vay be bunlarla büyüdük tv den izleye izleye
ne zamanlardı
ayrıca böyle bir aracım olsa neden satarım ki
vay be bunlarla büyüdük tv den izleye izleye
ne zamanlardı
ayrıca böyle bir aracım olsa neden satarım ki
livin' on the edge
beyler alın size 982hp integrale...adam hakkını vermiş papadopulos videoda zevkli 0-400 makinası...3-4 vitesteki sarsılmaya dikkat beyler
0-402m 9.2sn
www.youtube.com/watch?v=5fheILNz4fU
Diğer iki sayfada da yazılmış, benzer keyfi yaşamak için 155 Q4 yeter, ancak 155 konusu açıldığında herkes aman uzak dur, sorunları bitmez, fazla yüklenmez yazmıştı, konu delta olunca milletin dibi düşmüş. =) Motor, yürüyen aynı olan iki araca bu kadar ters yorumlar, gerçekten enteresan.
=))
916 V6 Turbo
155'in de yarış geçmişini bir araştırın bence.
Aynı mekaniğe sahip iki aracın farklı kıyaslanması enteresan geldi bana, sonuçta burda otomobilden anlayan insanların olduğunu düşünüyordum.
916 V6 Turbo
ben gayet açık yazdım, 80 ve 90 lı yıllarda türkiyede büyüyen nesile sorun alfanın motorsporları başarılarını mı sayarlar size lancia ve celica mı sizce ?
Motorsporlarının araç beğenmede ki önemi ayrı tamamda, burada aynı mekaniğe sahip iki araçtan bahsediyoruz. Birinin sorunları bitmez denirken, burada 400 hp'lere kolayca çıkabileceğinden bahsediliyor ki, stock motor ile sağlıklı bir şekilde bu güçler çok zor. Ben bundan bahsediyorum, neden Delta'nın daha çok beğenildiğinden bahsetmiyorum. Delta'yı bende çok beğenirim ama bu paralara satılırken hayranlıkla bakmam, çünkü aynı tatdı zevki verebilecek10-15 tl arası 155 Q4 var.
Tarz meselesi, herkese saygı duyarım ve bende düşüncelerimi yazdım.
Edit: Soracağımız kişi motorsporlarını gerçekten seven birisi ise 155'in touring, supertouring ve dtm başarılarınıda gayet iyi bilir, yazmadan edemedim.
916 V6 Turbo
cuma günü honda buluşmasına gelmişti... Bi ben beğenmedim arabayı sanırım herkesin dibi düştü =((
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)