User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Casper Notebook Garanti Sorunsalı

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Casper Notebook Garanti Sorunsalı

Arkadaşlar 2009 Ağustos'ta Almış Olduğum Casper Nirvana Notebookumuzun Aşağıda Resimde Görüldüğü Üzere Arka Fan Kısmında Isınmadan Dolayı Kırıklar Meydana Geldi.
    Ne Kadar Dandik Plastik Kullandılarsa Bilgisayarın Isınmasından Bile Kırılabiliyor.
    Biz Bunu Farkedemedik.Kapak Açılıp Kapandıkça Bu Kırık Büyüdü,Şu An Kasa Kırılmış Durumda Ve Bilgisayarın Kapağı Açılıp Kapanırken Zorlanıyor,Acayip Sesler Çıkıyor.Büyüyerek Menteşeye Zarar Vermeye Başlıyor.

Size Sorucağım Soru Eğer Ben Bu Cihazı Casper Servisine Gönderirsem Garanti Dahilinde Yaparlar Mı? Yoksa Ücret Mi Talep Ederler? Yardımlar İçin Şimdiden Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu garantiye sokacaklarını sanmıyorum casper'le bende çalışıyorum..
    Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanıcı Hatası Demeleri Çok ilginç Çünkü Herhangi Bir Darbeye Maruz Kalmadı

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok benzeri fujitsu siemens notebook da basıma geldi garanti kapsamına almıyolar. o kasadan gelen garip ses bi süre sora menteşelerin yavaslaması daha sora kiltilenmesi kasada catlaklar ve kırıklarla devam ediyo. tüm kasa kırılmadan çözüm aramanı öneririm benimki çöp oldu resmen.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk başlarda farkedilseydi sorun gibi gosterilebilirdi ama kırıldıktan sonra büyük ihtimal kullanıcı hatası diyicekler

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BerkayKamaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanıcı Hatası Demeleri Çok ilginç Çünkü Herhangi Bir Darbeye Maruz Kalmadı
    Casper'da 5 yıl çalıştım tüm prosedürlerini biliyorum halen de mesleğim bilişim. bunu hiç bir şekilde garantiye sokmazlar zaten bahane arıyorlar
    Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!

oytun200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnde casper kullanıorum nirvana serisi çift çekirdek olanlardan.ilk aldıktan 8 ay sonra aşırı ısınma sorunu vardı.elimle bile deyemiodum.1 hafta dayandım o şekilde servise verdim.1 hafta sonra laptop sorunsuz halde geri geldi hç bi sıkıntısı yok.ama bende çatlak patlak yada kırılma gibi bi sorun yoktu kasasına gelen hasar için sanmıorum garantiden halledilsin. :/

furkan_58
    Misafir
    arkadasım sn başdan hata yapmısın casper alınırmı yaw bu modeli biliyorum hp cakması
    bence garantiye almazlar kara denizde mah speed bilişim var satı abi haleder

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben günlerce telefon açtım benle ilgilenmediler hep başlarından attılar. en son çare olarak www.sikayetvar.com 'a şikayetimi ağır bir dille yazdım ve gönderdim. şikayetim yayınlandıktan 2 gün sonra yani bugün beni kendileri aradı. ve bilgisayarı göndermemi istedi. başınıza böyle bir durum gelirse bu siteyi gerçekten tavsiye ediyorum hemen ilgileniyorlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)