User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
226 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: racing motor öneri ...

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pıyasası ölü bile degıl.motosıklet forumlarında dahıl kullanıcı profılı yok denecek kadar az.almadan once bırgun bu motorun satılacagını hesap etmek lazım.

alıcı gozle bakarsak , 250den son derece farklı bır yere sahıp benım ıcın. gorunum 636 kıvamında. performans olarak baslangıc motoru ıcın cok guclu bıle denebılır parca fıyatları-klasık kawa yorumu z-moto he suan bu ıse baslayacak olsam ve bıtım kanlı olsaydı denerdım derım. sonucta seyrek olan bır makıne.oldukca da ılgı cekıcı olacaktır. klasık 125-250lıklerın 2 ay sonra bayma olayı bıraz(!) daha uzayabılır. lakın 15000km dusuk hacım tecrubesı olan bırını kesmeyebılır. bu fıyata grenaj sorun degılse mt-07 cok daha mantıklı bır secenek olarak goz kırpyıro.yamaha fıyat stratejısını cok ıyı tuttu bu sene...
    Abi haklısın fiyatıda biraz uçuk ama ben 600 ve üstü motor enaz 30-35 yasına kadar binmeyi düşünmüyorum.Çünkü kendime güvenmiyorum, çok gaza geliyorum 600 ve üstü cc motor kullanacak olgunluk malesef yok bende . Yoksa mt-07 gayet güzel bi tercih çokta güzel bi motor. Ayrıca ailemi ikna konusunda tipi 300R'dan daha uysal. 300R'ı görünce bizimkilerin çığlıklarını tahmin edebiliyorum

VolkanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baslangic olarak kesinlikle SuperSport alinmamali. Baslangic olarak hyosung 250r tavsiye edilir ama o bile fazla olabilir. Hiz icin demiyorum agir motosiklet oldugu icin virajlarda tepkilerde cok zorluk cekersin. En mantiklisi Honda 125r ile baslayip 250r a gecip SS olarak 600 luk modellere yonelmelisin.

İug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VolkanA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baslangic olarak kesinlikle SuperSport alinmamali. Baslangic olarak hyosung 250r tavsiye edilir ama o bile fazla olabilir. Hiz icin demiyorum agir motosiklet oldugu icin virajlarda tepkilerde cok zorluk cekersin. En mantiklisi Honda 125r ile baslayip 250r a gecip SS olarak 600 luk modellere yonelmelisin.
    Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. En yüksek 125 le başlayın. Altın elbiseli adam bu konuda bas bas bağırıyor, scooterla başlayın diye. Sonra bir sürü insan kaza yapıp ya sakat kalıyor ya ölüyor.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VolkanA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı İug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. En yüksek 125 le başlayın. Altın elbiseli adam bu konuda bas bas bağırıyor, scooterla başlayın diye. Sonra bir sürü insan kaza yapıp ya sakat kalıyor ya ölüyor.
    Beyler işte scooter olacaksa ya da 125'lik hiç binmem daha iyi ilgimi çekmiyorlar çünkü
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yzf r125e o para verilmez. ybr ile ayni alt takim var yanlis hatirlamiyosam. gecen sene bi surim dedim arkadasinkini bes para etmez bence.. ayni paralara veya az daha koyarak ninja 250r daha iyi bi motor.
    Kesinlikle kawa diyorum ben de bro

nınja 1 tık daha ıyı hyodan ama bu fark baslangıc motoru kullanıcısı olarak farkedebılecegın kadar buyuk degıl.

vıdeodakı makıne 0 oldugu ıcın lastıklerı mumlu/yaglı. elemanın tecrubesızlıgıne gelmıs

cbr ve nınja daha bır s.t havasında. gıdon capları daha genıs,surusu daha rahat.uzunda bel agrıtmaz

10000km bence yeterlı,bılegıne hakımsen.hem kabılıyet hem olgunluk ıstıyor motorlar.bu yuzden ıyıkı 20yasında sahıp olmamısım dıyorum cogu zaman.

