Burjdaki nargile iyi bi nargile değil.
Maltepe sahil tarafına yolu düşen olursa Tophane Nargile baya başarılıdır.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
kızlar ağasında kahvecilerde güzel oluyor zaten izmirin en iyi nargilecileri civarda olduğundan kaliteli tütün kullanıyorlar.
bornova küçük parkta kalyan diye bir yer var bahreyn, nakhla, al fakher olarak tütünün markasını seçebiliyorsunuz ve fiyatlar değişiyor. aroma çeşidi fazla kahvesi güzel yanında nane likörü veriyorlar..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Sultan Ahmet serbetçisinde lokum ve jelibomu süper her istanbula gitimde muhakkak içerim tavsiyede ederim.
sultan köşkü kalyan hep gittiğim yerler zaten, gece çıkarsam üsküdara giderim bu yerlerden daha iyisi varsa bilelim, deneyelim![]()
ya ben bu nargileyineden beceremiyorum![]()
suyu hortumun bir iki cm içine gircek kadar dolduruyorum, közleri yeni aldığım makinayla deli gibi yaktım çok güzel oldu, tütünü parçalayarak sıkıştırmadan koydum, üstüne iki kat aluminyum folyo koydum , açamadım bile nargileyi yanmak da değil çok iğrenç bişey oldu başımı ağrıttı açamadan döktüm tekrar tütünü mütünü nerde yanlış yapıyorum
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
öleyim o zaman bendaha önce de aynı şey oldu, alüminyumu ince yapmış olabilirsin dediler, delikleri cafede nasıl yapılıyosa öyle açıyorum, közler zaten çok yakın birbirine ama ortası boşluk çokaz hava alsın diye, anlamadım gitti,
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
geçen pazar ilk defa içtim...maltepe sahil yalı cafe diye bi yerde naneli..güzeldi sevdim bundan sonra hep gidicem![]()
2000 A3 8L
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)