User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: smile adsl

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az kaldı bende gecicem smile'a,illallah ettirdi artık ttnet yaşattığı sorunlarla....

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bölgemde fiber internet oldugunu nerden öğreniyorum telefon mu yoksa nette bakabileceğim yer varmı
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bölgemde fiber internet oldugunu nerden öğreniyorum telefon mu yoksa nette bakabileceğim yer varmı
    araman lazm sağlıklı bilgi icin, büyük sitelerde falan oluyor fiber genelde maliyetli oldugu icin musteri potansiyeli kesin olmayan yerlere cekmiyolar

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smile ADSL müşteri hizmetleri açısında harika. TTNET kabusu bitti artık. Babamın evindeki internetide Smile yaptım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

cess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bunu kullanan varmı acaba. 10 mb ınternet 49 tl dıyor

http://www.superonline.net/bireysel/...er-double.aspx
    4 yıllık smileadsl abonesiyim,son 2 yıldır 1Mbps sınırsız kullanıyordum..Hat kesilmesi çok çok nadir yaşadım,oda geçen ay 4-5 kere kesildi..Hız olarak çok küfür ettiğimde olmuştur,bugun baya iyi dediğimde olmuştur..Kredi kartıyla ödüyorum,bugune kadar gecikmeden dolayı vs. hattımı kesmediler.. aylık 45 tl..

Bu ay deneme amaçlı superonline fiber net kullanıyorum, 10Mbps sınırsız(49 tl).. Bu kadar rezil bişey olamaz açıkcası..Tamtamına 19 gündür kullanıyorum ve sadece bir kez bu hızı gördüm ,oda torrenten oyun indirirken..Ertesi gün başka oyun indiriyim dedim,1Mbps ye çıkamıyor bile..

Bunun haricinde youtube,vimeo vb. siteleri ilk bi iki gün hızlı doldurmasına rağmen, şu anda eski 1Mbpsden hiçbir farkı yok.. Mailimdeki küçük mb dosyaları bile 20-30 kb ile indiriyor, tamamen rezillik..Kendi modemlerinin performansı düşük,eskiden 5 çubuk çeken kablosuz şuan max.4 görebiliyor..

Superonline ı aradım,herşeyin normal olduğunu söyledir,hız testinde 9 Mbps ortalama çıkıyor ama reel de öyle bi olay yok..http://www.pardus.org.tr/ sitesindeki dosyayı denettiriyolar oda 400Kb ile anca inebiliyor..Kendi dns numaralarını + kablolu bağlanmama rağmen bu böyle..700-800Kb lara bile razı iken ,inanın eski bağlantım kadar bile olamıyor nedense..İnternette ne kadar çok sikayet olduğunada bakabilirsiniz..

Sadede gelicek olursak, 2 ürünüde kullanan birisi olarak eğerki smileadsl ın kampanyası varsa bence bağlatın..Bende ay sonunda eski modemimi geri takıp smiledsl i kullanmaya devam edicem

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben aksarayda smile adsl dibiratörüyüm..Ttnet kullandıgınızı söylemişsiniz, ipal ettirip smile adsl e geçerseniz 1yıllıgına aylık 200 tl ye yakın bir karınız olacak neden derseniz, aylık sınırsız internete farzedelimki 49 tl veriyorsuz smile adsl e geçiş yaptıgınız peşin para olarak 10 ay 26 tl gibi cüzzi bir rakam kredi kartı ile talimat verirseniz aylık 26 tl ama 1 yıl geçerli bu süre 1 yıl tahhütü var..Smile 2 senedir satıyorum bir problem yok kendimde kullanıyorum hızı vs. güzel tavsiye ederim..Sınırlı düşünoyorsanızda gene peşin olarak aylık 10 tl verip 10 ay,kredi kartı ilede 12 ay bu kampanyadan faydalanabilirsiniz..İyi forumlar
    bende hesapladım dedıgınız gıbı suankı ttnetten 200 lıraya yakın daha ucuz. ttnet bıraz cakallık etmıs. benım faturamı 20 sınde hesap kesım tarıhı yapmış.22 sınde sozlesmem bıtıyor.bırdahakı ayı almak ıcın yapmışlar galıba.eğer oyleyse şer.. sizliktir yaptıkları.smıle a gecıcem ınsallah bakalım artık baslatıcam yarın ınsallah smıle ı.
    Scorpion TypeR

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde ataşehirde varmıdır smile sozlesmesı yapacagımız bır yer. yoksa ümreanıye yada kadıkoyemı gıtmemız gerekiyor
    Scorpion TypeR

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üyelik aylık 54e çıkınca lig tvye yapmıstık aynısını . Bu ay bizden diğer aylar 30 lira demişlerdi .
    aynen aynen aynısı bize de oldu. bu ay bizden dediler 3 ay spormax açık kalcak dediler, sonrada 30 lira gibi bişey eski üyelere 54 tl yapmak ta zaten bayağı saçma bi lig tv için aylık 54 lira ne demek.yersen hesabı artırıyorlar sonra bi tepki ye hemen indirim.ne kadar koparsalar yanlarına kâr işte.

