Avea'da aylık 70 TLye'mi ne bilmemkaç bin dakika tarifesi kullanıyor hattım.Detaylı bilmiyorum çünkü babam almıştı kendine,bana verdi sonra...Aveadan kesinlikle memnun değilim,Turkcell'de benzer bir tarife var mı geçebileceğimiz?
Printable View
Avea'da aylık 70 TLye'mi ne bilmemkaç bin dakika tarifesi kullanıyor hattım.Detaylı bilmiyorum çünkü babam almıştı kendine,bana verdi sonra...Aveadan kesinlikle memnun değilim,Turkcell'de benzer bir tarife var mı geçebileceğimiz?
ahahaha iyi yolmuşlar nasıl bir hattır bu anlamadım hala 4 yıldır da kullanıyorum:D valla akıl sır ermiyor artık bir arkadaşını ararsın adamın telefonu meşguldür direk adamın konuşmasına canlı baglanırsın 3 lü olur:D bir anda konuşman kapanır telefonum oturduğum yerde çekmez(valla suadiye oturuyorum çekmiyor en üst katta oturuyorum bazen çekmiyor hat ne ulaşılıyorum ne ulaşabiliyorum:D ama şöyle her yöne hem sms hem konuşma dakika sınırsız gibi bir tarife varsa sabit bir ücrete karşılık düşünmeden geçecem tcell e:D
bendede 1500 lük kamu var 100 mesajlık paket var arada bir geciriyorlar inceden inceden
Turkcell Gold Paket alın, KDV ve ÖİV dahil 89 TL’ye Turkcell’lilerle 5.000 dakika, diğer yönlerle TAM 1.000 dakika dilediğinizce konuşun!
Süper Paket yenilendi! KDV ve ÖİV dahil 55 TL'ye artık TÜM CEP ve SABİT HATLARLA geçerli ve ayda toplam 500 dakika!
Üstelik her akşam saat 21:00 ile sabah saat 09:00 arasında tüm Turkcell ve sabit hatlarla yapacağınız görüşmeler ay boyunca toplam 5.000 dakikaya kadar ücretsiz.
ben sımdı vodafone gectım tekrar turkceele gecıcem acaba cezası felan varmı extra para keselermıı katılım ucretı felan faturalaıdan faturalıya
5000dk turkcell 5000 şirketiçi 3000dk heryone 79tl ki 12 ay tarıfeyı kullanma taahutu verirseniz 67 tl ye geliyor bence en iyi rakam bu!tabi bu sıklıkta konuşanlar için.(kurumsal tarifedir)
Turkcell'e okadar para vermeye değmez, 8tl gibi bir meblaya halloluyorsa veirim paşa paşa bakarım keyfime.
ps: Turkcell faturalı kullanıyorum.
benim sim kart da durduk yere sıfırlandı. kesinlikle el teması fln da olmamıştı. yedek kart çıkarttırdık. eğer sim kartın eski ise bahsettiğin durum olabiliyor. yeni kartla sorun kalmaz. 2 yıl kadardır avea kullanıyorum sorun yok. kapsama sorunu da kalktı diyebilirim.
Herkes sorun yaşadığını söylüyor ama ben aveda hiç sorun yaşamıyorum :S Ben de o zamn sorun :D Hat kopmasının nedeni telefon da olabilir başka telefonda da denemenizi tavsiye ederim .
Ne alakaysa avea hariç bütün operatörlerde agps sorunsuz çalışıyor bi tek aveada çalışmıyor
senelerdir turkcell hep geçiriyor ama allahtan boyle sorunlar yaşamıyorum :D
ilk iphone çıktığında alıp hazır kartıma taktığımda birsuru kontorum gitmişti havadan turkcell müşteri hizmetlerini aradım hepsini iade etmişlerdi hiç oyle itiraz olmaz vs demediler bu yonu güzel :D
bende yıllardır turkcell kullanıyorum en azından çekme problemi yok :D
geçirmeyen oparatörde yok zaten türk halkı olarak alıştık haksız kazanç oyunlarına pek ses çıkarmaz olduk, bknz: öbür dünyada hesaplaşırız :D
Avea dan bende çok şikayetçiyim evim ve kapalı garajlarda çekmiyor.Kartı değiştirdik yine çekmiyor ayrıca en gıcık olduğum huyları faturanın son ödeme tarihi her ayın 18 i.19 sabahı ödemediğin zaman hattını kesiyorlar sadece 1 gün bile yok gecikmek için.öbür aya ilk işim turkcelle geçmek olucak sürekli iteleselerde kıymetlerini daha iyi anladım.
Bende bi tek benmi yaşıyorum bu sorunu diyordum,demekki avea'nın dandikliği bir kez daha ortaya çıktı marketten evi arıyorum (arası 150-200m fln) telefon çekmiyor ya yok böyle bir şey :D Tez zamanda turkcell'e geçicem.
başka telde denedim ondada yaptı.telefonuma hard format attım aynen devam.ayrıca sim kartına hiçbir numara kaydedilmiyor.tüm numaralrımda kaybolmuş durumda.
3.katta oturuyorum telefon çekmiyor böyle saçmalık görmedim hata yapmışım turkcellden aveaya geçmekle gittim bende turkcelle çevirdim tekrar...
Artık avea mlleti soyma peşine düşmüş anlaşılan bir an önce turcelle geçiş olmalı