***** düğün yaklaştı ev işleri bitti gibi. Kullandığımız cep telefonları bize yettiği için eve sabit hat düşünmüyorum ve sabit hat olmadan adsl bağlatmak istiyorum bunu nasıl yaparım? Bilgisi olan arkadaşlar yorumları alalım .
***** düğün yaklaştı ev işleri bitti gibi. Kullandığımız cep telefonları bize yettiği için eve sabit hat düşünmüyorum ve sabit hat olmadan adsl bağlatmak istiyorum bunu nasıl yaparım? Bilgisi olan arkadaşlar yorumları alalım .
eğer fiberoptik kablo ağı çekilmişse semtinize sabit hatta gerek kalkmıyor diye biliyorum. ben superonline ı öyle kullanıyorum.
evet superonline için sabit hatta gerek yok eğer ağı gelmişse.. gayet iyi de bağlantısı
YouTubeDR.ECU
Telefon hattı olmadan adsl bağlatmak yasal yollarla mümkün. Böyle karar çıktı ama Turk telekom bunu uygulamıyor . TT da çalışan arkadaşım söyledi.
Superonline fiberoptik in ternet çok mükemmel bir hizmet. Hem hız olsun hem kotaları olsun çok güzel. Ama işte evin sokağından geçmesi gerek.
Senin yakınında varsa sadece senin başvurun ile gelmezler, bayağı yüksek bir başvuru hatta tahaddütname vermesi gerekir. Çünkü fiber optik alt yağpı çok pahalıya geliyor ve her yere şu an için giremiyorlar.
3G modemlere sakın girme diyorum. Turkcell de kota aştın mı 200 den aşağı fatura gelmez. Vodafone da max 99 tl ödersin ama hızı da seni katil eder. Avea yı hiç yazmıyorum bile.
5dk önce uydunet abonesi oldum. Temmuzda evleniyorum bende. İnterneti , hd yayın kalitesiyle kablolutv siyle üye oldum gitti. ne zaman gelir bağlarlar bilmiyorum artıkTavsiye ederim
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
quicknet kullanıyorm ilk cıktıgından beri hatta falanda gerk yok superonline a gecti gecen yaz gibi gayet hoş. burdan bakalbilirsin yada arayıp ogrenebilirsin tam nerelerde olup olmadıgnı
http://www.superonline.net/bireysel/...uperfiber.aspx
1881 - 193∞
Eve kabloTV'de alacaksanız, uyduneti tavsiye ederim. Ben öyle yaptım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)