Merhaba arkadaşlar,
Ankara dışından arabamı aldım geldim. Gölbaşı'ya kayıtlıyım.. plaka seçme konusunda gölbaşı'nda tanıdığı olan var mı??
Gölbaşı'ndan hangi harf grubu alınabiliyor??
Merhaba arkadaşlar,
Ankara dışından arabamı aldım geldim. Gölbaşı'ya kayıtlıyım.. plaka seçme konusunda gölbaşı'nda tanıdığı olan var mı??
Gölbaşı'ndan hangi harf grubu alınabiliyor??
merhaba, Gölbaşında dsg drr drg dug gibi d ile başlayan harflerden plaka veriyorlar. burdan alınacak en iyi plaka drg olabilir. bu plakayıda çok rahatlıkla işlemlerini tamamladıktan sonra görevli polise rica edip alabilirsin![]()
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
aradım şimdi dud daymış sıra, güzel plaka aslında
d den başka ne alınabilir, rica minnet bişeyler alsam??
teşekkürler
Combo hayırlı olsun dud iyimiş ama almasanda olur ben yakında Rs i yapamda seni dud yemiş bülbüle çeviririm zaten
Ankaranın bilinen Tek Cupra'sına Maşallah![]()
DPR de güzel olur dupra ve depar gibisinden![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
internet sitesinde güzel plakalar var ama ankara merkezdekiler alabiliyor diye biliyorum..
benim evim gölbaşında, ve oraya kayıtlıyım
yok iptal değil daha yeni plaka deiştirdik dud .. da plaka adres gölbaşıysa ordan veriyolar![]()
aslında bilmiyorum var mı ama çubuk tarafında c ile başlayan 3 harflı plaka veriyolar cpr varsa güzel olabilir![]()
walla alabiliyor olman lazım bence bi araştır onu,çünkü sadece tc kimlik numaran ile ayırtıyorsun ve alıyorsun plakanı.Kimse sana trafikte nerde oturuyorsun diye sormuyor.3 arabamada ordan aldım plakayı hiç kimse adrese bakmadı,sormadı da,tc kimlik numaranla internetten ayırttırman ve ertesi gün oraya gidip yine tc kimliğini göstererek o plakayı alman yeterli,bu işlerin hepsi kimlikle oluyor adres yok bu işler arasında.gölbaşı trafik şube diye ayrı bir şube yok benim bildiğim,merkeze kayıtlı bütün araçlar.
hakan başka yerden ikamet göstermek bu kadar zor olmasa gereksen bence istediğin harf grubu hangi ilçede onu araştır.sonra o ilçeden ikamet ayarlanır hiç mi eşin dostun akraban yok farklı ilçede
araba annemin üzerine, ikamet değiştirmeye uğraşamayız, dop verseler alıcaz yani
dud kötü değil zaten dude![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)