son serıde ozellıkle 2013ten sonra (burun yapısı felan komple degıstı.kesıcı var artık) hyosung kendını gercekten gelıstırdı. elbette cıft dısk olmasına ragmen frenlerı bır cbr degıl. orjınal lastık cogunda berbat. honda kawa ırc kullanıyor.bunlar shınko.hepsı çöp he ben dusmedım ama panık anında ve ozellıkle ıslakta berbatlar

5para etmez bıraz kalp kırıcı olmus yurtdısında pıstler ıcın tasarlanmıs 125lıklerın en kalıtelılerınden bırı sonucta. 2zamanlı cagıva-rs125 tayfasını saymassak duke125 ten bıle ıyı bence. he o gorunum,motor start edıncekı tır tır pır pırdan sonra hayal kırıklıgı tabıkı.bır de r6 kıvamındakı surus dınamıgı ve yuksek sele baslangıc motoru ıcın ıddıalıyım dıye bagırıyor
    Sanırım ninjalar ss diye geçmiyo sport touring diye geçiyor sitelerinde ?

Alıntı Selim.Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kawasaki ninja 300 nasıldır ? Buara benimde motor kaşıntım tuttu. Ve kawasaki 300R'lara takmış durumdayım. Bws, ybr125, cbr125 kullandım.Km olarak toplamda 10.000-15.000 km yapmışımdır yani motora sıfırdan başlamayacağım. Kendime hala güvenmiyorum o ayrı konu. Bu tecrübelerime göre ninja 300r alınır mı ?
    pıyasası ölü bile degıl.motosıklet forumlarında dahıl kullanıcı profılı yok denecek kadar az.almadan once bırgun bu motorun satılacagını hesap etmek lazım.

alıcı gozle bakarsak , 250den son derece farklı bır yere sahıp benım ıcın. gorunum 636 kıvamında. performans olarak baslangıc motoru ıcın cok guclu bıle denebılır parca fıyatları-klasık kawa yorumu z-moto he suan bu ıse baslayacak olsam ve bıtım kanlı olsaydı denerdım derım. sonucta seyrek olan bır makıne.oldukca da ılgı cekıcı olacaktır. klasık 125-250lıklerın 2 ay sonra bayma olayı bıraz(!) daha uzayabılır. lakın 15000km dusuk hacım tecrubesı olan bırını kesmeyebılır. bu fıyata grenaj sorun degılse mt-07 cok daha mantıklı bır secenek olarak goz kırpyıro.yamaha fıyat stratejısını cok ıyı tuttu bu sene...
    50cc için üst vergi dilimine değmeyeceginden bahsediyorlar, bende merak ediyorum 250 ile olan farklarını
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sanırım ninjalar ss diye geçmiyo sport touring diye geçiyor sitelerinde ?

50cc için üst vergi dilimine değmeyeceginden bahsediyorlar, bende merak ediyorum 250 ile olan farklarını
    aynen.ama honda ısrarla cbr250 ve cbr 600fa yı s.s. yazıyor

elbette vergısı gereksız fazla.en buyuk eksısı...537tl

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne güzel duruyor bee.

Connecting site...

altın elbiseli adam yerden yere vurmuş videosunda ama dikkat çekme açısından 10 numara bence.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen.ama honda ısrarla cbr250 ve cbr 600fa yı s.s. yazıyor

elbette vergısı gereksız fazla.en buyuk eksısı...537tl
    kasko yapılıyor mu motorlara 537 TL yıllık sanırım

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne güzel duruyor bee.

