User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Beşiktaş Maltepe En Kolay Ulaşım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Beşiktaş Maltepe En Kolay Ulaşım..

Bu Hafta İçi Gece Saat 12.Den Sonra Maltepe'ye Gidip Ertesi Gün 2.30 4 Arası Beşiktaş'ta Olmam Gerekiyor..Fakat Vesaitleri Bilmiyorum Daha Önce Hiç Gitmedim..

Gideceğim Yer Maltepe Altayçeşme..Carfour ve Bp'nin Oldugu Yer...Saat 12'den Sonra Nasıl Ulaşabilirim Oraya..Gündüzde Nasıl Geri Dönebilirim..Bu Sıcaklarda ***** Otobüs Falan Kullanmak Istemıyorum Konforlu Vesait Olarak Neler Var...Vapur,Dolmuş Gibi..Ortalama Süreler Ne Kadar Sürer Beşiktaş Maltepe Ve Dönüş İçin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beşiktaştan direk o dediğin yere 5 dk mesafeden geçen iett var. kodunu hatırlamıyorum ama hat kartal-beşiktaş hattı 8e olabilir. maltepe carrefour a vapurla gidemezsin . dolmuş da sahilden gidiyor. saat 12 derken ggece mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beşiktaştan direk o dediğin yere 5 dk mesafeden geçen iett var. kodunu hatırlamıyorum ama hat kartal-beşiktaş hattı 8e olabilir. maltepe carrefour a vapurla gidemezsin . dolmuş da sahilden gidiyor. saat 12 derken ggece mi?
    Aynen Gece...Peki O Bostancımı Caddebostanmı Bir Yer Varya S Virajını Falan Geçtikten Sonra Yanda Dürümcüler Falan Ordan Taksi Ne Tutar Acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bostancı orası . 20 civarı yazar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bostancı orası . 20 civarı yazar.

off o zmn bir taksici burdan ayarlasak 30 35 e daha mantıklı off ya ne zor be kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    minibüse binerim dersen çok daha kısa yol var. beşiktaştan vapurla kadıköye , oradan tek minibüs carrefourun önünde olursun. son vapur kaçta bilmiyorum ama

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bostancıya sarı dolmuşla gel, merkezine inmedenminibüs caddesinde in ordan minibüse atla gideceğin yeri söyle... en rahat ulaşımın hele o saatte budur. öbür türlü beşiktaştan sadece vapurla üsküdara geçeceksin bi dünya iş ondan sonra... hiç yürümeyeceksin bu dediğim güzergahla...

scream3057
    Misafir
    taksiyle bostancı iskeleden maltepe carrefour 20-25 civarı yazar sanırım...beşiktaş-kartal hattı benim bildiğim artık yok...8e kadıköy-esenevler mah. hattıdır...

otobüsle uğraşmak istemiyorsun ama en garantisi ve sıkıntısızı aslında yine otobüstür... beşiktaştan 4 levente gelirsin,4 leventten (sarıyer-beşiktaş istikameti) 500t tuzla-cevizlibağ otobüsüne binersin,gece trafiği 30-35 dakika civarında maltepe carrefour e-5 durağında olabilirsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkçası liseden beri otobüse binmedim , en son vardı kartal beşiktaş

500t de çok mantıklı . o da carrefourun önünden geçiyor bayağı geç saate kadar da var.

scream3057
    Misafir
    açıkçası liseden beri otobüse binmedim , en son vardı kartal beşiktaş

500t de çok mantıklı . o da carrefourun önünden geçiyor bayağı geç saate kadar da var.
    500 t gece 12 de maltepe carrefoura ulaşacak şekilde takriben 10 dakikada bir falan geçer 4.levent metro durağından...

beşiktaş-kartal hattını ben de sık sık kullanırdım ama artık yok diye biliyorum,zaten iett nin sitesinde de göremedim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bostancıya sarı dolmuşla gel, merkezine inmedenminibüs caddesinde in ordan minibüse atla gideceğin yeri söyle... en rahat ulaşımın hele o saatte budur. öbür türlü beşiktaştan sadece vapurla üsküdara geçeceksin bi dünya iş ondan sonra... hiç yürümeyeceksin bu dediğim güzergahla...
    peki minibüs caddesinde saat kaça kadar minibüs var...bi yerlerde inicez öğrencez olmadı

bu arada 500t nerden gecıyor nerden bıncem ona carrefourun onundemı bırakır benı baktımda saat 12 de cevızlıbagdan kalkıyor

bide kusura bakmayın 4. levent metro duragı neresı ....hayatımda toplasam 20 30 kez bınmısımdır otobuse cahilim kusura bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki minibüs caddesinde saat kaça kadar minibüs var...bi yerlerde inicez öğrencez olmadı

