lüle orta boy isse 10 kafa rahat cıkar heralde hatta daha fazla
Printable View
lüle orta boy isse 10 kafa rahat cıkar heralde hatta daha fazla
teşekkürler deneyelim bakalım siparişi verdim:)
Uzun süredir en sevdiğim alışkanlığımdır. Her akşam evde/ terasımda düzenli hazırlarım. Yazın buzlu marpuç candır. El*faker elma canandır. Meyveliler ile pek aram yok nedense..
Hiç sigara içmedim, şunun kokusu hoşuma gitti içeyim dedim başım döndü bi daha da içmedim :) Ama kokusu çok iyi :P
uzun süredir sigara içiyorum ama bu güne kadar 2 defa nargile denedim ikisinde de fena tıkandım. dumanın tamamını yuttum nefessiz kaldım :) içenleri görüp özeniyorum ama beceremedim gitti. sigara gibi içilmiyor mu bu?
Anason elma, Nagla elma ve efsane Elma nane en iyi tütün mısır çarşısında var diye biliyorum bi aralar fena sarmıştım gidip tütün kovalıyodum toptan alıyodum içtiğimiz yerle anlaşıp sadece takım parası veriyoduk daha ucuza geliodu
Nargile candır. Bende sık içerim. Bira sonrasında herhangi bi etkisi olmadı ancak, aç karınla kötü oluyor.
istanbulda nereleri önerirsiniz peki ?
Ben genelede burj ve kuruçeşme kahvesine gidiyorum, var mı başka önereceğiniz yerler ?
ankaralılara narquılla'da ıce breath tavsıye edılır
muptelasıyız!
kalıtelı tutun secmelısın ılk kural nakle el fakır bahre gıbı.
lüle kaplamasız toprak tan olmalı testı gıbı.
komuru yanlış secmıssın tablet komur olmaz bu ıste.mese komurunu kalıtelı secmelısın.
nargıle folyon ıkı olmalı yanmaması ıcın .nargıle takımın en azıkı bogum olucak ve hava almayacak