-öncelikle ben bu programı 60gün uyguladım,daha önce salon geçmişim ve düzenli spor yapmışlığım var(tenis oynuyordum ki hala oynuyorum).
-programı torrentten indirdim.
-işe yaramama diye birşey kesinlikle yok!!ya hareketlerde ya düzende ya ağırlıklarda bir yanlış yapılmış olmalı...
-kilolu kişiler için ilk başlarda biraz zor olacağı kesin-ama neredeyse her türlü sporda bu hemen hemen böyle.
-plyometrics denen cardio günü düzenli spor yapan biri olmama rağmen ertesi gün ham biri gibi yürüyemedim
gelelim ben nasıl uyguladım..
ben yoga yı uygulamamıştım ve beslenme programına uymuyordum,sadece protein ağırlıklı bir diyetim vardı..whey kullanmadım,sadece amino kullandım..kesinlikle daha kesik kaslarınız oluyor,body deki gibi şiş olmuyor ve güç olarak kesinlikle daha güçlü oluyorsunuz,yani hacim açısından evet ciiddi bir hacim olmuyor body gibi ama güç ve kasların şekli açısından çok çok daha etkili..öümüzdeki hafta tekrar başlıcam programa![]()
Bugunku programim bir saatti ben yoruldugum
İcin yaklasik 15 dakika gec bitirdim. Program bittiginde yerden kalkamadim atlet sort sirilsiklam cok ciddi kalori yaktigi kesin ertesi gunu iple cekiyorum acikcasi.
Birazda yeme icmeme dikkat edersem belki bi sekle sokabilirim vucudu
ya ben salonda çalışırken hafif bi terleme oluyordu tabi ama p90x in özelliği şu:her egzersizde hep ritim var yani hep cardio devam edio..
p90x deki salonda cardio da terlemiodum valla
buarada bir arkadaş ta söylemiş eğer imkan varsa ve daha önce yapılmamışsa önce p90 daha sonra x daha sonra x plus diye devam ediyor![]()
Bende bu olayı merak ediyordum. Spor salonuna gidiyorum 1 aydır günde 2.5 saat sabah akşam yapıyorum.Ama aynı zamanda bu p90x de merak ediyorum şimdi torent indiriyorumda bu p90x mi extrem mi daha zor![]()
P90X'e geçen yıl haziranda başladım sadece 1 90 gün yapma şansım oldu onda da yarım yamalak yaptım bayağı etkisini gördüm 87 kilodan 74 kiloya kadar düştüm çalışma esnasında bayağı yorulursunuz ama 1 aydan geçip çalışmanın karşılığını biraz aldıktan sonra bırakmak istemiyorsunuz hatta eziyet gibi gelen P90X saati birden eğlenceye dönüşüveriyor.Başlayacaklara tavsiyem beslenme programıyla beraber uygulamanız hatta boş olan pazar günleri kondisyon kazanmak için 1 kilometre koşu 1 kilometre yürüme temposunda 3 set yaparsanız çalışma saatlerinde zorluk çekmessiniz kolay gelsin.
1 Ekim'de ben de başlıcam, 2014'e fit olmasa da şu anki halimden daha iyi bi vücutla giricem inşallah.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)