Connecting site...

altın elbiseli adam yerden yere vurmuş videosunda ama dikkat çekme açısından 10 numara bence.
    evet güzel görünüşü var, fiyatı da baya uygun, yerden yere vurduğu kadar yok mu? fren çok önemli bence motorda? megelli'lerin nasıl ninja'lara göre?
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka ben motoru gecen martta aldim. bayi odememis ilkini guya biz oduyomusuz. hem mart icin hem haziran hemde ocak icin odedim. 1900 tl ama benim makina 1340 cc.. 250lik makina 537 tl seneliktir heralde degilse gecmis olsun
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasko yapılıyor mu motorlara 537 TL yıllık sanırım

evet güzel görünüşü var, fiyatı da baya uygun, yerden yere vurduğu kadar yok mu? fren çok önemli bence motorda? megelli'lerin nasıl ninja'lara göre?
    yıllık

*

megelli'den cok ceken oldu.aylarca elestırı aldı.en son bır arkadas mahkeme surecıne gırecektı.bayı ıldısından gelıp yardımcı oldu felan.oldukca rısklı olur bu secım.gorunum acısından surdırek onde bır model lakın sadece gorunum ısteyemez kime,cope atılacak 10000tl olmadıktan sonra

kanka ben motoru gecen martta aldim. bayi odememis ilkini guya biz oduyomusuz. hem mart icin hem haziran hemde ocak icin odedim. 1900 tl ama benim makina 1340 cc.. 250lik makina 537 tl seneliktir heralde degilse gecmis olsun
    1200 uzerı bıraz acıtıyor dı mı kardesımm
    537tl 650-1200 arası

102 tl 100-250cc
    210tl 251-650cc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyiyimişşş lan sanki sen ödüyon senelikle 500 cok değil, önemli olan motoru almak gerisi hallolur da bro 10 bin de kıyafet mi tutuyor, ben öyle duydum

yıllık

*

megelli'den cok ceken oldu.aylarca elestırı aldı.en son bır arkadas mahkeme surecıne gırecektı.bayı ıldısından gelıp yardımcı oldu felan.oldukca rısklı olur bu secım.gorunum acısından surdırek onde bır model lakın sadece gorunum ısteyemez kime,cope atılacak 10000tl olmadıktan sonra

1200 uzerı bıraz acıtıyor dı mı kardesımm
    537tl 650-1200 arası

102 tl 100-250cc
    210tl 251-650cc
    ben görünüm ve performans fren olarak ninja'yı begendim, inş rahattır sürmesi de parçanın pahalı olması mühim değil, sağlam olsun iyi gitsin, görüntüsü hepsinden iyi olsun yeter

actır ya, bunun kaskosu var vergisi var, evde 2 araba daha var hepsi birleşince cok oluyo
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyiyimişşş lan sanki sen ödüyon senelikle 500 cok değil, önemli olan motoru almak gerisi hallolur da bro 10 bin de kıyafet mi tutuyor, ben öyle duydum
    motor'dan haberi yok evdekilerin kendi cebimden odedim dokundu ya la yok ya ne 10bin kiyafeti.. hallederiz hepsini canini sikma. onemli olan kask , mont , bellik. pantolon alma bosuna kullanimi zor. kosede durur alirsin. kask 1700tl x lighte x802r carbon is gorur. mont icinde 1000 lira fln ayirsan toplam 3000 gider halleder aliriz bi sekilde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasko ?
    10000tl lik motora 2500 bıle ısteyen de duydum,600rr a 4500 ısteyen de
    rısk faktoru cok yuksek oldugu ıcın muazzam rakam cıkarıyorlar.2013 ve 2014 basındakı calınmalar da arttıgı ıcın cok yuksek bır rakam ısteyebılırler.tanıdık varsa sormakta fayda var ama 800-900 den dusuk bır rakam kesınlıkle olmaz kanısındayım.

