onur airde tanıdığı olan veya çalışan varmı?? bi kaç bilgi edinmem lazım
turizm acenteliğimiz var? işinize yararsa pm atın
Buraya da üye olan nerdens nickli arkadasım onur air de teknisyen olarak çalısıyor.Ulaşamazsan bana yaz yardımcı olurum...
bi mahsuru yoksa ismini ÖM atarsanız bi gitmek isterim, uçaklara hangardan sorumlu biri olmadan kolay giremiyorzbol bol boş vaktimiz oluyor zaten bu aralar çok boş..
eğer ben kendim birşeyler yapayım, üretelim edelim, geliştirelim flan demiyorsanız her şekilde tavsiye ederim(mesela ben kendim için pek tercih ediceğimi düşünmüyorum)
gövde bölümü ise eğer zaten talaşsız şekil verme işlemleri, perçin işlemleri, boyama işleri, bakım işleri, temizlik işi, biraz mekanik (sökme takma) işleri, genel olarak bu saydıklarım olur.. THY de ekstra olarak kompozit bölümü var, bunların dışında aklıma gelen başka bir bölüm yok. ama çalışmak gayet rahat ve maaşlar çok tatminkartabii ben THY için konuşuyorum ancak genelde havayolu şirketleri de THY ye oldukça yakın özelliklerde..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Ramo fiberden ucakmi yapican![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kanka bende havaalanı çalışanıyım.bazen tarkime felan gidiyorum bakıom adamların yaptığı iş hem zevkli hem parası çok iyi.adanada öyle büyük uçaklar tamir edilmiyor aama önden pervaneli eğitim uçakaları felan var onlara bakıom bazen sökülürken felan zevkli iş.güzel çevre edinirsin,hem farklı bi işte öğrenmiş olursun bence.şartlar uygunsa değerlendir derim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)