keşke dediğin kadar kolay olsa şu anda gazlıyor olurdum.hazır dediğin arabanın üstüne bi clio rs parası daha harcadım diyebilirim sana :) dışardan görüldüğü gibi değil valla
Printable View
muharrem arabayı hazır mı aldı sence :)
valla bnde ygz yı aldım turboluyken 4uncu sahıbıyım aldıgım gıbı 4 bın tl harcadım :)
Burak al 206RC, mis gibi bence:). Olaya yaş olarak bak, VTI dediğin araba nerden baksan 11-12 yaşında, 206 rc ler yine 6-7 yaşında:). Ama rollingde cart curt nolur tabi bilemem, kuvvetle ihtimal VTI alır ama kendini güzel tatmin edersin. Bu arada Fiesta ST yada RS hangisiydi hatırlamıyorum o da olabilirdi senin bütçene uygun olanı:)
Doğrudur detayları bilemicem tabi. Zaten bir laf vardır şeytan detaylarda gizlidir diye. Önceden 5 lirayla başlarsın sonunda 30 lirayla çıkarsın. Ne diyim bu devirde arabaya bu kadar büyük paralar yatırmak gerçekten kolay değil. Allah kolaylık ve sabır versin. İnşallah bittiğinde de çılgın bir makina olur da dolu dolu binersin.
Bence Clio RS 172 derim. Kendisi Ucuz. Az yakıyo. Çok kaçıyor. Reno parçası ucuz. Parçasıda var. Yol tutuş fren yeterli. Hele ki Colt CZT gibi sadece hızlı olup adına spor araba denilenlere göre çok çok iyi. İçi dışı kötü biraz oda zevk meselesi.
206 RC daha modelli daha güvenli bir araç. Fazla elektronik. Şık ve çekici. İçide çok güzel. Ama vergisi çok yüksek yaşından dolayı. Şehir içi trafiğe girince yakıtı herkez kaldıramaz üzer yani. Hafif dur kalk trafiğe gireceğine yolunu çok uzatıp gazlaya gazlaya git daha iyi. :D
Yuh. :D 20 ye nerede var C4 VTS.
Yok ya hazırdan ziyade Project Cars bölümünden takip ettiğim kadarı ile epeği uzun bir zamandır oradaydı ve Bilal sürekli birtakım parçaların geldiğinden ve takıldığından bahsedip güncelliyordu ya konuyu ona istinaden söyledim.
Ama çok doğru ben bile o kıçıkırık RS' i stock tertemiz aldığımda draglara sokana kadar egzoz CAI yazılım bakım vs ıvır zıvır derken 3-4 bin liralık olmuştum. Bir de turbolamak proje çapında büyük işler yapmak gerçekten kolay değilmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum proje araçları genelde neden eski model oluyor diye :) Çoğu zaman kasayı ucuza alıp ağırlığı motora vermek.
Aslında bu tip topiklere bakıp da artık 10-12 bin liraya 106 veya bi Clio 1.6 sport alıp 6-7 bin lira da üstüne turbolayıp 200-250 hp lerde cici bi makina yapıp gazlama opsiyonu da bence artık ciddi ciddi düşünülmesi gereken bir seçenek.
Geçen işyerinden bir arkadaşımın, arkadaş dediğim 53 yaşında yönetici, karısının arabasının (VW Bora 1.6 otm vites 100hp) kıçını kaldırmadığından çok ağır kaldığından bahsedip akabininde arabayı 6-7 bin lira harcayarak turbolamayı düşünüyorum dediğinde tamam olay bitmiştir artık atmo arabaya binilmez demiştim içimden :)))
Bu arada ha gayret 1 saat kaldı :hehe:
buradan sosyal mesaj veriyorum.. eğer mükemmeliyetçi her işi kusursuz yapan bir insansanız motor içi yapıcağınız doldurcağınız hiçbir araba kafanızdaki fiyata çıkmaz :)
kardesım elındekı parayla rs alırsın benım arkdsımda wardı gercektende yuruyodu vtı fılan yalan yanında typer bısey dıyemm alıcksan rs olabılır yakıtı w parcası cookk ıyı gercekten ama rs sanzıman sıkıntısı war dıye bılıyorum ben..
Ben diyorum ki ya 206 RC yada Fiesta ST. Şu araçlar hakkında yorum yapabilcek kimse var mı peki?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29694811/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ottan-st/detay
VTİ ile clio RS mi ?
Güldürmeyin beni... :)
İsteyenle istediği zaman deneyebiliriz...
Biraz mantıklı olun yahu...:hahaha:
Arkadaşlar Punto 1.4 tjet sport lara baktık.Siz neler düşünüyosunuz bu araçlar hakkında ?