı için herhangi bir indirim yaparlarmı yada o sırada mağazada toplu bir indirim varsa denk getirebilirmiyiz sorusu geldi. Onun dışında bu ürünler en ucuz Amazon.com da gözüküyor ama daha önce hiç alışveriş yapmadığım için ordan kestiremiyorum nasıl yapsam..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok genelde nakit kredi karti felan farketmiyor bu memlekette, hatta pazarlik nedir bilmiyorlar bile . belki pazarlik sekli manhattandaki isimsiz elektronikcilerde olabilir . onlara bakmak icinde dolasmak sormak lazim . bence sen parayi yine kiz arkadasina yolla , kiz arkadasinin kredi karti var ise kendi adresine mallari siparis etsin , yada ebayde de bulabilirsin bu mallari .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amazon yada ebaydan ucuza bulabilmeniz için indirimleri kovalamanız lazım o yüzden çok fazla uğraşmadan varsa amazondan yoksa ebaydan almak en iyisi..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mustafa'nin dedigi gibi bu memlekette yok pazarlik fln

Kiz arkadasina nakit gondermeyi fln hic karistirmadan kendi kredi kartinla alisveris yapip ( cogu firma kabul eder intl.kredi akrti) kiz arkadasinin adresine gonderilmesini sagla..

Eger cok onemli ve acil ise alip benim adresime gonderebilirsin...bu ayin 24unde bir arkadasim TR;den gelip 1 gece kalip geri donecek...Kendi gondereceklerim ile birlikte seninkileride yollarim.

( ne istedigine hic bakmadim...Egerki hacim ve agirlik olarak cok fazla yer kaplamayacaksa...)

Mali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.datavis.com daha once bir cok urun aldim guvenilir bir dukkan benim acimdan online veya mail yoluyla iletisime gecersen yardimci olacaklardir ama ne kadar indirim yaparlar bilemiyecegim acikcasi zira pazarlik ve indirim kelimeleri cok fazla bir anlam ifade etmiyor adamlar icin zira cogu firma kurumsal.
    Bu arada eger bulabilirsen NY da subesi olmayan guvenilir bir elektronik marketinden bunu alirsan ve NY'a kargolarsan vergidende muhaf olursun yani bulman gereken
    1:Subesi NY da olmayan guvenilir bir elektronik market
    2:Bu marketin siparisleri ucretsiz kargo yapiyor olmasi

Internette arama yaparken NJ,PA olarak eyalet aratirsan Wacom un yaninda fazlasiyla sonuc cikacaktir
    Kolay gelsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)