BB bold 9000 var şarja takıyorum kırmızı ışık yanıyor.Bikaç dakika sonra sönüyor telefonu birtürlü açamadım daha önce başına böyle problem yaşan varmı.![]()
BB bold 9000 var şarja takıyorum kırmızı ışık yanıyor.Bikaç dakika sonra sönüyor telefonu birtürlü açamadım daha önce başına böyle problem yaşan varmı.![]()
pili bi kaç kez sök tak dediğim gibi yap açması lazım..telefonun şarj 0 olup kendimi kapandı ondan sonramı bu sorun çıktı eğer böyleyse bırak 4 5 dk dolsun şarj sonra pili sök tak ama şarj aletini cihazdan çıkarma takılı dursun..pili yukarı aşağı biraz oynat kapağı öyle kapat
BB kullanıyoruz diye iş adamı olmamızmı gerekiyor illaBu arada benimde son günlerde ekranda ışık kesiliyo kararıyo falan menüdeyken yada fotoğraflara bakarken sonra kapandı sanıp kırmızı (çağrı reddedme) tuşuna basılı tutuyorum açılsın diye görüntü geliyor ama bugün yaptı 1-2 defa aynısını
![]()
pekı bı s oruda benden pazar gunu bbm ottu mesaj geldı sandm ana ekranda bıtnae bbm mesaj ıkonu war ama bbme gırdımde hıc bı measj yok mıllet mesaj atıyo gelıo cvplıorm sılıorm onlar gıdıo ama ekrandakı ılk bbm mesaj ıkonu hala duruo ama baktmda hıc bıyerınde bısı bulamadk ne gunceleme ne bısı cıkmadı pılı defalarca soktum taktım gene cıkıo
trkcell kullanıorsan bir kaydetmelik ayar gelmiştir sende mesaja bakayım derken farklı bişey yapmıssındr bende öyle oldu 2 gun sonramı ne gitmişti.
bi bb bold 9000 de bende var büyük kızım elinden düşürdü arka kapağı kırıldı bana arka kapak lazım bayilere gidiyorum 100$ diyolar hazırda yok sipariş ederiz diolar kalsın diyorum,öle kullanıyom tutucu olunca sıkntı olmuyor şimdilik,ama bi arka kapağa ihtiyacım var...
alışınca kullanımı kolay fakat tek sıkıntı adres defteri değişiklik yapıyorum bazen eski değiştirilmemiş haliyle kalıyor bi türlü onu çözemedim.
bb bold 9000 kullanan ve adres defterini bilgisayara taşıyıp düzenleyip tekrar bb ye aktarabilen varsa yardımcı olabilirse sevinitim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)