tavsiye edebileceğiniz,içinde mutlaka drift bulunan pc oyunlarını paylaşır mısınız arkadaşlar...ben en çok grid deki driftten haz alıyorum ama var mıdır bunu da mutlaka dene pişman olmazsın dediğiniz farklı oyunlar...
tavsiye edebileceğiniz,içinde mutlaka drift bulunan pc oyunlarını paylaşır mısınız arkadaşlar...ben en çok grid deki driftten haz alıyorum ama var mıdır bunu da mutlaka dene pişman olmazsın dediğiniz farklı oyunlar...
Bencede en güzeli grid.Ama farklılık olsun dersen LFS oyna derim.
grid araçlar vs olarak çok güzel ama lfs herzaman daha zevkli geliyor bana![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
grid son zamanlarda çıkmış en iyi drift oyunu.ayrıca colin mcrea dirt 2 iyi oyundur güzel drift yapılıyor
D1 grand prix series tavsiyemdir...2006da çıkanı oynuyorum
d1 daki araçlar gerçekteki özellikleriyle yapılmış pistlerde öle bölüm geçtikçe videolar yeni araçlar açılıyor vs vs zevkli yani antreman yapabiliyosun ayrıca
R - Factor derim mükemmel zordur değişiklik olur.
Bir araştırın LFS falan hikaye kalır
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Grıd ı kurdum burdan okuyunca ama cok kötü geldi bana g25 le pek uyumlu deıl gıbı.Ama 1 senedır LFS oynuyorum hayatımda oynadığım en gerçekçi tepkılerı veren oyun.Drift se baslı basına gercekcı ne kadar gaz okadar yan ne kadar kontra okadar kolay kontrol.![]()
dünyanın en iyi fizik motorlu simülasyonu : LFS diyorum![]()
R - Factor LFS ye 10 basar grafik ve fizik motoru konusunda arkadaşlar kesinlikle daha gerçekçi.İkisinide senelerce oynadım denedim merak etmeyin güvenin banaNe kadar sim varsa hem custom yaptığımız vitesli debriyajlı vs kitlerle hemde G25 ile
R - Factor'den daha iyisine denk gelmedim.
Tabiki orj araçları ile değil internetten araçlarını indirin zordur biraz uğraştırır entegrasyonu ama tek kelimeyle 10
Çok pist ve ok araca sahip bir oyun e46 m3 ten rx7 ye vs vs yüzlerce entegre olayı mevcut kesinlikle iyice araştırın derim r factorü
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Rfactorde drift yapmak zordur, keyif yerine adama stres yaratır
Merak eden icin konusu da burda
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=16943
lastik basıncında değiştirdiğin 1 psi tutuşa etki ediyor mu ? etmez. vermediğin 1 derecelik camber seni yolun dışına atıyor mu ? atmaz. depoya koyduğun 5 litre fazla benzin tur zamanında 0.25 salise etki ediyor mu ? etmez.rfactor bunları yansıtamaz sürücüye..yansıtmadıda. grafik konusuna gelmiyorum r-factor fark atar , tartıştığımız konu gerçekçilikse kesinlkle lfs lfs lfs , diğer tüm etkenlerde r-factor ve digerleri üstündür.rfactorun seslerine hayranım![]()
LFS yapımcıları LFS'yi güncellemediği sürece her zaman en iyisi son sürüm olan LFS'dir,boşuna tartışmayın![]()
midtown madness tarzı oyun istiyorum bende. mm3 pc de yok malesef halen.o tarz bir oyun bilen varmıdır?
Fuck The System !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)