Msn i kökten sil dosyalarını falan da temizle sonra katilimsiz.com dan katılımsız paket olarak indir kur.
Msn i kökten sil dosyalarını falan da temizle sonra katilimsiz.com dan katılımsız paket olarak indir kur.
1.6tdi.
Ecutech.
Aynı sorun bendede var.Nette yazan herşeyi denedim olmadı.
Ben şu dosyaya 2 eklentisini koydum elemanlar 2 saattir omuz omuza dönüyor.
Her formattan sonra bu msn bana da cinnet geçirtiyor..
Format atıp kurduktan sonra msn yüklüyorum.Ya çalışmıyor yada çalışırsa kamera açamıyorum.3-4 yıl önce ne iyiydi msn ya.PC de kasılmıyordu..Yeni eklentiler yükleyecez derken msnin de içine ettiler.
Be herişeyi yaptım nette 30 farklı yol gösteriyorlar yaptım hiçbiri olmadı..Format çekmeyi bilsem.Acaba biri basitse şu format olayını anlatabilir mi?
Ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama Combofix'i kurun bilgisayarınıza bide o sekilde deneyin,msn ile ilgili bicok sorunu onunla halletmiştim![]()
Calıstırıp bilgisayara kurun...Bilgisayarı yeniden baslatcak falan baslatmazsa biraz bekleyip tüm işlemleri bitip kendiniz yeniden baslatın.Msn'yi acmaya calısın tekrardan..
bendede actıktan sonra hata raporu veriyor gönderme dediğim zaman direk kapanıyor
bende acılan hata raporu penceresini ekranın alt kösesine sürüklüyorum göz önünde olmasın diye sonra devam![]()
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)