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiber olayını arkadaşım kullanıyor ve 10mb/s tamamen yalann, benim şuan kullandığım 36 liralık ttnet ona 10 basar, süp.online'ı aradığında herşey sorunsuz diyorlar ve test yaptırıyorlar ama o da koca bir yalan, ekranda 9.50-10.25 arası gosterıyor, bana sorarsanız 1 mbs bile değil
    ''hondas never get old, they just get faster''

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cess Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 yıllık smileadsl abonesiyim,son 2 yıldır 1Mbps sınırsız kullanıyordum..Hat kesilmesi çok çok nadir yaşadım,oda geçen ay 4-5 kere kesildi..Hız olarak çok küfür ettiğimde olmuştur,bugun baya iyi dediğimde olmuştur..Kredi kartıyla ödüyorum,bugune kadar gecikmeden dolayı vs. hattımı kesmediler.. aylık 45 tl..

Bu ay deneme amaçlı superonline fiber net kullanıyorum, 10Mbps sınırsız(49 tl).. Bu kadar rezil bişey olamaz açıkcası..Tamtamına 19 gündür kullanıyorum ve sadece bir kez bu hızı gördüm ,oda torrenten oyun indirirken..Ertesi gün başka oyun indiriyim dedim,1Mbps ye çıkamıyor bile..

Bunun haricinde youtube,vimeo vb. siteleri ilk bi iki gün hızlı doldurmasına rağmen, şu anda eski 1Mbpsden hiçbir farkı yok.. Mailimdeki küçük mb dosyaları bile 20-30 kb ile indiriyor, tamamen rezillik..Kendi modemlerinin performansı düşük,eskiden 5 çubuk çeken kablosuz şuan max.4 görebiliyor..

Superonline ı aradım,herşeyin normal olduğunu söyledir,hız testinde 9 Mbps ortalama çıkıyor ama reel de öyle bi olay yok..http://www.pardus.org.tr/ sitesindeki dosyayı denettiriyolar oda 400Kb ile anca inebiliyor..Kendi dns numaralarını + kablolu bağlanmama rağmen bu böyle..700-800Kb lara bile razı iken ,inanın eski bağlantım kadar bile olamıyor nedense..İnternette ne kadar çok sikayet olduğunada bakabilirsiniz..

Sadede gelicek olursak, 2 ürünüde kullanan birisi olarak eğerki smileadsl ın kampanyası varsa bence bağlatın..Bende ay sonunda eski modemimi geri takıp smiledsl i kullanmaya devam edicem
    bu hepsinde böyle galiba bizde ttnet kullanıcısıyız. güya hızı arttıralım dedik 8mbps yaptık 1 mbps yi arar olduk.sadece video yükleme hızları değişmişti onlarda eski haline dönmeye başladı.alt yapılar elverişli değil demek ki pek bilgim yok ama 1 mbps iken şimdikinden daha iyiydi.kopma falan hiç olmazdı şimdi 2 günde 1 sıkıntı çıkarıyo :S

CcRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın arayıp bende atar yapiyim ttnet e şu kampanya bu kampanya diye durmadan arayıp sözleşme teklif ediyorlar kabul etmiyorum belki fiber gelir diye. Ayrılcam diye atarlanınca belki aynı paraya 2mb alırım

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    smılede arıza olduğu zaman muhattab alabileceğiniz birisini bulmak çok zor
    EkN garage

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smile Adsl Kullanmadım Ama Biri Adsl'i Tavsiye Edebilirim.TTnet'de Son Zamanlarda Net'e Giremez Olmuştum Girmemle Kompmam Bir Oluyodu.Yaklaşık 2 Ay Önce Biri Adsl Geçtim Gayet İyi,(1 Mb Limitsiz Kullanıyorum) Memnunum Tavsiye Edebilirim. 21 tl Bağlantı Ücreti var İlk 6 Ayda 7.77
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    superonline kullanıyorum 2-3 haftadır harika.ttnet kullanıyordum yıllardır ama berbattı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)