10000 istersen cok rahat tutar. replika bir tulum, bir de rx7 al sana 10000 :P bot bile alamadık bak ama abartmaya gerek yok.tek parca tulum kazalarda kesınlıkle max koruma saglar ama yazın? ben 2 parca aldım nolur nolmaz dıye.dızlık ıle devam edıcem cok gebertırse sıcaklar

3000tl ye kalıtelı bır baslangıc seti kurabılırsın aykutun dedıgı gıbı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor'dan haberi yok evdekilerin kendi cebimden odedim dokundu ya la yok ya ne 10bin kiyafeti.. hallederiz hepsini canini sikma. onemli olan kask , mont , bellik. pantolon alma bosuna kullanimi zor. kosede durur alirsin. kask 1700tl x lighte x802r carbon is gorur. mont icinde 1000 lira fln ayirsan toplam 3000 gider halleder aliriz bi sekilde
    vallaaa iyimiş, benim de arkadaş geçen golden aldı, ev triplex, köpek en üstte, 2 aydır babadan habersiz evde yaşıyor köpek, 2-3 güne duş alıyor baba hissetmesin diye 3 kagıtsa iyimiş ya valla sende olmasan keklenecez

kasko ?
    10000tl lik motora 2500 bıle ısteyen de duydum,600rr a 4500 ısteyen de
    rısk faktoru cok yuksek oldugu ıcın muazzam rakam cıkarıyorlar.2013 ve 2014 basındakı calınmalar da arttıgı ıcın cok yuksek bır rakam ısteyebılırler.tanıdık varsa sormakta fayda var ama 800-900 den dusuk bır rakam kesınlıkle olmaz kanısındayım.

10000 istersen cok rahat tutar. replika bir tulum, bir de rx7 al sana 10000 :P bot bile alamadık bak ama abartmaya gerek yok.tek parca tulum kazalarda kesınlıkle max koruma saglar ama yazın? ben 2 parca aldım nolur nolmaz dıye.dızlık ıle devam edıcem cok gebertırse sıcaklar

3000tl ye kalıtelı bır baslangıc seti kurabılırsın aykutun dedıgı gıbı
    kaskosuz binilir mi ya mazallah, kliması yok mu bunların ya sogutmalı koltuk vs tulumun replikası 10 bin tutuyorsa iyimiş, yalnız tulum yerine parçalılar daha iyi sanki rahatlık bakımından, başlanıgıcı cok güzel yapmak istiyorum sizler sayesinde
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hellederuk canim sikinti yok ) hatta bende alicam kask fln beraber alirsak indirim yaptirabiliriz belki 100 lira 100 liradir.. sen motora karar ver once alicakmsn almicakmsn gerisi kolay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hellederuk canim sikinti yok ) hatta bende alicam kask fln beraber alirsak indirim yaptirabiliriz belki 100 lira 100 liradir.. sen motora karar ver once alicakmsn almicakmsn gerisi kolay
    alıcam karar verdim, ama biraz bekleyecez, yaza girerken alırım, yaptıralım tabi indirim, hatta amerikada ucuzsa getiretebiliriz
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahaha kanka yaza bende gidiyorum amerika'ya 1 sene en az en fazla 2 sene kalirm ordayken 3 aya gidip gelicem isteyene getirebilecek herseyi getiririm ama o kadar beklermisin bilmiyorum. sahsen ben beklemeyip alicam mecbur burdan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahaha kanka yaza bende gidiyorum amerika'ya 1 sene en az en fazla 2 sene kalirm ordayken 3 aya gidip gelicem isteyene getirebilecek herseyi getiririm ama o kadar beklermisin bilmiyorum. sahsen ben beklemeyip alicam mecbur burdan.
    mal gibi yer, boşa heveslenme, sıkılır dönersin, gidip gelmen hoş olur tabi çok şey var orada
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kaskosuz binilir mi ya mazallah, kliması yok mu bunların ya sogutmalı koltuk vs tulumun replikası 10 bin tutuyorsa iyimiş, yalnız tulum yerine parçalılar daha iyi sanki rahatlık bakımından, başlanıgıcı cok güzel yapmak istiyorum sizler sayesinde
    var olmaz mı herseye care var

BORKED

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)