User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: samsung i8910 omnia hd ???

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

samsung i8910 omnia hd ???

arkadaslar bu telden kullanan bılen ıyı kötü yorumları alabılırmıyım almayı dusunuyorum ıphone dan sıkıldım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sam...lcepsami8910hd

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmu kullanan

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanmadım ama inceledim bir arada almayı düşündüm açıkcası symbian kullanırmıyım bidaha bilmiyorum belli bir zaman sonra daral geliyor ..zamanında forumlardan incelediğim kadarıylada
    kasma donma gibi huylarıda var ama dediğim gibi kullanmadım .. ekranı görüntüsü falan mükemmel onu söyleyebilirim .. bu parayı edermi asla etmez bence ..

bu paralara iphone 4 alınıyor .. ayrıca iphone iillaki almam diyorsan nokia n900 araştır derim .. maemo kullanıyor işletim sistemi olarak ve mükemmel bir telefon şuan 2.telefon olarak iphone 4 kullanıyorum ve uzun süre n900 kullandım şuandada arkadaşımda kıyamadım ona verdim iphone umdanda iyi ..

sonuç olarak symbian artık benim gözümde bitmiştir .. meego android ve ios ynnda symbian ın esamesi okunamaz all in one cihazlarda

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Be 2 gün önce samsung S5233 aldım forumada konu açmıştım hatta.Cok memnunum ekranı dokunmatiği falan gayet iyi.Bu sorduğun cihaz cok daha üst model olduğu ve arkadaşımdada gördüğüm kadarıyla cok iyi.Tabi iphone daha iyidir ama bıktım diyosan bunu tavsiye ederim.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullanmadım ama inceledim bir arada almayı düşündüm açıkcası symbian kullanırmıyım bidaha bilmiyorum belli bir zaman sonra daral geliyor ..zamanında forumlardan incelediğim kadarıylada
    kasma donma gibi huylarıda var ama dediğim gibi kullanmadım .. ekranı görüntüsü falan mükemmel onu söyleyebilirim .. bu parayı edermi asla etmez bence ..

bu paralara iphone 4 alınıyor .. ayrıca iphone iillaki almam diyorsan nokia n900 araştır derim .. maemo kullanıyor işletim sistemi olarak ve mükemmel bir telefon şuan 2.telefon olarak iphone 4 kullanıyorum ve uzun süre n900 kullandım şuandada arkadaşımda kıyamadım ona verdim iphone umdanda iyi ..

sonuç olarak symbian artık benim gözümde bitmiştir .. meego android ve ios ynnda symbian ın esamesi okunamaz all in one cihazlarda
    forever 3gs telde sanki ozellık yok baya hızlı tel.tabi donanım olarak n900den asa kalabilir orası baska..ama ben memnunum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu alıcagım cihazı zaten 650 tl ye alıcam ıkıncı el denemelık alıyor gıbı bırsy alıcok ama tabıkı bosunada para vermeyelım n900 u arastırıcam sımdı tesekkurler yardımın ıcın . s5233 kullandım gercektn cok kullanıslı bı telefon

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnde kullanmadım ama uzun sure tel arastırması yapmıstım,bu kdar para verılmez bnce onun yerınebaska alternatıfler var bı forumdada okudum samsung symbian a artık destek verılmıcekmıs..

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galaxy s ve wave in yanında asırı agır calısıyor ve ozellikleri bu 2 telefonun yanında kısıtlı 8910 kullanan arkadasım bunu solemişti gene tercih senin...

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kullanıyorum. ilk çıktığında almıştım. Custom firmware ile gayet güzel oluyor ancak 1 sene once alıyorum deseydin al derdim. Şimdi galaxy e falan bak derim...Androidli bir tel al iphone dan sıkıldıysan.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)