Arkadaşlar biraz garip bi başlık altında konuyu açtım kusuruma bakmayın..öncelikle şunu belirtmek isterim konu tolga kardeşimin bilgisi dahilinde açılmış olup sizlerin görüşlerini almak istedim..ülkemizdeki benzinin kalitesi *****, 97 zannettiğimiz benzin oktanı kaç yerde 97 aceba?? kaliteli benzin alamadığımız araçlarımızı tam randıman yürütemiyoruz..geçen gün arkadaşımla konuşuyoduk arabasına ayar yapılacaktı,ancak yazılımı yapan firma basıncı yeterince açamadığını benzin oktanının iyi olmadığından bahsetmiş..bu 100 oktanın nerde bulunacağını sordum fakat yokmuş zannedersem..herneyse konuyu bağlıym,istenildiği taktirde talep doğrultusunda amcamınoğlunun shell istasyonuna 100 oktan benzin getirtebilirim..belgeleriyle görmek isteyen yada tahlil yaptırıp oktan ölçtürmek isteyen arkadaşlarımıza ben belgesini gösterebilirim..zannedersem biraz yüksekmiş fiyatlar ama elimden geldiğince ucuza getirtmeye çalısırım,tabi buda siz arkadaşlarıma artı olarak geri dönecektir..okadar roll falan yapıyoruz bari araçlarımız hak ettiği basınçlarla ayarlarla yürüsün..sizin düşüncelerinizi ve taleplerinizi değerlendiricez arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar şuan sadece talebe bakıyorum..arz talep doğrultusunda shell ana dağıtım ile irtibata geçilecektir ve fiyat alınacaktır.. saygılar..
(ambarlı dolum tesisleriyle görüşüldü ve ellerindeki bütün 100 oktan yakıtın tükendiğini belirttiler,yurt dısından gemiyle geldiğiiçin yakıt,talep edilen miktarın inanılmaz yuksek olması gerekiyo,yada yoğun istek olması gerekiyo..neden zor getirtmek? çünkü gemiler de 100 oktan deposu farklıdır,kolay parlayan bi yakıt olduğu için her depoda saklanamıyo yada her istasyonda satılamıyo..türkiyedeki istasyonların tabancaları 97 oktan yakıta göre ayarlanmıştır,artı 97 oktan saklama depoları mevcuttur,100 oktan deposu bır elın parmağını geçmez..yeterli çoğunluğu sağlarsak mesaj yada mail atarak shell ana dağıtıma,ben sizin için 100 oktan pompasıda koyarım deposuda yaparım.. inşallah istediğimizi alırız )
shellturkiye@shell.com bu lınkten isteğimizi belirtebiliriz..