Arkadaslar avea yenı kampanya yapmış 4 gb internet 29 tl 12 aylık paket
bugun almayı dusunuyorum kullananlar varmı baglantı hızı kötümü ilk cıktıgınde turkcelden almıstım cok kötuydu geri vermıstım buda öyle olurmus ???
Arkadaslar avea yenı kampanya yapmış 4 gb internet 29 tl 12 aylık paket
bugun almayı dusunuyorum kullananlar varmı baglantı hızı kötümü ilk cıktıgınde turkcelden almıstım cok kötuydu geri vermıstım buda öyle olurmus ???
ben kullanıyorum bağlantı hızı iyi ama söyle bir sorunu bazı bölgelerde aptallaşıyor gibi oluyor ..... ama öyle ahım şahım bir sorun yaşamış değilim ....
hız tamamen kullanıcağın yerle alakalı o yüzden denemeden kesin birşey soylemesi zor
bizim burda çok hızlı ama çoğu şebekede farklı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
valla şunu söyliyeyim aktarılan ve alınan olarak hesaplanıyor yani bi anda maliyet patlayabiliyor bilginize
GOT DİESEL&TORK
aylık hem download hemde upload limitin 4gb geçmemesi lazım 4gb paket alırsan
1 gb paket alırsan hem download hemde upload un 1 gb geçmemesi lazım
yani aldıgın paket limiti senin upload ve download limitinin toplamı oluo normal evlerdeki
kablolu net gibi degil
yeni konu açmamak için buraya yazayım dedim..
1 yıldır avea jet kullanıyorum evde işde vs. çokta memnunum faturam her ay 42 tl gibi geliyordu bu ay 160 tl geldi..müşteri hizmetlerini aradım ve detaylı fatura istedim gönderdiler ..ama ben hiç birşey anlamadım sadece rakamlar var...bu tablodan anlayan varmı nasıl çözücez nereye girilmiş ne indirilmiş..? bilenlerden yardım bekliyorum...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Hayat Tecrübem Avea desinki bedava telefon veriyorum gel al yemin olsun gidip almam..
Benden bu kadar![]()
en güzel deneme yöntemi kullanıcağın yerlerde 3g konuşma yapabiliyorsan al yoksa alma ben turkcell den giriyorum şu anda sürekli kota sorguluyorum kotayı aştınmı affetmiyorlar valla kol gibi geçiriyorlar...
normal net ile farklı kota çabuk bitiyor
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)