Bugün baktım hoşumuza gitti hakkında yorumları alabilirmiyim araç 110 binde 2004 model
Bugün baktım hoşumuza gitti hakkında yorumları alabilirmiyim araç 110 binde 2004 model
Livestrong
farları çok tuhaf ya, ben sevemiyorum bu aracı, c sutunuda pek hoşuma gitmiyor.. yapabileceğim tek yorum bu, teknik anlamda bir bilgim yok maalesef =)
şimdiden hayırlı olsun
318ti almak daha mantiklidir. Yaktigi kadar gider en azindan.
Manifolduna dikkat etmek gerek. Catlama problemi var 2003+ bazi e46'larda. Guzel, tatli arabalar fakat pek musteri kitlesi genis degil.
///Mürüvvette endaze olmaz.
3.16 ci olsa lpg koy m body yap gitsin derim ama Tİ nin bence tutulcak bir tarafı yok ben beğenmiyorum ama bu iş bütçe meselesi bu iş zevk meselesi teknik anlamda sıkıntı yaratacak BMW lerde yaş ve km si yüksek ise uzak dur diyenler çok olmuştu bana zamanında...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Compact'ların yerine 1 serisi çıkınca + çirkin ördek yavrusu gibi tipi olunca, dip yaptı maalesef![]()
manifolduna dikkat etmek gerek başka bi kusuruna bilen duyan varmı acaba ? üzermi bizi bu araç
Livestrong
araba bakimliysa üzmez kilometresi acisindan diyorum 110 bin onemli degil bmw icin.kaportasini motorunu baktirirsin zaten.benim bildiyim kronik sorunlari yok. ama tipini bende sevmiyorum ucuz olmasi bakimindan alinabilir tabi musteriside pek yok.
tipini sevdiysen icine sindiyse. ici zaten e46
m body yaparak biraz daha iyi duruma gelio ama tabi arabanın rengide onemli gostermesi icin.
eger alır satarım dersen deme elinde kalabilir. geri kalan kısımda bisey diyemem..
hıc guzel bı tıpı yok bence baska alternatfler dne alırsanda tup tak![]()
www.honda-tech.com
dış görünüşü zevkle alakalı kimi beğenir kimi beğenmez. M paket için konuşuyorum.bmw kalitesini zaten anlatmaya gerek yok. iç dizaynı, koltukları, alt takımı gayet güzel. yakıt konusunda lpg ilede çok güzel değerleri yakalarsınız. kalkışta 245-40-17 lerle asfaltın durumuna göre yanlayabiliyor,2 de kalıyor tabi. uzun yolda da çok yormayan bir araç. temizini ve uygun fiyatlısını bulursanız alın derim.
gerek şekil gerekse konfor olarak çok güzel bi araç bence fiyat ortalamasına bakılırsa alınabilicek en konforlu en güzel araç olarak düşünüyorum.Hele ki M paket ve sunroofluysa gayet te alınır.
Vtec lere istenen paraya yada 1.4 1.6 ies lere istenen paraların üstüne biraz daha koy git bmw ye bin hem şeklin olur hem lakabın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)