User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: p90x fitness için yardım.

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende dvd si var türkçe dublaj olarak bulamazsın torrent ile indirdim bende
    3 farklı programı var tabi buna göre beslenme programıda var tamamen ingilizce olduğu için pek anlamadım
    ara ara yapıyorum ve etkili olacağından hiç şüphem yok ama düzenlilik ve beslenme çok önemli
    çok ağır hareketleri var bulamazsan link atıyım
    link atarsan sevinirim. Tsk

Dentech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -öncelikle ben bu programı 60gün uyguladım,daha önce salon geçmişim ve düzenli spor yapmışlığım var(tenis oynuyordum ki hala oynuyorum).
    -programı torrentten indirdim.
    -işe yaramama diye birşey kesinlikle yok!!ya hareketlerde ya düzende ya ağırlıklarda bir yanlış yapılmış olmalı...
    -kilolu kişiler için ilk başlarda biraz zor olacağı kesin-ama neredeyse her türlü sporda bu hemen hemen böyle.
    -plyometrics denen cardio günü düzenli spor yapan biri olmama rağmen ertesi gün ham biri gibi yürüyemedim
    gelelim ben nasıl uyguladım..
    ben yoga yı uygulamamıştım ve beslenme programına uymuyordum,sadece protein ağırlıklı bir diyetim vardı..whey kullanmadım,sadece amino kullandım..kesinlikle daha kesik kaslarınız oluyor,body deki gibi şiş olmuyor ve güç olarak kesinlikle daha güçlü oluyorsunuz,yani hacim açısından evet ciiddi bir hacim olmuyor body gibi ama güç ve kasların şekli açısından çok çok daha etkili..öümüzdeki hafta tekrar başlıcam programa

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugunku programim bir saatti ben yoruldugum
    İcin yaklasik 15 dakika gec bitirdim. Program bittiginde yerden kalkamadim atlet sort sirilsiklam cok ciddi kalori yaktigi kesin ertesi gunu iple cekiyorum acikcasi.

Birazda yeme icmeme dikkat edersem belki bi sekle sokabilirim vucudu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben salonda çalışırken hafif bi terleme oluyordu tabi ama p90x in özelliği şu:her egzersizde hep ritim var yani hep cardio devam edio..
    p90x deki salonda cardio da terlemiodum valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buarada bir arkadaş ta söylemiş eğer imkan varsa ve daha önce yapılmamışsa önce p90 daha sonra x daha sonra x plus diye devam ediyor

Ziyans
    Misafir
    Bende bu olayı merak ediyordum. Spor salonuna gidiyorum 1 aydır günde 2.5 saat sabah akşam yapıyorum.Ama aynı zamanda bu p90x de merak ediyorum şimdi torent indiriyorumda bu p90x mi extrem mi daha zor

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    P90X'e geçen yıl haziranda başladım sadece 1 90 gün yapma şansım oldu onda da yarım yamalak yaptım bayağı etkisini gördüm 87 kilodan 74 kiloya kadar düştüm çalışma esnasında bayağı yorulursunuz ama 1 aydan geçip çalışmanın karşılığını biraz aldıktan sonra bırakmak istemiyorsunuz hatta eziyet gibi gelen P90X saati birden eğlenceye dönüşüveriyor.Başlayacaklara tavsiyem beslenme programıyla beraber uygulamanız hatta boş olan pazar günleri kondisyon kazanmak için 1 kilometre koşu 1 kilometre yürüme temposunda 3 set yaparsanız çalışma saatlerinde zorluk çekmessiniz kolay gelsin.

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Ekim'de ben de başlıcam, 2014'e fit olmasa da şu anki halimden daha iyi bi vücutla giricem inşallah.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)