bu arada 500t nerden gecıyor nerden bıncem ona carrefourun onundemı bırakır benı baktımda saat 12 de cevızlıbagdan kalkıyor

bide kusura bakmayın 4. levent metro duragı neresı ....hayatımda toplasam 20 30 kez bınmısımdır otobuse cahilim kusura bakmayın
    her saatte var minibüs çalışır, sadece seyrekleşir en kötü 10 dakkada gelir gece 12 de en kötü 2-3 dakka beklersin... bostancı merkeze inmeden dolmuşcuya söylersin minibüse binip maltepeye gitcem diye o seni en müsait yerde indirir... en kolay ulaşımın budur o saatte, çünkü deniz ulaşımıda gece otobüste bayağı seyrek olacağından sıkıntı yaşayabilirsin... otobüsten pahalı tabi ama en hızlı ulaşımında bu olur sanırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geri dönerken napmalı peki aynı yönü izleyip yine dolmuş minibüsmü ?

herkese çok teşekkürler kara kara düşünürken rahatlamaya başladım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geri dönerken napmalı peki aynı yönü izleyip yine dolmuş minibüsmü ?

herkese çok teşekkürler kara kara düşünürken rahatlamaya başladım
    geri dönerken seçeneğin çok gündüz olduğudan istersen minibüse binersin kadıköye geçer ordan feribotla beşiktaş yaparsın, istersen bostancıdan tekrar dolmuşa binersin, istersen bostancı merkezden kalkan 112 mi 122 mi neydi ona binersin, istersen kadıköyden kalkan otobüslere binersin, istersen biraz yürüyüp maltepe merkezinden e-5 e çıkan minibüslere binip sonra bostancı e-5 te inip 129T ye binersin böyle seçenekler var... en hızlısıda 129T ye binmen olur ama ondada sorun maltepeye yürümen gerekir 1 km falan, olmadı tekrar maltepe yönüne minibüse binersin bi 5 dakka ordan tekrar e-5 bostancıya çıkarsın 129t ye binebilmek için...

yani 129 t istiyorsan e-5 e çıkacaksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahah teşekkürler dolmuş minibüs ikilisini kullanırsam yol masrafım git gel 20 tlyı gecmez huzur iyidir çok teşekkürler

scream3057
    Misafir
    bostancı minibüs caddesinden o saatte de başka saatte de bp\maltepe carrefour\ altayçeşme ye ulaşacağın bir seçenek yok tugayyolu girişini kastettiyse yazan arkadaş orası carrefour a yürüme mesafesi en az 15-20 dakika sürer...kasıt tugayyolu girişi ise kadıköy-pendik minibüsü işini görür neredeyse sabaha kadar işler bu hat...bu arada minibüs caddesi maltepe merkezde inilip zümrütevler minibüsü ile bp nin olduğu yere de çıkılabilir ama saatleri hakkında hiç bir fikrim yok...

az önceki bir yanlışlığımı da düzelteyim...kartal-beşiktaş hattı varmış ama günde sadece bir kaç sefer yapıyor ve en geç hareket saati 19:00 pazar günü ise sefer yok...bu hattın kaldırıldığını düşünmekte gayet haklıymışım sanırım ...

sana yine en mantıklı ve sorunsuz seçenek 500t kalıyor...beşiktaş-sarıyer minibüslerine bin 4.levent metro durağında ineceğim de,indikten sonra yolun karşı tarafına geç...otobüs durağı iki sıradır,anayola yakın olan sıraya geç ve gelen 500t ye bin çok sık geçen bir hattır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki sordum çok ama bu mınıbus ve dolmuslar gece gec saate atıyorum 2 ye 3 e kadar varmı ?...

taksım bostancı ordanda mınıbus yoluna saat 2.30 da falan ınsem gecermı mınıbus

scream3057
    Misafir
    bu arada şunu farkettim ki ben e-5 den bp/maltepe carrefour ulaşım planını,TheAce arkadaşımız da altayçeşme minibüs caddesi ulaşım planını anlatıyor sen tam olarak nereye gideceğini söyleseydin keşke bilgi karmaşası yaşanıyor kanımca ...

kadıköy/pendik hattı neredeyse sabaha kadar çalışıyor...bir de gebze/harem hattı var neredeyse sabahlayan ki konumuzla alakası şimdilik yok ...

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaaa mert ne yap biliyon mu kadıköy iskeleye in ben seni alır bırakırım cuma ya kadar her gün oky midir geceleri full dolaşıyorum senide alırım geri bırakırım dönerkende kolayca evine varmanı sağlarım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)